e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2018 - 17:57

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 116 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2011 - 18:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Březen 2010 - 18:47
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: 2x VU Solo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Nenasiel som tam casovac len ked priamo zapnem

_________________
2x VU+Solo, VTi 8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2011 - 19:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červen 2008 - 7:46
Příspěvky: 7
dufam, že tam ten časovač doplnia, aby mohla mamina nahrávať svoje serialy:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2011 - 19:32 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 977
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
voucha napsal:
dufam, že tam ten časovač doplnia, aby mohla mamina nahrávať svoje serialy:)

Mamine treba kupit k STB vecsi HDD ,nech si to nahrá v predstihu aj z reklamou ,tak natvrdo len Zatlačiť REC.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2011 - 20:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červen 2008 - 7:46
Příspěvky: 7
pistok153 napsal:
voucha napsal:
dufam, že tam ten časovač doplnia, aby mohla mamina nahrávať svoje serialy:)

Mamine treba kupit k STB vecsi HDD ,nech si to nahrá v predstihu aj z reklamou ,tak natvrdo len Zatlačiť REC.

Jasné, nechá to týždeň nahrávať, to by sa dalo, nejaký terový disk ale kua kto to tam potom nájde :))


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2011 - 21:17 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 977
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
voucha napsal:
pistok153 napsal:
voucha napsal:
dufam, že tam ten časovač doplnia, aby mohla mamina nahrávať svoje serialy:)

Mamine treba kupit k STB vecsi HDD ,nech si to nahrá v predstihu aj z reklamou ,tak natvrdo len Zatlačiť REC.

Jasné, nechá to týždeň nahrávať, to by sa dalo, nejaký terový disk ale kua kto to tam potom nájde :))

Však je tam aj STOP ku...a. :Yahoo!:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2011 - 9:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2011 - 22:36
Příspěvky: 84
Poděkoval: 4 krát
Chcem sa spitat ze ake vyhody mi prinesie to ked ho napojim na router s netom okrem toho ze sa bude dat zdielat ? lebo zdielanie momentalne nepotrebujem ale moznost prepojenia s routerom mam. :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2011 - 10:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Srpen 2009 - 16:40
Příspěvky: 37
thebohush napsal:
mám doma 2 tieto prijímače a nefunguje mi zdielanie po lan. ipčky som nastavil manuálne mám to pripojené na switch. všetko som nastavil myslím správne. Zdielanie mi raz nabehlo ale potom pri prepnutí programu už nie. viete niekto poradiť čím to je ?


No ja som sa tiež trošku vytrápil pri zdielani 3 S1-tek cez switch a nakoniec som dal do klientov v menu 1113 IP.adresy len s jednou nulou miesto troch čiže 192.168.0.010 a už všetko fungovala, teda zatial sa majitelia neozvali :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2011 - 12:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2011 - 22:36
Příspěvky: 84
Poděkoval: 4 krát
Existuje na tuto S1 niaky soft ktory by umoznoval pracu s torentami ? niaka utilitka na baze bittorent ? :P Ci to by som chcel asi uz moc ze ? heh


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2011 - 12:45 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Říjen 2008 - 20:28
Příspěvky: 495
Místo/Bydliště: Moravia
Poděkoval: 9 krát
Fl4k napsal:
Existuje na tuto S1 niaky soft ktory by umoznoval pracu s torentami ? niaka utilitka na baze bittorent ? :P Ci to by som chcel asi uz moc ze ? heh


Hej, existuje. Je to v pluginech ke stáhnutí. Je to ten Super Ultra plugin, který umí kromě torentů vařit kávičku, umývat nádobí a po dobu tvé nepřítomnosti dokonce luxovat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2011 - 12:58 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 977
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
A soferovat nevie ???

Idem zajtra na ples ,a keď budem namol ,ze by som to STB pripojil cez RS ku PC automobilu ,nahral mu prislusny Plugin ,a ono by ma odviezlo úplne samo domou ,a pritom by som ťahal z torentu nejaký film a ešte kukal na skylinku Slovensky Pohár v Hokeji ???
](*,) ](*,) ](*,)

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2011 - 12:59 
ako nahram novy fw z usb?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2011 - 14:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
daj ho na usb
vypni vypinacom vzadu openbox
pripoj usb
zapni openbox vypinacom
po zobrazeni uvodneho loga stlac tlacitlo Menu na dialkovom ovladaci .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2011 - 10:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2009 - 14:37
Příspěvky: 41
Zdravim,
uz druhy den sa pokusam rozchodit zdielanie s ariva 200 ako server. S1 ako klient mi pise v menu 1113 ze je pripojeny na server ( UP ), no ziadne kanaly sa mi neodkodovavaju. Neviete mi poradit kde moze byt problem ? Prepojene ich mam priamym lan kablom, skusalk som aj cez switch a rovnaky vysledok... :o


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2011 - 11:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
Ariva nepouziva standartny protokol newcamd - preto ma aj Ariva problem s pripojenim na vzdialeny server. Asi nevie celkom korektne newcamd - pouziva pre poziadavky inu hlavicku. Skus na Openbox S1 este nastvait filter- mozno to pomoze.
nastavenie filtra- priklad . V Arive je karta skylink biela - stara . 0D03
nastavenie v OpenboxS1:
0D03 000004
0D03 000008

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2011 - 18:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2009 - 14:37
Příspěvky: 41
Nastavil som aj filter ako si pisal a stale nic. A to som tu niekde cital ze taketo zdielanie ide v pohode...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2011 - 0:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ale to je problem arivy . tam nikdy newcamd protokol nefungoval normalne.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2011 - 12:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Červenec 2008 - 9:47
Příspěvky: 101
Zvládne toto zariadenie vzájomné zdieľanie s IP Box 350 Prime? (čiže obidva aj server aj klient) ?

_________________
AB IPbox 9900HD (img 20.4.2011, oscam 5231, CSlink)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2011 - 18:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ano - s IP200 odskusane (cslink + skylink)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2011 - 18:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Červenec 2008 - 9:47
Příspěvky: 101
díky moc za dobrú správu, ale ešte by som poprosil poradiť, čo možno najlacnejší HD prijímač, ktorý tiež dokáže vzájomné zdieľanie s Openbox S1

_________________
AB IPbox 9900HD (img 20.4.2011, oscam 5231, CSlink)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2011 - 20:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
Asi AB Cryptobox350 - tiez ma sietovku a tiez vie newcamd protokol. Mozno existuej aj lacnejsi (nejaka Ariva a spol),ale asi nebude mat kompatiblilny newcamd protokol. Tieto dva mam odskusane a rozumeju si aj bez mucenia.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 116 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk