e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 8:16

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 912 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2013 - 20:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Září 2010 - 21:07
Příspěvky: 155
Prosim o radu, mam FS 9200 PVR, v1.11.57. Pres pluginy jsem si stahl Mgcamd, zde jsem zadal:
CWS = IP port jmeno heslo 0102030405060708091011121314

Bohuzel, ale i tak se mne nedari pripojit na server. Kdyz ty same udaje zadam do AB 55HD,tak mne vse slape jako hodinky. Nevite v cem by mohl byt problem ?
V pluginech u FS9200 mam u mgcamd stav: Spousteno, coz je v poradku?

A dalsi dotaz. Mam settings UPC_Direct_120109.fdu. Kam jej mam nacpat abych mohl vyuzivat primarne jeho.

Omlouvam se za hloupe dotazy, ale s boxem se seznamuji.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2013 - 12:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
fdu staci skopirovat na usb kluc , pichnut do boxu a vyckat na ponuku pre instalaciu .
mgcamd - ten musi mat spravne nastaveny paramater pre typ klienta v mg_cfg / var/keys/)
ak je tma zvoleny klient newcamd, tusim je to hodnota 01 , pojde.
potom treba este mozno upravit priority.list a dopisat cadi, ktore chces ,aby mgcamd pouzivla prednostne.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2013 - 16:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Září 2010 - 21:07
Příspěvky: 155
Diky je to ok. Sice jeste tezce bojuji jak tam dostat novy kanal, konkretne Eurosport1,2 HD, ale snad to nejako dam.
Zda se mne to oproti AB Boxum podstatne komplikovanejsi, mozna to je tim,ze v E2 od JirkyS je proste mnohem vic FCI nez to co je v tomto boxu ve flash.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2013 - 17:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Pozri toto snáď Ti to pomôže.
A na share môžeš použiť aj plugin Xcam.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2014 - 14:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2011 - 20:28
Příspěvky: 208
satelitni prijimac: DM800HDSE-klon,,,dm500s,HD BOX
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
da sa stiahnut plugin na web radia do hdbox9100?dakujem.

_________________
DM800hdse&800pvr&hdbox9100&dm500s&ariva202.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2014 - 11:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Zdravím mám HD BOX 9105+ postupujem presne podľa návodu ku ktorému je pridružená táto diskusia a a keď potvrdím adresu ab-forum.info/ftp/up napíše mi proces zlyhal...v čom môže byť problém? Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2014 - 8:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Pridané pluginy na server:
MCAS+Mclient_03.2014
Xcam2-2.9_03_2014

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2014 - 22:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Srpen 2011 - 19:59
Příspěvky: 5
HD Box 9105 po prečisteni prijmača prgramom hdb clean sa mi nedari nainštalovať pluginy či už inštalujem z flešky alebo zo servera stale mi vypiše, že inštalacia prebehla uspešne ale keď idem do menu prijmača tak tam nie je žiadny. Skušal som aj tovarenske nastavenie aj zmenu fw ale bez uspechu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2014 - 11:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Říjen 2008 - 3:06
Příspěvky: 14
Poděkováno: 1 krát
ahoj,,,vsem,,,,tektiez mam pruser,,,hd-box9105,, sw-2,11,34 vsetko fungovalo,,,,dal som vyrobne nastavenia,,,zmazal som vsetky plginy,,nahral nanovo,,a pri spusteni pluginov sa mi otvori len prazdne okna a nasledne zamrzne,,,jak pri xcamconfigurator,,tak aJ PRI mcas,,,poradte prisim ako dale


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2014 - 13:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Nespustaj vela pluginov naraz.A este sa moze byt plugin time s ostatnymi pluginmi ktory pouzivaju iny druh zobrazovania pisma.Nainstaluj iba plugin ktory pouzivas a tak isto aj spustaj.Resp. vypni plugin zobrazovania casu na obrazovke tv v menu/pluginy a az potom konfiguruj mcas ci xcam.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2014 - 14:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Říjen 2008 - 3:06
Příspěvky: 14
Poděkováno: 1 krát
ano vdaka,,,uz mi to ide,,,ani tak nemam tam vsetky plugins,,,potrebujem len mcas na citanie ICE kary skylink a sharing cez rusov,,,mcas som stiahol novy a ten mi nic nezobrazoval ,,,jednoducho tma a zamrzlo,,,xcam cofigurator som stiahol starsi a uz ide,,,velmi tomu nerozumiem,,,ktory plugin mozem ktory nie,,,ci lepsie tie novsie alebo starsie,,,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2014 - 15:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3380
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
podľa verzie firmware

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2014 - 20:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Teoreticky je to podla verzie fw. Ale obycajne na poslednych verziach staci ak pri naimnstalovani noveho Xcamu uzivatel odmaze z /var/etc/protect/ subor xcam.prio . Preto som uz davnejsie spominal,ze instalacne baliky treba robit aj s tym suborom s 0 velkostou .
Uplne nove verzie xcamu zalozene na oscame tym uz netrpia vobec.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2014 - 19:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Březen 2010 - 11:12
Příspěvky: 12
Vieme nejako niekde zapísať aká je posledná verzia oscamu na ab-forum.info/ftp/up ?

Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2014 - 23:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3380
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Šupol som tam teraz:
Server,client Oscam-9847-Bin only
netestoval som, vyskúšaj.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2014 - 0:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Březen 2010 - 11:12
Příspěvky: 12
Steiner napsal:
Šupol som tam teraz:
Server,client Oscam-9847-Bin only
netestoval som, vyskúšaj.



no pár pokusoch som to vzdal nejde mi vôbec rozbehať :-(
skúšal som rôzne konfigurácie


Naposledy upravil(a) Marcel_tn dne 09.Září 2014 - 0:45, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2014 - 0:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3380
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
No asik to musím kuknúť, je to ale bez konfigov, toho si si dúfam vedomý. resp. nová binárka so starýma konfigama môže byť tiež problém, no nič, kuknem na to.
Štartovať by ale mal, leda že by nedostal atribút ako treba.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2014 - 0:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Březen 2010 - 11:12
Příspěvky: 12
Steiner napsal:
No asik to musím kuknúť, je to ale bez konfigov, toho si si dúfam vedomý. resp. nová binárka so starýma konfigama môže byť tiež problém, no nič, kuknem na to.
Štartovať by ale mal, leda že by nedostal atribút ako treba.



atribút dostal ako má mať

problém je v konfigu niečo tam kde si je iné

veď keď niečo tak sem prosím hoď info :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2014 - 19:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3380
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Tak som to konečne pozrel, predsa len nedostal atribút ako treba. Moja chyba. :)
Na feede "ab-forum.info/ftp/up" už je to opravené.
Buď treba dať znova nainštalovať, alebo cez ftp ručne zmeniť atribút na 777.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2014 - 12:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Únor 2014 - 8:02
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: Zgemma H7S
Místo/Bydliště: Ruzomberok
Poděkoval: 1 krát
Ak sa mozem spytat , tieto verzie oscamu na ab-forum.info/ftp/up su tie iste co na oficialnom download.oscam.cc ? Alebo su nejako upravovane (kompilovane) pre hdbox ? Dik za info

_________________
Zgemma H7S , Monoblok Quad DiWay Astra 1A 19,2 + Astra 23,5 GIBERTINI 80E AL parabola, Hydra 35 DVB-T2


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 912 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk