e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2019 - 13:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2012 - 20:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Duben 2010 - 8:29
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: VU+uno4K
Poděkoval: 1 krát
Zdravim Vás mám HD Box 7119 a chcem poprosit niekoho o radu.Skusam obidva pluginy nastavovat na zdielanie cez net ako klient,ale akosi mi to nejde.Snazím sa všetko zadať,ako som pozisťoval na internete,ale stále nič.Xcam mi stale napiše,že mam skontrolať nastavenia a net a Mclient sa len stale pripája.Preto chcem dakoho porosit o nejaky návod,alebo radu ako nato.Firmware v primaci mam ten najnovší 2.10.86.Vopred dakujem za rady.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2012 - 21:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Mcas client sa pouziva vylucne na prepojenie dvoch hdboxov , pomocou Mcasu .
AK sa chces pripojit na vzdialeny server , musis najskor vediet, akym protokolom. Xcam zvladne newcamd, cccam, gbox a vlastne skoro vsetky.
Problem moze byt u cccam clienta, kde treba zvolit protokol cccam2 a nie obycajny cccam .
Tam budes mat asi problem.
Ak vies editovat pomocou dialkoveho , vsetko ostatne uz vies.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2012 - 23:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Duben 2010 - 8:29
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: VU+uno4K
Poděkoval: 1 krát
Revis dakujem robim to tak cccam2 ,ale vzdy mi napise skontrolovat nastavenia.Neviem ci treba tam zadavat caid a mask.To mask co znamena?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2012 - 0:51 
Xcamclient skúšam už pol roka, ale nie som si ním spokojný, lebo každých 20 minút sa odpojí, a znovu pripojí. Server je cccam 2.3.0. Radšej používam oscam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2012 - 9:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Cez newcamd a aj cccam 2 ide xcam v pohode.Skus dať novší plugin ten v downloade mam otestovany z fw.2.10.67 a 2.10.78 a všetko OK.
Na CCCAM 2 meniš :
-server
-port
-caid
-User name
-password
Ine nemeniš exit,spustiš xcam a musi to šlapať.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2012 - 13:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Duben 2010 - 8:29
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: VU+uno4K
Poděkoval: 1 krát
Ok skusim.Teraz idem cez Oscam,ale ten mi nastavoval znami,ja s tym neviem robit.Ten Xcam je jednoduchší.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2012 - 15:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Duben 2008 - 15:06
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AZBOX HD PREMIUM
Pastoman napsal:
Cez newcamd a aj cccam 2 ide xcam v pohode.Skus dať novší plugin ten v downloade mam otestovany z fw.2.10.67 a 2.10.78 a všetko OK.
Na CCCAM 2 meniš :
-server
-port
-caid
-User name
-password
Ine nemeniš exit,spustiš xcam a musi to šlapať.


Neviem sa dostať do nastavenie mena a hesla v CCCAM 2 a čo treba nastaviť do MASK. Newcamd plugin na príjímači neviem vôbec nastaviť. Môžete mi poradiť postup. Dík

_________________
XTREND ET6500 Open PLi 4, GI XPEED LX1 PKT Hyperion V5.0.1,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2012 - 16:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Podla boxu na danom riadku ak maš napr.Hdbox 9105 natukaš 9105 a pusti ta do editacie ak 7119 tak 7119 atd.Ostatne maš napisane v citacii tvojho prispevku čo meníš tzn že ostatne nemeníš.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2012 - 16:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
alebo môžeš rovno zeditovať cez ftp súbor "cardclient.conf" v boxe:
/var/etc/protect/cardclient.conf

line vyzerá nejako takto:
cccam2:IP_Adresa:port:0/0/0:meno:heslo
napr.:
cccam2:192.168.1.100:12000:0/0/0:meno:heslo

ty tam teraz miesto:
... :meno:heslo
máš:
... :dummy:dummy
(dummy = prázdne)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2012 - 17:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Duben 2010 - 8:29
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: VU+uno4K
Poděkoval: 1 krát
Ludia už idem cez xcamclient,zadaval som zle číslo portu,preto mi to nechcelo ísť. :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2012 - 19:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2009 - 18:02
Příspěvky: 13
Dobrý den, může mi někdo prosím poradit se spuštěním Xcamklienta na hd-box 7110, mám plugin Xcamklient(spuštěno), v Xcamconfigure v ccam2 vše vypsané a prgramy nehrají. Jsem čerstvým majitelem hd-boxu, dřív jsem používal jenom dreamboxy. Fin. 2.10.86. Za každou radu předem děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2012 - 19:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Však to tu maš všetko popisane maš aj nove pluginy? A ešte maš druhu možnosť OSCAM.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2012 - 17:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2009 - 18:02
Příspěvky: 13
Však to podle popisu dělám a nejedo mě to. Už jsem přehrá fw na 2.10.67.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2012 - 19:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Tak si stiahni plugin xcam zo serveru je zaručene funkčny postup maš tuhttp://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=190&t=47018
A mimochodom je už aj fw 2.10.93 a zatial je OK

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2012 - 20:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2009 - 18:02
Příspěvky: 13
Děkuji za informace a odkaz, hodně mě to pomohlo, už to jede, děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2012 - 20:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
No to som rad

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2012 - 12:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2009 - 18:02
Příspěvky: 13
Programy hrají, stává se, že při přepnutí programu naskočí program hned a někdy to trvá cca 10 vteřin. Je to normální jev, nebo to lze nějak upravit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2012 - 12:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ak pouzivas xcam na pristup k programom, bolo by dobre stary subor xcam.prio zmazat, nech si vytvori xcam novy.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2012 - 10:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2009 - 18:02
Příspěvky: 13
Děkuji za radu. Starý soubor jsem vymazal, programy včera večer přepínaly velice svižně, žádné dlouhé čekání, ale ráno po spuštění to opět dělalo, někdy i 20 vteřin.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pluginy Mcas client a Xcamclient
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2012 - 11:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
jasne , vratilo sa stare nastavenie z cache.
takze , vypnut xcam, zmazat xcam.prio . restartnut box a spustit xcam.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk