e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2018 - 17:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2012 - 17:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2007 - 9:36
Příspěvky: 19
Vie niekto poradiť ako zdielať tieto dva prijímače? S1 aklo server a AB Cryptobox ako klient. Ďakujem za rady


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2012 - 23:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2010 - 11:40
Příspěvky: 86
Poděkoval: 4 krát
tu je navod ako nastavit S1 ako server
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=293033#p293033
a tu mas navod ako nastavit crypto500 ako klient
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=195&t=46806

_________________
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2012 - 20:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Březen 2010 - 20:49
Příspěvky: 19
aj to niekomu funguje s1 server a 550 klient lebo mne nie , pripojil sa vsetko ok ale obraz tma


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2012 - 14:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
idem skusit - dam vediet

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2012 - 14:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Březen 2010 - 20:49
Příspěvky: 19
prosim ta potom napis aky fw si mal s1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2012 - 15:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
Takze Openbox Si - fw 35.00 - posledny v downloade, ako server
Cryptobox 550HD - posledna verzia fw , ako klient
Najskor som nastavil manualne siet v Openbox S1
192.168.0.1
255.255.255.0
brana: 192.168.0.1
dns som dal same 000.000.000.000
Meno a heslo pre klienta som v Openbox S1 nemenil , cize dummy, dummy, port 20000

ABCryptobox nastavenie IP
IP: 192.168.0.2
maska: 255.255.255.0
brana: 192.168.0.1
dns zmazane
exit

Restart Openbox S1 a sucasne abcryptobox 550

Nastavenie klienta :
IP adresa : 192.168.0.1
port na zaciatku preskoc !!!
meno : dummy
heslo: dummy
az potom zadas port 20000
prejdes dole na OK a odskusas ping .
*********************************************************************
Funguje to . Ale abcryptobox nema na newcamd keep alive, takze sa pripoji, odpoji a opakuje pokial je zapnuty...
Obcas to na obraze vidno . To bude treba nahlasit na podporu
Funguje to .
Prepojene krizenym LAN kablom 5 m vzdialenost.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2012 - 18:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Březen 2010 - 20:49
Příspěvky: 19
mne sa pripojil ping fungoval port bol dobry ale asi budem mat problem ze v S1 stary FW lebo tam bol este z prvych 5.92 takze skusim dik za tvoj cas


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2012 - 17:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Březen 2010 - 18:47
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: 2x VU Solo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Mne na 550ke jeden den obraz chvilami trhalo ako bolo popisovane vyssie a na druhy den uplne plynule bez zaseku. Uvidime co dnes :)

_________________
2x VU+Solo, VTi 8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2014 - 12:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Srpen 2011 - 20:28
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: Vu DUO +2.1.1
Místo/Bydliště: Topoľčany
AHOJTE Poradíte mi prosím ako nastavím OPENBOX S 1 Klient a s Cryptobox 650 HD SERVER.... :thankyou: :thankyou: :book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2014 - 20:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Srpen 2011 - 20:28
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: Vu DUO +2.1.1
Místo/Bydliště: Topoľčany
Openbox S 1 ako server ide zatiaľ v pohode , A KLIENT CRYPTOBOX 650 HD PROGRAMY bez seknutia len lepšie by bolo keby AB CRYPTOBOX 650 HD JE Server ten je obývačke.... a OPENBOX S1 KLIENT :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zdielanie S1 a AB Crypto box 500HD
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2014 - 20:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Ale úplne najideálnejšie by bolo použiť ako server nejaký HD linux stb a tie tvoje súčasné stb použiť ako klientov!!! :)
Aj tak ten Openbox S1 - tomu dávam tak cca 1,5 ročnú budúcnosť, aspoň čo sa týka program. ponuky Skylinku! :)

P.S. A prečo to jednoducho nevyskúšaš, hmm?! Hodiť nastavenia pre server do CB a nastavenia pre klienta dať do S1?!

Pozri sem:
http://www.zive.sk/clanok/94917/skylink ... y-v-mpeg-4

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk