e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Listopad 2019 - 3:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2011 - 18:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Září 2008 - 21:56
Příspěvky: 98
satelitni prijimac: OPENBOX S1, VU+ Solo
Místo/Bydliště: Žilina
Chcem sa spytat kazdy klien ma rovnaky login na server v S1 alebo sa v serveri definuje kazdy klient zvlast pristup

_________________
VU+ Solo, VTi-Team Image Release v.4.1, OSCAM ymodv18-t30


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2011 - 8:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 19:58
Příspěvky: 98
satelitni prijimac: VU+ SoloSE v2
Místo/Bydliště: HC
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
kazdy klient má rovnaký login, na S1 treba nastaviť počet klientov.

_________________
VU+ SoloSE v2 Dual VTi 13.0.9, DM800HD,VU+ Zero, HDBox9200@e2,
Multifocus 85 @28,2°E+23,5°E+19,2°E+16°E+13°E+9°E+4,8°E+1°W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2011 - 13:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Únor 2009 - 13:16
Příspěvky: 11
Da sa zdielat medzi 2 openboxami napriamo? (bez modemu) Napr. tak ako to ide cez rs232, ale ja by som chcel cez lan? zdielanie rs232 som robieval na starsich strojoch. V tomto pripade to slo napr cez redukcie rs232/rj11.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2011 - 12:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2009 - 15:51
Příspěvky: 5
Mne sa zdielanie napriamo bez switchu nepodarilo rozbehat. Skusal som aj crossovany kabel a nic :( . Ale Ariva 200HD (client) a S1 (server) som napojil napriamo a zdielanie islo bez problemov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2011 - 23:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
jaky by mal byt Lan kabel, normalni nebo krizeny?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2011 - 14:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Září 2006 - 17:22
Příspěvky: 124
satelitni prijimac: IPBOX 200S+110 GILBERTINI+80 E
krizeny lan kabel .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2011 - 21:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 221
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
berzerk napsal:
Mne sa zdielanie napriamo bez switchu nepodarilo rozbehat. Skusal som aj crossovany kabel a nic :( . Ale Ariva 200HD (client) a S1 (server) som napojil napriamo a zdielanie islo bez problemov.



ani mne sa nejak nedarí nazdielať napriamo kríženým kablom cez LAN dva openbox S1 ...cez switch to ide , ale napriamo.......
už neviem ako to nadefinovať...

ak to už niekto rozbehal , nech sa podelí so skúsenosťami

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 920UHD, 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2011 - 22:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2010 - 11:40
Příspěvky: 87
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 2 krát
to dr.eam
ja som to rozbehol v pohode medzi dvomi oprnboxami na priamo cez krizeny funguje tak ako ma
mas to zapojene takto ? Obrázek

_________________
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2011 - 22:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 221
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
jakub969 napsal:
to dr.eam
....



ano , križený kábel je OK , medzi arivou 200 a S1 to funguje , len medzi dvomi S1 , to nejak nemôžem rozbehať...

čo si všetko nastavoval?

na servri som nastavil manuálne IP
192.168.000.033
potom menu 1119
zakazany - 1
port 12333
login- xx
heso- xx

u klienta som tiež nastavil manuálne IP (inú)
menu 1113
zakazany - zap
address - 192.168.0.33
port - 12333
login - xx
heslo - xx

a to je všetko, a nejde to...

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 920UHD, 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2011 - 23:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 221
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
...tak už to funguje ...všetko ide ako má , kartu prehadzujem medzi S1-kami a zdiela to navzájom .... \:D/

btw. ...nejako som si nevšimol a v druhej S1 som nemal dobre zasunutý RJ konektor , preto to nešlo ... :oops:

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 920UHD, 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2011 - 21:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Říjen 2010 - 12:02
Příspěvky: 55
No vidis to druhy krat lepsie zasuvaj aby si sa potom necudoval ze? :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2011 - 21:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 221
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
testament napsal:
No vidis to druhy krat lepsie zasuvaj aby si sa potom necudoval ze? :D



8) ..mal by som asi častejšie zasúvať ...


mám ,ale další problémik , server S1 (cslink) a 2x klient S1 cez switch v domácej sieť , ak ide len jeden klient , tak je všetko OK , ak pripojím aj druhý S1 , tak to po chvíli začne sekať ...

čo treba ešte doladiť?

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 920UHD, 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2011 - 13:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 21:42
Příspěvky: 68
satelitni prijimac: VU+ Solo2, Openbox S7 HD
Viacej pamati do prijimaca. Alebo iny prijimac. Alebo proxy na zdielanie. Vyber si...

_________________
VU+ Solo2, Openbox S7, raspberry, multifocus parabola, 4x Quad LNB.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2011 - 19:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 221
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
gxx66 napsal:
Viacej pamati do prijimaca. Alebo iny prijimac. Alebo proxy na zdielanie. Vyber si...


hmmm... , to akože S1-tka nevládze byť serverom pre viac S1-tiek ?

..nerozumiem , ako viacej pamati do prijimača ...?
..aký server proxy?

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 920UHD, 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2011 - 20:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Březen 2010 - 18:47
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: 2x VU Solo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Ja zdielam S1 na dalsie dve S1 po lan v pohode. Nemam ale switch ale cez router.

_________________
2x VU+Solo, VTi 8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2011 - 21:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Říjen 2010 - 12:02
Příspěvky: 55
Jasne poprepajaj to cez router.Ide to v pohode. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2011 - 12:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Duben 2008 - 15:06
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AZBOX HD PREMIUM
Ide niekomu zdielať openbox S1 ako server cez internet? V domácej sieti mi funguje ale cez internet nie. Síce sa pingnem ale nezdiela vypíše mi log failed.

_________________
XTREND ET6500 Open PLi 4, GI XPEED LX1 PKT Hyperion V5.0.1,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2011 - 10:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 221
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
testament napsal:
Jasne poprepajaj to cez router.Ide to v pohode. :)



no neviem či to bude tým switchom ,
niekde som počul , že treba nastaviť počet klientov , kolko bude pripojených na server.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 920UHD, 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2011 - 22:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2007 - 18:06
Příspěvky: 5
písal som príspevok ohaldom RS-232,no teraz som to hodil na lan a nič....ide o prijímače Opensat 9900 a Openbox S1.Píše mi disconnnect...pomožte kto viete!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie LAN
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2011 - 15:17 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2009 - 10:54
Příspěvky: 304
jan88 napsal:
Chcem sa spytat kazdy klien ma rovnaky login na server v S1 alebo sa v serveri definuje kazdy klient zvlast pristup


da sa urobit aj jedno aj druhe je to na tvojom vybere!!!!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk