e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2018 - 17:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: oscam a s1
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2014 - 10:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Leden 2012 - 20:24
Příspěvky: 83
satelitni prijimac: hdbox 9105+, openbox s1
Místo/Bydliště: TN
Co moze sposobovat ze sa oscam (newcamd klient), kazda jedna verzia ci stara par mesiacov ci rokov, pri nezmenenej konfiguracii ktora funguje (hoci s pomalsim prepinanim programov cca 5 s), zrazu nemoze pripojit na s1? Hoci cez wan vidi port routeru na ktorom je S1 (nepripoji sa ani po zadani ip adresy v oscam.server)
V ktorej casti oscamu treba hladat chybu? reader? user? nespravny protokol? dvbapi? nejake tmp subory a pod?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam a s1
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2014 - 12:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3179
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 2 krát
sbf napsal:
Co moze sposobovat ze sa oscam (newcamd klient), kazda jedna verzia ci stara par mesiacov ci rokov, pri nezmenenej konfiguracii ktora funguje (hoci s pomalsim prepinanim programov cca 5 s), zrazu nemoze pripojit na s1? Hoci cez wan vidi port routeru na ktorom je S1 (nepripoji sa ani po zadani ip adresy v oscam.server)
V ktorej casti oscamu treba hladat chybu? reader? user? nespravny protokol? dvbapi? nejake tmp subory a pod?



skor v sekcii oscam wiki


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam a s1
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2014 - 21:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Leden 2012 - 20:24
Příspěvky: 83
satelitni prijimac: hdbox 9105+, openbox s1
Místo/Bydliště: TN
nielen oscam ale aj ini klienti nechcu naskocit
klient je hdbox 9105+
napr mgcam poobede naskocil, teraz nenaskocil, identicka konfiguracia.
akoby s1 neodpovedala, hoci klient na dalsej s1 ide bez problemov.

edit: tak po dlhom case menenia firmwarov, oscamov, inych klientov, hladania zadrhelov v sieti bola pricina prosta: nahodne prerazajuce ups-ko.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk