e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 16:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 18:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 238
Poděkováno: 4 krát
Steiner napsal:
čítal si čo písal show-man ? vypni titulky !
@show-man, toto by sa ale zišlo opraviť, že ? :)




Tuto "závadu" považuji to za nějaký bug mezi gaučem a ovládačem , když se jednou vypnou tak by si to mělo pamatovat , v opačném příadě by to mohlo být nějaká chyba hardvéru např. EEPROM , ale ten člověk tam toho píše dost málo aby se to dalo vydedukovat .

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 19:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Ono to robilo aj u mňa, teda u rodičov a u ďalších x známych s hdboxami, ale tak divno že naskakovali časti teletextu cez obrazovku. Po vypnutí titulkov ok. Začalo to robiť všetkým naraz , možno aj nejaká anomália v signále to bola, ale prejavilo sa to iba na hdboxoch. Teraz som to už neoveroval - myslím znovu zapnutím titulkov.
Preto som sa zapojil do bebaty, ako prvé - v prvej vete - som samozrejme tiež znova radil to vypnutie titulkov, lebo som videl že už aj tazatel začal viac hovoriť o teletexte ako o titulkoch, či to vôbec skúšal.
Ale v tomto prípade ma samozrejme iné ako bug v hdboxoch nenapadlo. Teda časti teletextu behajúce po celej obrazovke ktoré sa vypnú vypnutím titulkov. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 19:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Titulky mam vypate lebo roby to len markýza ct a ešte par kanálov nerobia to vsetki a nie vždy Profant mi radil ze ma dat Opendriod len mi ho nechce nainstalovat a neviem aku ma verziu lebo je ich viac poradí niekto


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 21:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
To je zase iná vec.
Ale k pôvodnej veci:
Teraz som sa stretol s človekom čo mal ten problém a potvrdil mi že už je to ok. A čo je podstatné vraj aj na boxe kde tie titulky ani zmeniť nestihol.
Takže to týmto uzatváram a konštatujem že to bola ozaj anomália vo vysielaní istých programov - Markíza atď.
To že sa to prejavilo iba na HDBoxoch je síce jedna vec, ale momentálne keď je to v poriadku tak niet čo riešiť samozrejme - a ani niet ako keď už sa to nedá replikovať. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 22:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
ale ja mam zapatu markýzu teraz a u mna to ešte preskakuje


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 22:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
A tie titulky keď vypneš ? - To tlačítko naspodu - štvorček s hrubšou spodnou čiarou.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 23:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2014 - 22:12
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
pozeral som teraz boli vypate


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2017 - 18:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Říjen 2006 - 23:48
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: DM8000
tak to je sila s tým teletextom. tiež mi to pár dní dozadu začalo robiť, ale som to nejako neriešil. občas to vidím na markíze keď pozerám správy. skúsim to vypnutie titulkov a uvidím
nemáte niekto najnovší zoznam kanálov skylink pre FS-9105+?
Ďakujem

_________________
DREAMBOX8000HD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk