e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 9:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 150 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2013 - 22:20 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1161
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
neco je spatne...
jakou velikost ma FW po "rozbaleni"?

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2013 - 11:24 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
" p osli ale potrebujem zdielat cez rs 232" Hoskora , už mi nedá neposlať sprostú otázku, čo tým myslíš, že potrebuješ zdielať cez RS 232 . Nie náhodou, že tak chceš nahrávať fW ? Keď nahráš správne fw napr. 5.92 cez USB, tak Ti zdielanie karty do druhého prijímača cez RS 232 určite pôjde .

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2013 - 21:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2011 - 13:23
Příspěvky: 73
to thewonder: Potrebujem zdielat kartu cez rs232. Nie som retardoany problem je ze firmware mi neberie.

to plesi: Velkost 0,97mb cca. Ked dam napr firmware 22 z fora natiahne mi ho a hodi hlasku hore rustinapod tym anglictina ze je to zastarala verzia a prijmac uz dalej nenabehne jedine ze nahram ofiko 17tku z openbox stranky. Ani ta 5,85 co maju oficial nejde napise Invalid file

_________________
Golden Media Uni Box 9080 CRCI HD PVR COMBO FW sp 1.4.41, skylink, 80cm prabola, LNB Golden media 201+ Single 0.1dB
TV OVP CRT, LCD TV LG M2262DP-PZ


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2013 - 21:36 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Prepáč,ale po toľkých výmenách názorov si myslím, už som to písal , že prijímač je nejaký klon , myslím , že by si sa mal obrátiť na predajcu, kde si to kúpil , nech to skúsia dať do poriadku , alebo reklamácia . Myslím, že tu sa už vyčerpalo čo sa dalo . Ja mám v domácnosti 3 kusy S 1 , a ani s jedným nie sú takéto problémy . Tak nech Ti to dobre dopadne !

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2013 - 10:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2011 - 13:23
Příspěvky: 73
pre klon tu bol soft skusal som takze tym to nebude a za dalsie asi by nesiel ofiko soft keby to bol klon.

Verzia 51 ide

_________________
Golden Media Uni Box 9080 CRCI HD PVR COMBO FW sp 1.4.41, skylink, 80cm prabola, LNB Golden media 201+ Single 0.1dB
TV OVP CRT, LCD TV LG M2262DP-PZ


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2013 - 10:38 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
U týchto novších verzií bol nejaký problém , so zdielaním, mám dojem , že cez LAN sa tam nedalo niečo nastaviť . Ja z jedného zdielam cez RS 232 do starého Open 810 , a cez LAN kábel do ďaľšej S 1 . Preto som sa vrátil do osvedčenej 5.92 . A Tebe pri tej najnovšej 51 ide zdielanie cez RS 232 ?

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2013 - 10:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2011 - 13:23
Příspěvky: 73
to som este nestiho odskusat snad pojde lebo stare verzie tam nedostanem.

_________________
Golden Media Uni Box 9080 CRCI HD PVR COMBO FW sp 1.4.41, skylink, 80cm prabola, LNB Golden media 201+ Single 0.1dB
TV OVP CRT, LCD TV LG M2262DP-PZ


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2013 - 20:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2011 - 13:23
Příspěvky: 73
Na verzii 51 ide zdielanie cez rs232. S1 s verziou softu 51 ako slave

_________________
Golden Media Uni Box 9080 CRCI HD PVR COMBO FW sp 1.4.41, skylink, 80cm prabola, LNB Golden media 201+ Single 0.1dB
TV OVP CRT, LCD TV LG M2262DP-PZ


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2013 - 20:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkováno: 1 krát
Ahojte, prepáčte ale nemám moc času na čítanie všetkých tém, tak ak to niekto už spomýnyl tak sa ospravedňujem.

Mám dva Openboxi S1 zdielané cez RS323 . Fungovalo to bez malých problémov.
Vymenil som kartu CW za novú čo dáva Skylink ( Irdeto ) a na zariadení bez karty mi nejdú programi.
Je tam asi treba prepísať nejakú hodnotu , že ano ?

Poradí niekto čo treba spraviť?

Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2013 - 20:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 252
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
čo tak zmeniť CAID?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2013 - 20:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Treba prepísať 0D03 na 0D96 v klient stb! Presne ?! Ak sa nemýlim je to v skrytom menu, ktoré vyvoláš zadanim kódu 1117.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2013 - 20:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkováno: 1 krát
Ok skusim.
To 0D03 je hodnota ktoru som v mynulosti zadaval?
Uz si to nepamatam :)

Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2013 - 23:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 252
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
veru tak, tú si zadával. Ale Ty si už o tomto čase mal napísať, že Ti to už ide.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2013 - 23:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkováno: 1 krát
Mne to ešte nejde, tá 0D03 bola pre CW a 0D96 je pre Irdeto, ak som to pochopil, ale ešte som to neskúsil pretože to mám na chate a tam som práve neni.
ale ďakujem za rady


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2013 - 10:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkováno: 1 krát
Dakujem vase rady pomohli. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2013 - 11:25 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Aj keď rady pomohli, malé upresnenie : OD 96 je pre ICE výmena , pre čisté Irdeto sa zadáva 0624 .

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2013 - 19:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkováno: 1 krát
Ahojte, chcel by som sa vás spýtať na názor.
Chcel by som si doma spojazdniť card sharing.
Mám tri televízory.
Pojde to ak to zapojím nasledovne?
3x Openbox S1
Hlavný bude pripojený na server cez wlan kábel
zvyšné dva pripojím cez rs 232 k hlavnému .

čo vy na to? Išlo by to?

Prípadne ako by ste to riešili vy?

Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2013 - 19:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5253
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 102 krát
Prípadne ako by ste to riešili vy? ja by som to už v dnešnej dobe riešil jedine lan káblom . a na celé rs-232 by som sa asi vieš čo ................. ,ale to je môj názor . :poklona:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2013 - 20:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Zdielenie cez LAN + RS232 na 3 stb Openbox S1 sa dá spojazdniť, ale ako tu bolo už spomenuté:
LAN je LAN a keď sú všetky HD boxy, dokonca z linuxom, tak to nemá chybu! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie cez RS232
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2013 - 21:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkováno: 1 krát
Ok, a ake linuxove boxy by ste doporucili, nie moc drahe, hd tel je len jeden.
Ako sa potom prepajaju tie kable? Treba tam switch?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 150 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk