e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 6:45

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Openbox s1 - ziadny signal
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2015 - 13:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Duben 2011 - 17:11
Příspěvky: 78
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Dobry den,
Potreboval by som pomoc, u kamarata uz dlhe roky funguje zdielanie medzi 3 prijimacmi openbox s1 cez switch, prepojene k televizoru hdmi kablom. Pred pár tyzdnami sa zacala prejavovat zaujimava zavada, na tv obrazovku sa zacalo vyskakoval hlasie ze ziadny signal.(ani obraz,ani zvuk, pritom signal z paraboly je dobry,namerane s meracim pristrojom.) Stacilo vypnut a znovu zapnut satelit a potom uz vsetko bolo v poriadku. Ale to nerobilo len u jedneho sat., ale postupne u vsetkych sa zacalo. Potom sme prisli na to ze netreba vypinat a znovu zapnut sat.pristroj, staci hdmi kabel vytiahnut z televizora, znovu zapojit a vsetko je OK. Uvedena zavada sa prejavilo niekedy 3-4 krat za den u kazdych pristrojoch, a niekedy 2-3 dni ani raz. Skusali sme vymenit hdmi kabel, bez uspechu. Teraz pouziva miesto hdmi kabel scart, u vsetkych, so scartom je vsetko v poriadku uvedena zavada sa neprejavuje len obraz na tv je horsi.
Ked niekto z Vás sa stretol s podobnym problemom tak prosim napiste ako to vyriesit.
Dakujem.


openbox s1 - 3x, tv 2x lg, 1x samsung.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox s1 - ziadny signal
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2015 - 17:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
V prvom rade by som skontroloval, alebo dal si skontrolovať do servisu zdroje napájania v jednotlivých stb, mohla by to byť chyba v kondenzátoroch - stratili kapacitu, môžu byť nafúknuté. Samozrejme chyba môže byť aj inde!?
A keďže sa táto porucha objavila postupne u všetkých 3 stb, predpokladám, že boli kupované naraz a je dosť pravdepodobné, že sú z rovnakej výrobnej "várky"! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox s1 - ziadny signal
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2015 - 17:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Duben 2011 - 17:11
Příspěvky: 78
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
[quote="mmiriboy"]V prvom rade by som skontroloval, alebo dal si skontrolovať do servisu zdroje napájania v jednotlivých stb, mohla by to byť chyba v kondenzátoroch - stratili kapacitu, môžu byť nafúknuté. Samozrejme chyba môže byť aj inde!?
A keďže sa táto porucha objavila postupne u všetkých 3 stb, predpokladám, že boli kupované naraz a je dosť pravdepodobné, že sú z rovnakej výrobnej "várky"! :)[/quot

Dakujem za odpoved,pozreme na tie kondenzatory.
Prijimace boli kupované naraz v int.obchode ellano.sk.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox s1 - ziadny signal
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2015 - 17:45 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Takáto závada sa priateľovi prejavovala u AB Cryptobox 650 HD . Podľa môjho názoru nie je chyba v S 1-tkách . Je málo pravdepodobné aby sa tá istá závada naraz objavila u troch prijímačov. Ak sa Ti dá vyskúšaj HDMI pripojenie k inému TV.

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox s1 - ziadny signal
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2015 - 9:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 31.Leden 2008 - 13:21
Příspěvky: 125
satelitni prijimac: ipbox200, ipbox91HD, ipbox9900
Místo/Bydliště: Nove Mesto nad Váhom
Skontrolujte tie zdroje vymente kondenzátory a všetko bude ok.
Dôverujte mmiriboy-ovi má pravdu.

_________________
IP BOX 9900, 2 x IP BOX 91 IP BOX 200S,cryptobox 400.500,550,600,650, 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox s1 - ziadny signal
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2015 - 9:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 31.Leden 2008 - 13:21
Příspěvky: 125
satelitni prijimac: ipbox200, ipbox91HD, ipbox9900
Místo/Bydliště: Nove Mesto nad Váhom
po výmene kondenzátorov by som prefleshoval všetky boxy zdroj vie niekedy poškodiť aj sw. Poškodený sw sa môže prejavovať aj tak ako ho hore popisujete.

_________________
IP BOX 9900, 2 x IP BOX 91 IP BOX 200S,cryptobox 400.500,550,600,650, 8)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk