e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2019 - 12:31

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 12 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2016 - 10:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
paráda , moc děkuji!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2016 - 18:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 11:17
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: HDBox 9105+,ant.80/90,SuperJac
Poděkoval: 6 krát
Dobrý večer, to o čem píšete výše-/oscam emu 11281/-, bude fungovat v HDBox9105+ v továrku ?
Upozorňuju, že E2 nepoužívám. Obracím se na majitele HDBox 9105+ . Nemůžu stahovat od ,,reviservis/sk.up,, - z ellano.sk stahování funguje. díky za radu.

_________________
Zač. v linuxu--HDBox 9105+,orig.fw-2.12.31,Loader 7.26,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam-emu,ofset 80/90, LNB Twin,Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, ProgDVB, DVBViewer Pro, -vPlug, Hadu, WinCSC/NewCamd525,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 15:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
A máš to zadané správne ?
"ab-forum.info/ftp/up"

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 16:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Květen 2016 - 22:13
Příspěvky: 2
U MĚ TO TAKY NEFUNGUJE, CHYBA BUDE JINDE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 20:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Schválne som to teraz vyskúšal a všetko šlape normálne, upresnite čo znamená "nefunguje",
zoznam nových pluginov ukáže ?
- zaškrknete čo treba a ....
čo presne napíše... , akú chybu alebo kde sa to teda zasekne ... ???

tak podme na to inak, skúste priamo tento link:
myslím normálne v browseri
http://ab-forum.info/ftp/up/Oscam-emu11281_bin.tar.gz

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2016 - 5:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Květen 2016 - 22:13
Příspěvky: 2
Z odkazu co jsi uvedl to stáhnou jde.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2016 - 8:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
zaujímavé,
no ak to dokážeš rozbaliť a dať to cez ftp do boxu, do:
/var/bin/
a nastavíš tomu attributy 755 tak to tam máš

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2016 - 8:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2010 - 14:05
Příspěvky: 12
Koukám,že máte rozdíl v uvozovkách jeden dole,jeden nahoře nemůže to být ten problém? ;-)
Nevím jestli se tam dávají taky nebo ne :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2016 - 21:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
nedávají,
ale ak to niekomu "chodí" a niekomu nie tak na strane servera asi problém nebude...
jerry39 napsal:
stahování chodí , jsi připojen? ...
mne tiež bez problémov

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2016 - 23:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
samo že to jde , je třeba napsat tu adresu bez těch uvozovek.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2016 - 9:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 11:17
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: HDBox 9105+,ant.80/90,SuperJac
Poděkoval: 6 krát
Adresu mám správně, - ab-forum.info/ftp/up - a pak mi to zobrazí ,, Pokračování selhalo ,,
Před 14 dny jsem měnil router, ale ten odkaz - ellano.sk - funguje, tak nevím kde je problém.
Tak Oscam jsem si stáhl z tvého odkazu výše. - Přes FTP zkusím.

Ještě jedna otázka, po smazání předchozího oscamu mi ve var/bin zůstal předchozí.-mám ho též smazat nebo zálohovat,
aby tam nic nezbylo ?

_________________
Zač. v linuxu--HDBox 9105+,orig.fw-2.12.31,Loader 7.26,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam-emu,ofset 80/90, LNB Twin,Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, ProgDVB, DVBViewer Pro, -vPlug, Hadu, WinCSC/NewCamd525,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2016 - 11:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Nič nemazať ! , môžu tam byť oba súčasne, písal som to vyššie že má iné meno a teda sa neprepíše, len nesmú byť súčasne spustené a nesmú mať v menu PLUGIN súčasne autoštart
dá sa medzi nimi prepínať - raz jeden / potom druhý

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2016 - 11:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 11:17
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: HDBox 9105+,ant.80/90,SuperJac
Poděkoval: 6 krát
HDBox9105+

Oscam-emu11281_bin.tar - přes FTP se nezdařilo. Přepsal jsem podle návodu Steinera.

Ani se neukázal oscam v nabídce Plugin s v Boxu.
takže návrat k původnímu oscamu přes FTP-funguje.

Ještě dotaz pro znalé HDBoxu9105+
Stačilo by dopsat do stavajícího ,,OSCAM 1.00svn build #3152,,/funguje/ - v ,,oscam.server,, readera na obsluhu ,,emu,, ?
Sháním na netu nějaký vzor zápisu pro readera na nastavení emu,zatím sem neobjevil.
Nemáte někdo odkaz ????????
V příloze je nastavení, je to správně???

Jakou cestu zvolit ? aby četl klíče z var/keys/SoftCam.-nebo var/tuxbox/config/oscam.key ?
nebo var/tuxbox/config/oscam.key ?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Zač. v linuxu--HDBox 9105+,orig.fw-2.12.31,Loader 7.26,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam-emu,ofset 80/90, LNB Twin,Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, ProgDVB, DVBViewer Pro, -vPlug, Hadu, WinCSC/NewCamd525,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2016 - 15:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Ne, né,
Treba najskôr rozbaliť aj ten Oscam-emu11281_bin.tar, nie len Oscam-emu11281_bin.tar.gz
programom 7zip
sú tam 3 súbory:
oscam-emu
oscam-emu.descr
oscam-emu.ico
a tie treba nakopčiť cez ftp do /var/bin
SoftCam.Key do /var/keys
ako už bolo písané

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2016 - 19:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 11:17
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: HDBox 9105+,ant.80/90,SuperJac
Poděkoval: 6 krát
Zdravím, tak jsem postupoval podle návodu výše/od Steiner/ a po přenesení pomocí FTP ty 3 pložky do var/bin/oscam/ - do položky ,,oscam,, jsem nakopíroval položku ,,oscam-emu,,.
Do podsložky var/bin ostatní 2 položky, - ,,oscam-emu.descr,, a ,,oscam-emu.ico,,

Nevím kde dělám chybu ale zkoušel jsem to několikrát a stále nic.
Napadlo mě jestli tato verze je vhodná pro orogin.nastavení pro HDBox9105+.
Jak jsem psal výše, nepoužvám E2.

Zkusil bych i stáhnout z ab-forum.info/ftp/up ale stále mi hlásí ,,Pokračování selhalo,,

Díky za případné rady.
Příloha:
oscam-emu.PNG

_________________
Zač. v linuxu--HDBox 9105+,orig.fw-2.12.31,Loader 7.26,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam-emu,ofset 80/90, LNB Twin,Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, ProgDVB, DVBViewer Pro, -vPlug, Hadu, WinCSC/NewCamd525,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2016 - 19:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
A prečo preboha oscam-emu do záložky /var/bin/oscam/ , to kde si zobral ???????
však nepíšem po španielsky :D
Citovat:
sú tam 3 súbory:
oscam-emu
oscam-emu.descr
oscam-emu.ico
a tie treba nakopčiť cez ftp do /var/bin

A nezabudnúť nastaviť tie Attr na 755 alebo 777.
A ešte volačo pre pochopenie, oscam sa nemusí volať iba "oscam" , keď ho nazveš "kurva" tak sa ti bude "spúšťať" ako taká kurva /dobrý synonym :lol: /
Preto som kázal pôvodný oscam nechať tak lebo tento tam bude ako "oscam-emu" a tak sa aj spolu s "oscam" /keby si ho tam nechal/ objaví v pluginoch, kapišto ?
Len samozrejme nemôžu byť spustené súčasne.
Šak tu to isté vypisujem už X-tý krát. :shock:

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2016 - 23:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 11:17
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: HDBox 9105+,ant.80/90,SuperJac
Poděkoval: 6 krát
Díky už tam je, zobrazen v Plugin.
1-Dá se nějak editovat v boxu ?
2-Jak zjistím heslo abych se dostal na stránku a mohl studovat Status a atd..?

Děkuju moc.

_________________
Zač. v linuxu--HDBox 9105+,orig.fw-2.12.31,Loader 7.26,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam-emu,ofset 80/90, LNB Twin,Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, ProgDVB, DVBViewer Pro, -vPlug, Hadu, WinCSC/NewCamd525,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2016 - 23:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
luna napsal:
jerry39 napsal:
Dík , ale nejsem v tom zběhlý , Jak(čím) nastavím , dopíšu oscam.server?

tak to zkusíme polopatě ...
1) Do prohlížeče .. ideálně Chrome ( IE na to někdy nefunguje ) napíšeš místo http://WWW.SEZNAM.CZ ip přijímače a port 8888 nebo 8887
záleží jaký máš oscam .. například ve formátu "192.168.1.45:8888" samosebou ale s ip tvého přístroje a musíš být na stejné podsíti
(ten port readeru 54321 neřeš ten je v tom odstavci)
2) zadáš jméno a heslo ... bývá : root a oscam
3) nahoře nastránce ťukneš na "files"
4) o něco níž vybereš "oscam.server"
5) a do něj nakopíruješ na konec pomocí ctrl+c a ctrl+v odstavec od stejnara
Kód:
[reader]
label                         = OSEmu
protocol                      = cs357x
device                        = localhost,54321
user                          = emu
password                      = emu
caid                          = 0D00,0D02,090F,0500,1801,0604,2600,FFFF
ident                         = 0D00:000000,000004,000010,000014,000020,0000C0,0000C4,0000C8,0000CC;0D02:000000,00008C,0000A0,0000A4,0000A8;090F:000000;0500:000000,030B00,023800,021110,007400,007800;1801:000000,007301,001101;0604:000000;2600:000000;FFFF:000000
group                         = 1
emmcache                      = 1,1,2,1
audisabled                    = 1

6) nahoře dáš "restart" a ťukneš na "restart" oscamu (nikoli shut down)
7) nahoře ťukneš na "status" a měl bys vydět nový aktivní reader s názvem OSEmu


co na tomhle ti není jasné?


já mám jen oscam-emu a nemusím nic nastavovat , měl bys to udělat taky...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 10:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 11:17
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: HDBox 9105+,ant.80/90,SuperJac
Poděkoval: 6 krát
Zdravím, děkuju Vám za rady a trpělivost, budu studovat. Už jsem se připoji na stránku oscamu.

_________________
Zač. v linuxu--HDBox 9105+,orig.fw-2.12.31,Loader 7.26,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam-emu,ofset 80/90, LNB Twin,Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, ProgDVB, DVBViewer Pro, -vPlug, Hadu, WinCSC/NewCamd525,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 13:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 11:17
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: HDBox 9105+,ant.80/90,SuperJac
Poděkoval: 6 krát
Ahoj,tak stahování z revis.sk už funguje.

Pro majitele HDBox9105+ poradí někdo ?
Když dám v ,,Menu/Nastavení/Obnovení systému/ - ,,Obnovit nastavení,, - co se stane ?

Potřebuji obnovit ,,Přenos dat,, na USB, protože jsem omylem odstranil tuto položku na USB- jmenuje se ,,A.sys,,.
Chtěl jsem ji nahrát zpět ale to bohužel nefunguje,položka ,,Přenos dat,, se nevrátila zpět.
Můžu to nějakým způsobem vrátit?

Co třeba: 1-Obnovení systému/Obnovit nastavení.
2-Obnovit tovární nastavení

Díky


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Zač. v linuxu--HDBox 9105+,orig.fw-2.12.31,Loader 7.26,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam-emu,ofset 80/90, LNB Twin,Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, ProgDVB, DVBViewer Pro, -vPlug, Hadu, WinCSC/NewCamd525,


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 12 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk