e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2019 - 22:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2015 - 9:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
vie mi niekto poradiť mam hd-box fs-9105+ (plus) včera som skušal card share pustil som
XcamClient a XcamConfigure ale mi to nešlo tak som skušal ešte zapat plugin len neviem názov dal som ho vipat a keď som ho zapat tak ho načíta ale zastaví a na obrazovke výpise nastavenie času- prosím čakajte a na primači eire alebo niečo podobne moc sa to nedá rozoznať aj som skúšal prehrat fw ale nepomohlo u telefónov to pomôže ale tu asi nie? vie mi niekto poradiť :idea:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2015 - 10:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Březen 2014 - 15:15
Příspěvky: 61
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
ahoj. skus naformatovat uzivatelske data restartuj prijmac a potom spusti tovarenske nastavenie tym sa ti zresetuje prijimac a potom nahraj novy fw 2.12.15 alebo 2.11.87 a nahraj len plugin ktory pouzivas cize xcamclient2 verziu 3.4 a dopln si spravne udaje do pluginu zapni ho automaticky a restartuj prijmac a pozeraj.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2015 - 12:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Ale problém je v tom že ja sa do menu nedostanem lebo mne zzobrazí len nastavovanie času a nič mi ani nejde robiť ani nikde sa nedostanem jedine cez bot cez USB ak je program nejaký čosa sspustí cez USB alebo nastaví tovarenske nastavenia


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2015 - 15:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Březen 2011 - 10:58
Příspěvky: 76
No tak nahraj nový firm. ale né ten nový, ten nedělá dobrotu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2015 - 15:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Stačí sa pripojiť cez FTP a zmazať /var/bin/autorun.sh
V ňom je nastavené čo / aký plugin sa má spúšťať automaticky po štarte boxu.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2015 - 15:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Ako sa pripojim cez ftp to som ešte nerobil ak môžeš poradiť nemusím to hľadať ďakujem :clapping:


Naposledy upravil(a) cico001 dne 01.Únor 2015 - 23:07, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2015 - 15:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
cez najnovšiu verziu firmwaru možno nijak:
viewtopic.php?f=190&t=46729&p=604295&hilit=ftp#p604295
inak takto:
viewtopic.php?f=190&t=46729

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2015 - 14:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Ďakujem veľmi pekne za odpoveďe satelit som rozbehol ide len nemôžem rozbehnúť xcamclient 2.9 03.2014 neviem či som to dobre nastavil lebo zatiaľ mi to nejde ale skusam ďalej prikladám foto ak nie poradíte mi ďakujem


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2015 - 15:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Březen 2014 - 15:15
Příspěvky: 61
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
label = newcamd-reader1 group= 1 zapni plugin automaticky a restartuj.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 20:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
steve33 napsal:
label = newcamd-reader1 group= 1 zapni plugin automaticky a restartuj.

Ďakujem za poradenie už ide všetko všetkým čo ste mi poradili dávam 1000% :thankyou:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 20:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
a Markíze mi skacu do vysielania teletex do hd-box fs-9105+ nevie mi nikdo poradit co stim :(


Naposledy upravil(a) cico001 dne 31.Leden 2017 - 21:38, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 21:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 238
Poděkováno: 4 krát
cico001 napsal:
a Markíze mi skacu do vysielania titulky do hd-box fs-9105+ nevie mi nikdo poradit co stim :(



Předpokládám že máš ten velký universální dálkač
tak pak úplně vlevo dole je tlačítko pro titulky ....

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 21:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
uz som to opravil to mi skace Teletext len nejaká cast par slov


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 23:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
nevie nikdo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2017 - 5:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Nevie mi nikto poradiť prečo mi skáče ten teletext lebo zatiaľ som nič nenašiel prečo to robí


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2017 - 9:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
čítal si čo písal show-man ? vypni titulky !
@show-man, toto by sa ale zišlo opraviť, že ? :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2017 - 10:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2007 - 10:21
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: VU+ Uno 4K SE VU SOLO SE
Poděkoval: 18 krát
show-man napsal:
cico001 napsal:
a Markíze mi skacu do vysielania titulky do hd-box fs-9105+ nevie mi nikdo poradit co stim :(



Předpokládám že máš ten velký universální dálkač
tak pak úplně vlevo dole je tlačítko pro titulky ....

Tak aj syn ma problem zo teletextom skače tam,tak som mu tam dal radšel Opendriod a ma pokoj.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 15:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Aku verziu tam mas Opendriod a inštalujem to ako plugin alebo ako soft zo zadu ďakujem za radu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 15:17 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 370
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 4 krát
viewtopic.php?t=66409

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 15:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
odtialto som už stiahol len mi ju nechce nainstalovat mozes mi pomoct


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk