e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 9:54

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2011 - 23:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Září 2008 - 21:56
Příspěvky: 97
satelitni prijimac: OPENBOX S1, VU+ Solo
Místo/Bydliště: Žilina
Neviete ci bude chodit v tej citacke aj karta skylink irdeto

_________________
VU+ Solo, VTi-Team Image Release v.4.1, OSCAM ymodv18-t30


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2011 - 13:49 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 23.Leden 2009 - 20:58
Příspěvky: 330
Poděkováno: 4 krát
Karta bola odskúšaná počas niekoľkých dní a fungovala bezchybne.
Samozrejme, netreba zabudnúť nastaviť v menu čítačku na I*deto a reštartovať prijímač.
Neviem, ako bude karta fungovať z dlhodobého hľadiska, či sa nebudú vyskytovať problémy so zápismi... Ak budeš mať skúsenosti, nezabudni sa s nimi podeliť.

_________________
HD-Box 9105+, Showbox E2 256 Pro, Dreamsky NXP-256, motor DG-380


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2011 - 14:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Září 2008 - 21:56
Příspěvky: 97
satelitni prijimac: OPENBOX S1, VU+ Solo
Místo/Bydliště: Žilina
a chodili aj zapisi na kartu v pohode

_________________
VU+ Solo, VTi-Team Image Release v.4.1, OSCAM ymodv18-t30


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2012 - 23:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 27.Listopad 2008 - 3:03
Příspěvky: 14
Poděkoval: 1 krát
Potvrdzujem:

- funkcne Irdeto2 (CAID 0624), testovana Skylink ICE v Irdeto mode
- funkcny sharing (Openbox S1 ako server) Irdeto2 (CAID 0624) cez newcamd protokol, fukcny sharing z LAN aj WAN siete (testovani 2 klienti - 1 z LAN a 1 z WAN, vid. prilozene screenshoty)
- testovana ver. 23, firmware z 22.02.2012

FW je v sekcii fw Openbox S1: download/file.php?id=46551

_________________
VU+ SOLO2: VTI 6.0.1, OSCam 1.20
Maximum E-85 multifocus + 4x LNB Smart TTG Twin 0,1dB Titanium Edition, ZyZEL NSA-310 + 3TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2012 - 12:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Leden 2009 - 18:02
Příspěvky: 103
Poděkoval: 3 krát
MBross napsal:
Potvrdzujem:

- funkcne Irdeto2 (CAID 0624), testovana Skylink ICE v Irdeto mode
- funkcny sharing (Openbox S1 ako server) Irdeto2 (CAID 0624) cez newcamd protokol, fukcny sharing z LAN aj WAN siete (testovani 2 klienti - 1 z LAN a 1 z WAN, vid. prilozene screenshoty)
- testovana ver. 23, firmware z 22.02.2012

FW je v sekcii fw Openbox S1: http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=46551

Taka otazka na teba. To si tu verziu 23 upravil sam alebo si to stiahol z netu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2013 - 16:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2007 - 11:30
Příspěvky: 250
Místo/Bydliště: BN
Poděkoval: 2 krát
ake mate skusenost s IRDETO 0642 a SW 5,92 server S1 a klient S1 SW 5,92 ?

Mne tato kombinacia chodi ale je problem sem tam s klientom ten z casu nacas vypadne a neda sa s5 pripojit k servru ( v MENU 1113 pise status DOWN)... este cca 5 mesiacou s5 to nerobilo , zacalo to robit cca 2 mes. s5

Server funguje a kartu cita !

Pytam sa preto lebo takuto kombinacju pouzivaju moji susedia , starsi ludia a nerad by som im menil FW aby sa im nic nezmenilo co sa tyka ovladania nakolko neviem ze ci novsie FW neajko nezmenia vzhlad a usporiadanie manu , to by som im len tazko vysvetloval ze ako co funguje
nemam moznost vyskusat na inych S1,

_________________
****************************************************
DB500s, DB7000s, DB8000, vsetky DB origi. SS2 nonHD Cccam
****************************************************
Tatranky.rar - energie zbalena na cesty


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2013 - 18:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 252
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
Ak nechceš mať problémy, urob im to cez RS 232. To s týmto softom chodí excelentne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2013 - 19:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Tiež mám skúsenosť , že S 1 ide v 0624 ako server a zdiela s Showboxom .

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2013 - 16:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2007 - 11:30
Příspěvky: 250
Místo/Bydliště: BN
Poděkoval: 2 krát
keby som vedel ze moj problem odstrani novy FW tak ho flashnem ... pri novsich FW ako 5,92 sa meni skin alebo ostava rovnaky ?

_________________
****************************************************
DB500s, DB7000s, DB8000, vsetky DB origi. SS2 nonHD Cccam
****************************************************
Tatranky.rar - energie zbalena na cesty


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2013 - 18:35 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Ja som prešiel z 5.92 na verziu 44, nevidím nejaký rozdiel.

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX S1 a skylink IRDETO
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2013 - 17:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 252
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
santer napsal:
keby som vedel ze moj problem odstrani novy FW tak ho flashnem ... pri novsich FW ako 5,92 sa meni skin alebo ostava rovnaky ?

Všetky softy sú vzhľadovo úplne rovnaké.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk