e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 11:24

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 12 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2015 - 22:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Dík , zkusím zítra a dám vědět.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Srpen 2015 - 15:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Stáhnul jsem vše potřebné a v pluginech spustil.
Vše jede.

Jen jsem nedělal tohle:
add the following reader to oscam.server:
------

nevím ani , kde se nachází a jak ho editovat.

a tohle jsem taky nedělal:
add also the caid's to oscam.dvbapi:
...
Note: if you start OSEmu without any parms (for example via /menu/plugin) the default is:
'-a emu:emu -c /var/tuxbox/config -p 54321'
>=1.02n: There are NO keys inside OSEmu! you have to place the file 'SoftCam.Key' in path '/var/tuxbox/config'
or path '/var/keys' (basically in the same path where the oscam.* files resides)

softcam jsem tam taky nedával , mám ho tam dát?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2015 - 14:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
No teraz ti ide Oscam bez EMU. Na EMU je práve addon OSEmu, ktorý sa do Oscamu pripája ako reader cez port 54321, ak ho nepripojíš tak ho ani spúšťať v pluginoch /prípadne cez autoštart/ ani nemusíš.
A OSEmu číta kľúče zo 'SoftCam.Key'.
Ako som písal ja OSEmu tiež nepoužívam.

-------------------------------------------------
24.08.2015 - FEED "ab-forum.info/ftp/up" - sťahovanie pluginov z menu prijímača:
+ Oscam 10960 - Bin only - bez konfigov

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2015 - 23:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Takže mi to jede jen na MCAS?
Když MCAS vypnu a nechám jen Osemu a přidám softcam.key , tak by to mělo chodit?

Citovat:
addon OSEmu, ktorý sa do Oscamu pripája ako reader cez port 54321, ak ho nepripojíš tak ho ani spúšťať v pluginoch /prípadne cez autoštart/ ani nemusíš.

jak to tam nastavím přes port 54321?

Jak(čím) nastavím , dopíšu oscam.server?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2015 - 15:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
oscam.server:

napr.:
Kód:
[reader]
label                         = OSEmu
protocol                      = cs357x
device                        = localhost,54321
user                          = emu
password                      = emu
caid                          = 0D00,0D02,090F,0500,1801,0604,2600,FFFF
ident                         = 0D00:000000,000004,000010,000014,000020,0000C0,0000C4,0000C8,0000CC;0D02:000000,00008C,0000A0,0000A4,0000A8;090F:000000;0500:000000,030B00,023800,021110,007400,007800;1801:000000,007301,001101;0604:000000;2600:000000;FFFF:000000
group                         = 1
emmcache                      = 1,1,2,1
audisabled                    = 1

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2015 - 0:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Dík , ale nejsem v tom zběhlý , Jak(čím) nastavím , dopíšu oscam.server?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2015 - 12:26 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 396
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
jerry39 napsal:
Dík , ale nejsem v tom zběhlý , Jak(čím) nastavím , dopíšu oscam.server?

tak to zkusíme polopatě ...
1) Do prohlížeče .. ideálně Chrome ( IE na to někdy nefunguje ) napíšeš místo http://WWW.SEZNAM.CZ ip přijímače a port 8888 nebo 8887
záleží jaký máš oscam .. například ve formátu "192.168.1.45:8888" samosebou ale s ip tvého přístroje a musíš být na stejné podsíti
(ten port readeru 54321 neřeš ten je v tom odstavci)
2) zadáš jméno a heslo ... bývá : root a oscam
3) nahoře nastránce ťukneš na "files"
4) o něco níž vybereš "oscam.server"
5) a do něj nakopíruješ na konec pomocí ctrl+c a ctrl+v odstavec od stejnara
Kód:
[reader]
label                         = OSEmu
protocol                      = cs357x
device                        = localhost,54321
user                          = emu
password                      = emu
caid                          = 0D00,0D02,090F,0500,1801,0604,2600,FFFF
ident                         = 0D00:000000,000004,000010,000014,000020,0000C0,0000C4,0000C8,0000CC;0D02:000000,00008C,0000A0,0000A4,0000A8;090F:000000;0500:000000,030B00,023800,021110,007400,007800;1801:000000,007301,001101;0604:000000;2600:000000;FFFF:000000
group                         = 1
emmcache                      = 1,1,2,1
audisabled                    = 1

6) nahoře dáš "restart" a ťukneš na "restart" oscamu (nikoli shut down)
7) nahoře ťukneš na "status" a měl bys vydět nový aktivní reader s názvem OSEmu


co na tomhle ti není jasné?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2015 - 20:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Dík , vyzkouším a dám vědět..se mnou je to polopaticky vždy.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2015 - 17:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Tak jsem to tam zadal , v Opeře , šlo to. Akorát jsem kliknul navíc na save , což nebylo v radách.
Pak jsem chtěl přidat softcamkey. Ale zjistil jsem že v pluginech už nemám ani oscam ani osemu . nevím , co se
se mohlo stát..zbyl jen MCAS a MCAS klient a coconut.
přeas box jsem to stáhnul znovu , ale nebyl tam už Oscam 10945 - Bin only - bez konfigov ale Oscam 10 961.
tak jsem to stáhnul + + OSEmu 1.03s - Bin only - bez SoftCam.Key

nainstalováno , spuštěno vše.

/var/tuxbox/ -- ta složka tam prostě není! (tuxbox)

Přes prohlížeč se připojím , dám Files , oscam server a je tam napsáno:
File does not exist or no file selected!

se to nějak dodrbalo..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2015 - 22:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Dá se s tím něco dělat?
Může za to ten jiný oscam?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2015 - 13:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
jde Vám na MCAS v DT Idman?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2015 - 20:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
07.11.2015: ( + na feed = možnosť stiahnutia z menu prijímača )
+ Oscam 11107 - Bin only - bez konfigov
+ OSEmu 1.04c - Bin only - bez SoftCam.Key

22.11.2015: ( + na feed = možnosť stiahnutia z menu prijímača )
+ Oscam 11148 - Bin only - bez konfigov
+ Oscam 11164 - Bin only - bez konfigov
(aj 11148 preto, lebo od 11149 sú podstatnejšie zmeny, tak pre istotu :) , ale u mňa 11164 zatiaľ fičí dobre )

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 19:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
19.11.2016: ( + na feed = možnosť stiahnutia z menu prijímača )
Oscam-emu 11280 - Bin only - bez konfigov, bez SoftCam.Key

Včera som na feed "ab-forum.info/ftp/up" pridal vyššie uvedený Oscam.
Jeho stiahnutím sa pôvodný Oscam v prijímači neprepíše lebo má názov "oscam-emu" a pribudne do pluginov ako ďalší plugin.
Pri jeho použití samozrejme pôvodný Oscam treba vypnúť.
Konfigy a "SoftCam.Key" hľadá ako prvé vo /var/keys/

SoftCam.Key je tutok: DOWNLOAD - Keys, Emulators

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2016 - 17:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 11:17
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: HDBox 9105+,ant.80/90,SuperJac
Poděkoval: 6 krát
Zdravím, jsem začátečník a chci se zeptat jestli můžu použít tuto verzi oscamu/ Oscam-emu 11280/ v HDBoxu9105+ v orig.nastavení ? E2 sice mám nainstalovanou, ale nejde spustit, Orig nastavení mi funguje dobře. Jeden oscam už mám nainstalovám ale neumí emu, ten mám na reshare do PC.

Chtěl jsem si stáhnout z ,,ab-forum.info/ftp/up,, a hlásí mi to ,,Pokračování selhalo,,

_________________
Zač. v linuxu--HDBox 9105+,orig.fw-2.12.31,Loader 7.26,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam-emu,ofset 80/90, LNB Twin,Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, ProgDVB, DVBViewer Pro, -vPlug, Hadu, WinCSC/NewCamd525,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2016 - 19:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
stahování chodí , jsi připojen?
Jinak , kde seženu konfig na tandberg , 7°E a 10°E?
softcam jsem nahrál do var/keys


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2016 - 22:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Chlapci trápte sa, čo som mohol som urobil, ale nemôžem ozaj dať všetkým všetko "na tácke", pochopte to.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2016 - 22:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
kde seženu config? oscam server mám nastavený. Stačí mít nainstalovaný pouze osemu , nebo je zapotřebí taky oscam?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2016 - 22:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
osemu je pri použití oscam-emu samozrejme zbytočný
v oscam-emu nabehne reader emulator automaticky aj keď nie je vopred definovaný, v detailoch ukáže obsah SoftCam.key

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2016 - 22:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
dík , já v tom plavu. Takže stačí stáhnout a nainstalovat Oscam-emu 11281 z menu přijímače a vložit softcam do var/keys?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2016 - 8:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
tak

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 12 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk