e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Březen 2019 - 2:18

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2011 - 6:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Skusali ste uz niekto do prijimaca pouzit skylink Irdeto01 ?
Kartu Irdeto01 v demo rezime akceptuje - ako Cryptovorks 0D96 s provodermi ffff ( 4x ) a s ID 04 .Odmieta ju akceptovat ako Irdeto . Kartu este nemam registrovanu , uvidim ako sa bude spravat po registracii. ICE karta ide standartne - Cryptoworks 0D96 .
Ak mate niekto testnutu kartu v tomto prijimaci aj v rezime newcamd server , podelte sa so skusenostami.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2011 - 18:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Květen 2009 - 19:10
Příspěvky: 52
tento tyzden mi konci IR demo /hlasi sa ako 0D96/, zaregistrujem ju, pockam ci prejde zapis. Zdielanie mam vyskusane len s openom 810- bez problemov/ICE/, kamarat mi tvrdil, ze cita aj IR, ale pokial neuvidim nemozem potvrdit. Zajtra dam vediet.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2011 - 17:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Květen 2009 - 19:10
Příspěvky: 52
demo na IR karte skoncilo, kartu som zaregistroval, zapis na kartu neprisiel ani po 24 hod. FW posledny, zaver je, ze openboxS1 nespolupracuje s IR kartou skylink, treba cakat na novy FW. po vlozeni karty do cryptoboxu 300 zapis do 2min


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2011 - 17:17 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 975
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Nevadí Laslo-75 ,Mesiac ti to pôjde ,potom zas vlozis do iného STB na tie cca 2 minúty.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2011 - 17:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
skylink irdeto01 ide len ako cryptoworks . tazke musia spravit upravu na prechod emm pod irdeto a ecm potom ako cryptoworks.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2011 - 17:49 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 975
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
revis napsal:
skylink irdeto01 ide len ako cryptoworks . tazke musia spravit upravu na prechod emm pod irdeto a ecm potom ako cryptoworks.

Tohto vyplýva zase len to ,ze zase budeme TESTOVACIE KRÁLIKY ,kým to pôjde aj v IR.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2011 - 18:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Květen 2009 - 19:10
Příspěvky: 52
pistok153 napsal:
Nevadí Laslo-75 ,Mesiac ti to pôjde ,potom zas vlozis do iného STB na tie cca 2 minúty.
mne to nevadi, doma pouzivam ine STB, kde to bezproblemov zatial ide. ten openbox S1 som zobral na test a mozem povedat, ze sa mi pozdava, co sa tyka tych pokusnych kralikov, ze v nom zatial nejde IR, to je podla mna vec dovozcu, alebo toho kto zabezpecuje podporu, ale urcite nie skylinku a pokial bude na svete FW, ktory bude spolupracovat s IR kartou bude to hotova vec a nie ziadny pokus. toto je len moj nazor, aby si to nikto zle nevysvetlil


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2011 - 18:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ake testovacie kraliky ? Openbox S1 nikde nema deklarovanu podporu Irdeto01 . A dodnes nikto nerzochodil v uni ciatckach a Conax original Irdeto mod, len s tunelom na cryptoworks. Osobne v tom nevidim ziadny problem . Stacia spravne info tvorcovi sw a pojde to
Irdeto01 nieje problem Openboxu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2011 - 18:41 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 975
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 3 krát
Prepac revis ,nejako som sa nechal uniesť ,tým ,ze aj keď bude nejaký FW na Opena na tu IR ,tak ze sa budu zo strany Skylink zabavat ako stymy ICE ,kym im to pôjde normálne v tom IR ,výpadky zápisov lebo máju pretazeny server v Skylinku ,atď.,však vieš no ,zobral som to tak nejak celoplošne.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2011 - 19:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Mne to nevadi, ja Openbox S1 len testujem , ale viem,ze ta karta pojde, tak z toho nerobim problem. Rovnaky problem s kartou mozu mat aj v Rakusku, Turecku a podobne. Staci trochu pritlacit na upravcu sw a karta pojde bez problemov .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a I....o 01
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2011 - 17:18 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2009 - 10:54
Příspěvky: 304
revis napsal:
ake testovacie kraliky ? Openbox S1 nikde nema deklarovanu podporu Irdeto01 . A dodnes nikto nerzochodil v uni ciatckach a Conax original I....o mod, len s tunelom na cr******s. Osobne v tom nevidim ziadny problem . Stacia spravne info tvorcovi sw a pojde to
Irdeto01 nieje problem Openboxu .


mas pravdu staci dat novy soft a ide to bezproblemovo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a I....o 01
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2011 - 18:14 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Ja mám OPen S1 s modrou kartou , zdielanie ide aj cez LAN aj cez RS232, mám odskúšanú aj ICE kartu , tá tak isto zdiela aj tak aj tak .
Čo sa týka čistej karty IRdeto , informoval som sa u nemenovaného predajcu v Trenčíne , ktorý mi dal takú informáciu , že karta ide v Openoch S1 , ale že nejde zdielanie . Ako som kúpil , tak predávam , odskúšané nemám .

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a I....o 01
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2011 - 10:10 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2009 - 10:54
Příspěvky: 304
thewonder napsal:
Ja mám OPen S1 s modrou kartou , zdielanie ide aj cez LAN aj cez RS232, mám odskúšanú aj ICE kartu , tá tak isto zdiela aj tak aj tak .
Čo sa týka čistej karty I....o , informoval som sa u nemenovaného predajcu v Trenčíne , ktorý mi dal takú informáciu , že karta ide v Openoch S1 , ale že nejde zdielanie . Ako som kúpil , tak predávam , odskúšané nemám .


ale ja som nehovoril o zdielani len ze irdeto ide


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPenbox S1 +ICE a Irdeto 01
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2011 - 21:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2006 - 21:40
Příspěvky: 227
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Chodí v OPenboxe S1 karta UPC ICE bezproblémov ? :thankyou:

_________________
-
VU+ UNO 4K SE - Vu+DUO2 vti-image ,Xpeedlx3 DVBT,DVBS2 -egami-7.2.12 - - Gigabluehdquadplus- openatv-5.3 - AB Cryptobox 652HD Combo, AB Cryptobox750, - Toroidal 90 , 8xLNB Golden Interstar GI202 Twin .


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk