e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 9:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2013 - 19:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Říjen 2009 - 20:59
Příspěvky: 33
Ahoj, prave som natrafil na tuto novinku. Nakolko mam 2x S1 a planujem do siete pripojit dalsi kus ta S2 by sa mi celkom aj pacila. Len zatial som nenasiel ziadne skusenosti a ovladanie rozsireneho menu na zdielanie a soft.
Ma niekto nejaku realnu skusenost?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2013 - 23:13 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3179
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 2 krát
erikfrog napsal:
Ahoj, prave som natrafil na tuto novinku. Nakolko mam 2x S1 a planujem do siete pripojit dalsi kus ta S2 by sa mi celkom aj pacila. Len zatial som nenasiel ziadne skusenosti a ovladanie rozsireneho menu na zdielanie a soft.
Ma niekto nejaku realnu skusenost?



chipset ali3606.. je k tomu treba nieco viac dodavat ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2013 - 23:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Říjen 2009 - 20:59
Příspěvky: 33
Nie som sice az tak do detailov znaly hw satelitnej techniky ale google mi dal jasnu odpoved. To si vezmem radsej Cryptobox 550 aspom ma sachtu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 0:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3179
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 2 krát
erikfrog napsal:
Nie som sice az tak do detailov znaly hw satelitnej techniky ale google mi dal jasnu odpoved. To si vezmem radsej Cryptobox 550 aspom ma sachtu.


nie.. to som tym nechcel povedat.. cchel som povedat ze ako klient nebude vediet poslat EMM..
a ked mam byt uprimny vsetkemu co sa zacina na AB sa radsej zdaleka vyhni... dragon masaryk boxy maju podporu nanajvis jeden rok.. potom ani pes po nich nestekne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 8:10 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Pozor- na ab zacina aj ab forum.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 9:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Říjen 2009 - 20:59
Příspěvky: 33
S tym posielanim zapisov si to ako presne myslel?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 10:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ali neposiela emm na newcs server . vlastnu kartu vie obsluzit. len sa s nim zle pirati .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 16:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2011 - 16:30
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
Menu a ovládanie je presne to iste ako u Openbox S1, Menu 1113, 1117,1119 funguje tak isto ako pri Openbox S1, ma to zastaraly procesor Ali 3606 a bez ziadnej ochrany z HDMI do procesora.Menu je na vacsich TV male a necitatelne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 18:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2009 - 21:32
Příspěvky: 5
Kluci a nejaky fw k tomu by nebol...? mam tam nejaku v.50 ale bez vsetkeho ani Podmieneny pristup v menu nieje... thanx


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 18:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2010 - 11:40
Příspěvky: 86
Poděkoval: 4 krát
v52


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 19:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2009 - 21:32
Příspěvky: 5
Dakujem zial naskocil mi WARNING s tymto textom

"This version of the software is outdated. Your need to update with newer version."

HELP MEEEE!! :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 19:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3179
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 2 krát
hacker85 napsal:
Dakujem zial naskocil mi WARNING s tymto textom

"This version of the software is outdated. Your need to update with newer version."

HELP MEEEE!! :(


a co support u predajcu ?
ono je lahke kupit lacny shit a potom prist plakat na forum, ale predovsetkym by si mal otravovat tvojho predajcu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 19:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2009 - 21:32
Příspěvky: 5
Pani ....ja nikoho neotravujem... ked nebude poriesim to zajtra s chalanmi u predajcu Mam tu budku len na test... pisol som tu lebo som hodku nikde nic nenasiel.... to je vsetko... dakujem za kazdueblizsie info ci uz negativne alebo pozitivne :) hmmm teraz ma napadlo ze som si predtym spravil backup aspon toskusim spat vratit.... iemu vsak nerozumiem Po upgrade na ver 52 masina vypisala ze mam zastaraly soft a to som siel z nizsej na vyssiu :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2013 - 21:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Říjen 2009 - 20:59
Příspěvky: 33
revis napsal:
ali neposiela emm na newcs server . vlastnu kartu vie obsluzit. len sa s nim zle pirati .

Teraz otazka neznaleho tzn. ze ak ho budem vyuzivat ako klienta pripojeneho na funkcne servery newcamd budem mat problem? mam jeden vlastny server (ako zaloha) vo vlastnej sieti plus vzdialeny share...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2013 - 15:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Duben 2011 - 17:11
Příspěvky: 78
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
hacker85 napsal:
Pani ....ja nikoho neotravujem... ked nebude poriesim to zajtra s chalanmi u predajcu Mam tu budku len na test... pisol som tu lebo som hodku nikde nic nenasiel.... to je vsetko... dakujem za kazdueblizsie info ci uz negativne alebo pozitivne :) hmmm teraz ma napadlo ze som si predtym spravil backup aspon toskusim spat vratit.... iemu vsak nerozumiem Po upgrade na ver 52 masina vypisala ze mam zastaraly soft a to som siel z nizsej na vyssiu :D


Hacker85, nazdar, nahraj do masinky posledny,opraveny sw OpenboxS2_52.00_20131111.rar.
http://digitalne.ellano.sk/forum/openbo ... d-firmware


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2013 - 9:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2011 - 18:33
Příspěvky: 1
Chcem si tento primac kupit,ale neviete aky ma tento openbox obraz? Akemu primacu by ste prirovnali obraz. Kedysi mali openboxi najlepsi upskalink.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2013 - 22:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Září 2008 - 2:06
Příspěvky: 16
firmware .... OPENBOX S2 HD

Openbox S2_52.00_20131111

Funguje...... Odskúšané :Yahoo!:

:smoke:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2013 - 21:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Listopad 2009 - 18:35
Příspěvky: 26
Zdravím, mám teraz tento stroj na skúšku, ale maturujem nad niektorými vecami.Má tento stroj blindscan? Aspoň ja som ho nenašiel.
Ešte maturujem s Polar editorom, chcem tam pridať ďalšie satelity, ale nijak to tam nemôžem nastaviť. Poradili by ste mi? Vopred ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2014 - 19:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Listopad 2009 - 18:26
Příspěvky: 17
Vie prosím niekto ako nastaviť statickú IP adresu na Openbox S2? Po nastaveni cez DHCP VYP a manual set sa dá manuálne zmeniť na požadovanú no v hlavnom okne pre nastavenie LAN siete sa tá IP adresa nezmení a ostanú tam 0lky (vypnutie/zapnutie prijímača nepomáhana). Vyskúšané všetky verzie softwaru po poslednú v61 z 12.3.2014.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S2 HD
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2014 - 10:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Listopad 2009 - 18:26
Příspěvky: 17
itproof napsal:
Vie prosím niekto ako nastaviť statickú IP adresu na Openbox S2? Po nastaveni cez DHCP VYP a manual set sa dá manuálne zmeniť na požadovanú no v hlavnom okne pre nastavenie LAN siete sa tá IP adresa nezmení a ostanú tam 0lky (vypnutie/zapnutie prijímača nepomáhana). Vyskúšané všetky verzie softwaru po poslednú v61 z 12.3.2014.

Problém vyriešený ( :-) ): kým nie je nastavená DNS brána na rovnaký formát adresy napr. 192.168.001.001 nie 192.168.000.001 tak sa údaje na hlavnej stránke nastavenia LAN nezmenia.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk