e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 10:01

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 21:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Únor 2013 - 9:15
Příspěvky: 2
Caute mam taky problem....
prestalo fungovat zdielanie cez rs 232 co si vysvetlujem ze asi odisiel port kde sa pripaja do primaca,kabel som presvietil je dobry nikto nemenil nastavenie..ale dalsia vec je ze idu aspon neplatene programy ale ked odpojim kabel rs tak prestanu ist aje tie neplatene !! koax je normalne pripojeny lnb single na dva kable...ma niekto podobnu skusenost? zeby zla kostra? inak je to prijimac - klient a ked donho dam kartu tak ide vsetko :) som z toh zmateny.. :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 21:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Aj ja.
Vypni oba stb z elektriky na par minut, pripoj kabel rs232(nesmie sa s nim manipulovat pri zapnutom zariadeni) a znova zapni.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 21:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5253
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 102 krát
aj my sme už s týchto prijimačov zmätený :ROFL: reštart boxu , továrko , prehrať soft , skontrolovať káble, lnb, zásuvky , atd...atd...atd .... ved to poznáš . :cry: lovu zdar share rs-232 zvlášť..... :ROFL:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 21:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Únor 2013 - 9:15
Příspěvky: 2
Dakujem za rychle odpovede :thankyou:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2014 - 9:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3179
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 2 krát
Kasr napsal:
Aj ja.
Vypni oba stb z elektriky na par minut, pripoj kabel rs232(nesmie sa s nim manipulovat pri zapnutom zariadeni) a znova zapni.


jasne, a este musi obenut prijimac 3x z prava do lava a nasledne 2x zlava doprava a nadovazok preskocit lavou nohou cez pravu stranu.. pocas tohto ritualu je doporucene odriekat nejaku tu prúpoviedku, ako "abraka dabra", pripadne "čááááry máááááry - fuk "... a zarucene to musi ist


BTW: Kasr a doma vsetci zdravi ? ked ti odide turbo na aute tiez ho vypnes na 3 minuty a musi ist .. :lol: :lol:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2014 - 11:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Kua- ako vies, ze som nemocny? Beriem antibiotika.
Asi si nezazil niejaky lacny sunt, ktory sa tak zahlti, ze pomôze az vypnutie zo siete(elektrickej). V mojom okoli ma dost ludi lacne sunty a obcas sa im to stava.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2014 - 11:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3179
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 2 krát
Kasr napsal:
Kua- ako vies, ze som nemocny? Beriem antibiotika.
Asi si nezazil niejaky lacny sunt, ktory sa tak zahlti, ze pomôze az vypnutie zo siete(elektrickej). V mojom okoli ma dost ludi lacne sunty a obcas sa im to stava.


ale to nie je tym ze sa to zahliti, ale obycajne to indikuje nieco ine - trebars poruchu zdroja, to jest ze pomaly ale isto odchadzaju kondenzatory..
osobne som nevidel a to uz beham nejaky ten rok po svete zahltit prijimac od rs232 komunikacie v sharringu. zblbnut moze, to nepopieram, napriklad ked to valis na velku dialku na 115200 stane sa ze strati nejake byty, ale na 9600 s FTP kablom , dobre tienenym kablom sa to nestalo ani na 20 metrov..
mlady tam ma iny problem, kedze mu nejde ani TA3 - predpokladam ze na skylinku, bo na upc je aj ta kodovana :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2014 - 21:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2011 - 16:58
Příspěvky: 46
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Skontroluj si F-ka,hlavne tienenie.Riešil som už taky problem,po zatepleni baraku si sami spravili kablik a po odpojeni serioveho portu sat signal nebol lebo si bral druhy pol cez druhy prijimač.
Daj vediet kde bola chyba.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk