e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Září 2020 - 18:21

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 140 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2008 - 9:04 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
LetiaciDrak napsal:
Tak som to skúšal už to nejde ani tak ako pred tým :cry:

Neumo_2_13_6_slon_4 a EMU a utility pre Neumo_2_13_6_slon_4 su pripravene na emulaciu, nie je potrebne upravovat ziadne subory. Necitas poriadne postupy v downloade. Tu mas postup, ktory vykonas a ak mas spravne naskenovane v prijimaci DIGI TV, pojde Ti aj emulacia.

A. Preformatuj HDD podla
viewtopic.php?f=18&t=865&p=4683&hilit=#p4683

B. Nainstaluj podla postupov v downloade a v tomto poradi:
1. Neumo 2.13.6
viewtopic.php?f=20&t=2886&p=26218&hilit=#p26218
Subor N400s_2.13.6_usb_kernel_root_db_PAL.rar
2. Neumo_2_13_6_slon_4_usb_kernel_root
viewtopic.php?f=20&t=2886&p=52397&hilit=#p52397
Subor Neumo_2_13_6_slon_4_usb_kernel_root.zip
3. EMU a utility pre Neumo_2_13_6_slon_4
viewtopic.php?f=20&t=6746&p=52403#p52403
Subor Emu_Neumo_2_13_6_slon_4.zip

C. Stiahni si satankeybundle
viewtopic.php?f=23&p=61783#p61783
Subor satankeybundle 25.05.08.tar.zip

D. Nakopiruj cez ftp satankeybundle 25.05.08.tar.zip do adresara /tmp.

E. Spusti cez telnet prikaz
/var/data/plugins/up-keys.sh


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2008 - 9:27 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 24.Listopad 2007 - 7:34
Příspěvky: 773
satelitni prijimac: AB IPBox 910 HD, DM800 HD
Místo/Bydliště: pod Pátrovom
Poděkoval: 3 krát
No schválne som zvedavý ako to zvládne. Dúfam, že po takejto vyčerpávajúcej odpovedi už ano. :)

_________________
Skype: libcokamo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2008 - 20:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2111
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 101 krát
libco napsal:
No schválne som zvedavý ako to zvládne. Dúfam, že po takejto vyčerpávajúcej odpovedi už ano. :)


NEMzvladne :oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2008 - 7:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Dík večer to skúsim aj keď sa obávam bodu A ten vyzerá nejak moc komplikovane,dúfam že to zvládnem.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2008 - 19:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
pokud to nezvladnes, tak napis. Urcite to das dohromady

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 02.Červen 2008 - 21:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Bojím sa toho formátovania HDD čo tam mám zálohovať?

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 02.Červen 2008 - 21:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
formatovanim HDD, prijdes o vse co mas na nem ulozeno - takze zalezi co tam mas.
Pro klid duse si uloz cely adresar /var - takovou zalohou nic nepokazis + prekopiruj pokud mas neco ulozeno na HDD.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 1:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Tak som všetko urobil ako napísal slon ale niesom si istý či prebehlo správne preformátovanie HDD no emu ide aj to je pokrok ale ide takým spôsobom ako pred tým aj to len Private gold ale Digi nejde vôbec a ked prepnem a zapnem znovu na Gold tak už nejde neviem či som dobre nakopíroval keys majú ísť do D. Nakopiruj cez ftp satankeybundle 25.05.08.tar.zip do adresara /tmp. lebo potom telenet ked napíšem /var/data/plugins/up-keys.sh tak neurobí a nenapíše nič len skočí na nový riadok.Tak neviem.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 7:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
to ze nenapise nic, neni zadna hruza - udelal co mel, nenepsal zadny konflikt.
Podivej se do var/keys na soubor SoftCam.Key jestli je stejny jako v balicku satankeybundle 25.05.08.tar.zip - to poznas hned.

pak v telnetu zadej prikaz: ps mel by najet vypis spustenych programu - ten sem dej at vidime, jestli ti bezi nejaky emulator. Jistota je jistota.

Pokud budes mit ve var/keys spravny SoftCam.Key tak se muzem hledat dal.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 8:05 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
LetiaciDrak napsal:
Tak som všetko urobil ako napísal slon ale niesom si istý či prebehlo správne preformátovanie HDD no emu ide aj to je pokrok ale ide takým spôsobom ako pred tým aj to len Private gold ale Digi nejde vôbec a ked prepnem a zapnem znovu na Gold tak už nejde neviem či som dobre nakopíroval keys majú ísť do D. Nakopiruj cez ftp satankeybundle 25.05.08.tar.zip do adresara /tmp. lebo potom telenet ked napíšem /var/data/plugins/up-keys.sh tak neurobí a nenapíše nič len skočí na nový riadok.Tak neviem.

up-keys.sh musi vypisovat v telnete nejake hlasenia. Nevypise nic, ked nenajde niektory zo suborov satan*.tar.bz2, satan*.tar.zip, DreamboxkeysPredr@g*.zip. Na konci uspesnej aktualizacie klucov je vypis "Hotovo!". Takze su len 2 moznosti:
- nakopiroval si kluce do nespravneho adresara
- nakopiroval si do spravneho adresara nespravny subor
Este snad treba dodat, ze skomprimovane kluce nedekomprimuj, kopiruj do /tmp 1 skomprimovany subor. Dekomprimaciu urobi skript up-keys.sh.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 8:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Kam presne do tmp1 ?

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 8:55 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
LetiaciDrak napsal:
Kam presne do tmp1 ?

Presne do /tmp. Ziadne podadresare. /tmp je priamo v hlavnom adresari (root).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 9:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Ano dával som to celé do adresára TMP súbor soft cam keys je iný
Příloha:
Soft Cam.JPG

tu je výpis ps:
Příloha:
Tel..JPG

Příloha:
Tel.2.JPG

Příloha:
Tel.3.JPG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 9:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Znova som to nakopíroval priamo do tmp a toto
Příloha:
keys.JPG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 9:10 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Nakopiruj cez ftp do /tmp satan...
Zadaj v telnete prikaz ls -l /tmp
Posli mi vypis z telnetu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 9:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Nakopíroval som celého nerozbaleného satana do tmp tu je výpis z telenetu
Příloha:
tmp.JPG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 9:22 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
LetiaciDrak napsal:
Nakopíroval som celého nerozbaleného satana do tmp tu je výpis z telenetu
Příloha:
tmp.JPG

Este raz:
ls -l /tmp
Zadal si nieco uplne ine (nemas tam medzery). Mozes skopirovat prikaz cez schranku a vlozit ho do prikazoveho riadku telnetu. Potom potvrd enterom a posli mi ten vypis.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 9:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Příloha:
tmp.JPG
Příloha:
tmp2.JPG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 9:40 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
LetiaciDrak napsal:
Příloha:
tmp.JPG
Příloha:
tmp2.JPG

ls -l /tmp
Su tam 2 medzery
ls[medzera]-l[medzera]/tmp


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box 400S- ako sa nema postupovat
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 9:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Tak do tretice všetko dobré
Příloha:
tmp3.JPG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 140 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk