e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2018 - 17:55

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2013 - 22:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červenec 2013 - 17:56
Příspěvky: 7
Pozdravujem všetkých,
potreboval by som pomoct, v satakoch som uplna lama- to upozornujem hned vopred.
Dal som načítať programy Skylink na Astru 23,5 ked programy načíta tak
idú len niektore, ale napr. STV1, TV Barandow a pod.nič
Ked som nastavoval ručne výsledok ten istý a ked spustim nastavenia karty dam Irdeto tak pri ikone pred tym
mi da ze karta žiadna. :(((
PLS help


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 5:20 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Problém vidím v karte! Tie nefunkčné programy ti predtým išli?! Skúšal si reautorizáciu karty na webe Skylinku?! Je na nej zaplatený servisný poplatok?! Máš ju vôbec dobre vloženú v stb?! (S čipom dole!)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 7:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červenec 2013 - 17:56
Příspěvky: 7
Áno tie nefunkčné programy mi išli.
Podľa údajov na stránke skylink servisný poplatok platí do 3.3.2014.
No podľa mňa je vložená poriadne - čip dole.
Reautorizácia ani neviem čo je :(, ale idem na to mrknúť.
Vďaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 8:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červenec 2013 - 17:56
Příspěvky: 7
Asi ma šlahne,
skúsil som reautorizáciu a nič TA3, Lux, Noe a ešte par programov v pohode ide.
Ostatok je čierny obraz. Kontroloval som aj frekvencie podľa skylinku a tie sú v poriadku.
Tak už fakt neviem.
Ked dam čítačku kariet tak vypíše nevložené.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 10:20 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Niekedy kartu nenačíta hneď, vyber kartu, zapni sat. prijímač na voľnom kanáli (TA 3) , vlož kartu a malo by ju načítať. Prípadne vypnúť vzadu sieť. vypínač a znova reštartovať .A keď ju načíta , skontroluj si či máš platné zápisy na karte, ak nie nechaj dldšie zapnutý prístroj na STV 1 , alebo ČT 1 .

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 10:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Leden 2007 - 15:35
Příspěvky: 25
Ale veď on píše,že mu tam vypisuje "žiadna karta". Najprv musí vyriešiť problém, aby mi mu čítaka kartu aj prečítala.Skús prečistiť kontakty na čipe karty a ako predomnou už písali, skúsiť aj viackrát vložiť kartu. Pri týchto STB sa to stalo už aj mne, že nie vždy kartu načíta. A ešte jedna otázka. Akú tam máš kartu? Určite je Irdeto a nie ICE?

_________________
V+Zero,Amico MiniHD SE,Samsung LE40C650


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 11:18 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Áno, on píše , že nevložené. Karta tam môže byť , aj kontakty dobré, a píše : nevložené . To sa aj mne stáva , keď špekulujem a vyberám kartu, pri nejakých pokusoch. Ten postup s vložením na voľnom kanáli , by mal zabrať. Nech skúsi a napíše . Ide aj o to , či má správne nastavenú čítačku kariet : Card system , a Card AutoUpdate (zap).

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 13:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červenec 2013 - 17:56
Příspěvky: 7
Takže skúšal som odporúčnia no stale bez výsledku.
Obrazovka čierna a debo S1 mi ukáže čo práve beží ale obraz žiaden.
Volne programy stale idu napr: TA3
Autoupdate Card mam zap
Kod mam Irdeto kod karty je 11miestny.
A čo je haluz stále karta nevložená píše trulo.
Skúsil som aj na voľnom kanáli a nič sa neudialo.
Hodím to do šrotu :)))


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 14:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červenec 2013 - 17:56
Příspěvky: 7
Ešte som sa chcel spýtat co to znamená?
Inicializácia STB?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 15:12 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Inicializácia STB = továrne nastavenie , vymaže Ti všetko čo máš naladené a nastavené a je potrebné všetko nastaviť (včítane jazyka ) a znova všetko naladiť . pokiaľ si neurobíš zálohu na USB kľúč. Ak je prijímač nejaký zblbnutý môže pomôcť.
Ale už Ti tam jeden kolega písal otázku , či náhodou nemáš kartu ICE , tak by si mal skúsiť čítačku nastaviť na Cryptowork . Prijímač nie je podľa mňa do šrotu, chyba bude v nastavení, treba si to naštudovať .

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2013 - 20:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červenec 2013 - 17:56
Příspěvky: 7
Tak Všetkým veľmi pekne Ďakujem
Preštudoval som všetko a nakoniec -FUNGUJE
Bolo treba čítačku nastaviť na Cryptowork.
Ešte raz veľká vďaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2013 - 10:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Leden 2007 - 15:35
Příspěvky: 25
Však som sa Ťa pýtal či máš Irdeto alebo ICE. Je to na nej napísané.

_________________
V+Zero,Amico MiniHD SE,Samsung LE40C650


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc OB S1
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2013 - 11:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červenec 2013 - 17:56
Příspěvky: 7
No práveže na karte je napísane Irdeto a CryptoW to je haluz.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk