e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 16:49

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 812 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2013 - 6:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Pridaný na server plugin:
Mcas,Mclient_fix_UPC_Api_1.2
:poklona:

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2013 - 18:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Listopad 2007 - 12:36
Příspěvky: 39
mam trivialnu otazku, pri stahovani pluginov sa zadava adresa odkial sa maju stahovat, tato adresa by sa mala po prvom zadani uz nastalo zachovat, ja tam mam pri dalsom spusteni znova prazdny riadok a musim znova vypisovat celu adresu pre pluginy, mam 9105+ (cerstvo-ucim sa :-) a urobil som tovarenske nastavenie a uz si to tu adresu nepamata, predtym to slo. Vdaka za pomoc.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2013 - 19:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
zadaj adresu znovu , nic nestahuj ,len restartni prijimac.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2013 - 20:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Listopad 2007 - 12:36
Příspěvky: 39
dakujem revis, funguje to


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2013 - 18:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 21:42
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: HD9105+
Ved a to ste co nepovedali skor ja to tam tukam ako ..... ](*,)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2013 - 13:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 12:36
Příspěvky: 25
Nejde mi sťahovať z ab-forum.info/ftp, z up.ellano.sk OK.chýba u mňa?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2013 - 15:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ab-forum.info/ftp bezi nonstop , rovnako ako ellano.sk

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2013 - 9:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 12:36
Příspěvky: 25
Tak som skúšal opakovane a zistil som: z reviservis/old a z ellana mi sťahovanie funguje, ale z reviservis/up nie, napíše že proces zlyhal!Neviem čím to je.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2013 - 10:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
vyskusaj teraz :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2013 - 11:12 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 373
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 4 krát
funguje

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2013 - 15:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 12:36
Příspěvky: 25
Mne nejde ani up ani old!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2013 - 15:43 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 373
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 4 krát
ab-forum.info/ftp/up tak dam a mi nacita plug

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2013 - 16:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 12:36
Příspěvky: 25
Tak sa mi podarilo stiahnuť z reviservis/up.Predtým som vymazal všetky pluginy z prijímača.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2013 - 17:57 
Mě stále nic ani ab-forum.info/ftp/up ani up.ellano.sk , stále píše Pokračování selhalo, někdo nějaký nápad? Mám přeinstalovat přijímač? Nebo tovární nastavení? To se mi moc nechce, každá rada dobrá.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2013 - 18:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Chyba bude u teba.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2013 - 18:20 
Zkusím ještě dát tovární nastavení.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2013 - 18:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
nieje to chyba fw . pisem to uz milionty krat. je to chyba wifi providera, ktory ti poskytuje internetove pripojenie. na chvilu si sprav wifi zo smartfonu, do boxu daj nejaky wifi doongle , pripoj sa na svoj smartfon a uvidis, ze to pojde.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2013 - 19:15 
Tak tovární nastavení a znovu nahraný firmware a jde to, bohužel jsem byl rychlejší než jsi to sem napsal, tak pokud se objeví problém znovu, zkusím tvůj návod, díky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2013 - 7:19 
Tak asi máš pravdu Revis, jsou to šulini, ať jdou do háje borovýho, no neva, budu tahat odtud z fóra.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2013 - 7:43 
Hele jsem asi debil, ale neříkejte mi, že to je normální, opět mi nešlo stahovat pluginy, tak jsem dal opět tovární nastavení a opět to jde, nemůže být třeba chyba v špatné instalaci firmware?

Tak po továrním nastavení jsem provedl stažení pluginů z přijímače a ok, po restartu chci znovu zkusit stáhnout pluginy a už ten samý problém, nejde to, tak asi opravdu ta vyšší moc ze strany poskytovatele. :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 812 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk