e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2019 - 12:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2015 - 19:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
Kód:
http://forum.techneteuweb.eu/viewtopic.php?f=216&t=1089

velmi stabilná
funkčný pernametný timeshift, bez spomalenia systemu
mnozstvo nastaveni priamo v prostredi, bez dodatocných pluginov
mount sietoveho disku
velmi dobra praca, vdaka autorom

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Naposledy upravil(a) polomarko dne 27.Únor 2015 - 19:28, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2015 - 19:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
teraz z iného sudka
rucne odistalovanie pluginov je tiez problematicke, ak neviete presny nazov, pretoze po zadani"opkg list_installed" sa zobrazi velke mnostvo serepeticiek(vid.proloha) a neviete sa dostat k celemu zoznamu cez thelnet v DCC/RCC.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2015 - 9:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 46 krát
pokud naistalujes plugin klasicky - tedy ne rozbalene a primo kopirovanim - najdes ho v menu plugins- cervene - vyberes odinstalujes. Odinstalace probehne i se vsim co ten plugin potreboval a doinstaloval - muzou to byt binarky , doplneni python2.7, knihovny atd. Jinak vse co je nainstalovano je v souboru /var/lib/opkg/status. Jsou tam i samozrejme jine soubory s informacemi co je mozne istalovat, jak odinstalovat atd. Doporucuji vse instalovat a opacne pres menu e2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2015 - 14:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
toje pekne ale skus takto odistalovat napr. nainstalovany oscam

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2015 - 14:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 46 krát
polomarko napsal:
toje pekne ale skus takto odistalovat napr. nainstalovany oscam

a v cem mas problem ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2015 - 10:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Prosinec 2009 - 9:01
Příspěvky: 209
satelitni prijimac: VU+UNO 4K
Místo/Bydliště: Cadca
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
nejake video by nebolo?

_________________
VU+UNO 4K - VTI 14.0.3 net optik 60/6, Offset parabola 80cm 19,2 - 23,5
i5 4460 8GB RAM HYPER X ASUS STRIX GTX 950 1TB WD Asus VS248H SSD 256Gb
Najlepsi na svete a druhy v okrese


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2015 - 21:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Září 2010 - 21:58
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Optibox Gekko HD, fw.2.10.29
Místo/Bydliště: Kosice
Poděkováno: 1 krát
Caute pani.Tato E2 je super a hlavne rychla. Ale mam tam problem s oscamom. Nainstaloval som ho cez download plugins, ale v softcame sa mi nezobrazi. Neviete niekto ako to poriesit? Zatial som oscam spustil z ruky cez putty, a asi to hodim do rc.localu a cronom ho budem kontrolovat ci bezi ak na to nepridem :)
Takze ak niekto vie, prosim o radu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2015 - 23:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
1. stiahni si oscam urceni pre infinity a nastav pre svoju kartu, vyzera celkom slubne

2. skus prekontrolovat spustaci script a v nom uvedene cesty configu a rucne premiestnit
tiez som mal problem s Ymod, sice sa mi tusim na panely zobrazil nebezal,
naservri su aj oscami urcene pre ine verzie enigmi, kde su ine cesty ku configom.

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2015 - 23:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
q39 napsal:
nejake video by nebolo?

z dovolenky? :ROFL:

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2015 - 23:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
polomarko napsal:
teraz z iného sudka
rucne odistalovanie pluginov je tiez problematicke, ak neviete presny nazov, pretoze po zadani"opkg list_installed" sa zobrazi velke mnostvo serepeticiek(vid.proloha) a neviete sa dostat k celemu zoznamu cez thelnet v DCC/RCC.


vyriesene, na cely zoznam sa da dostat cez "Vu+Tool"

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2015 - 19:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Září 2010 - 21:58
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Optibox Gekko HD, fw.2.10.29
Místo/Bydliště: Kosice
Poděkováno: 1 krát
polomarko, dakujem. Som to vyriesil, ale JirkaS uvádzal, že je tam opravený aj YOUTUBE, ale mne sa ho bohužiaľ nepodarilo rozbehať. Nemáš nahodou nejakú help-u.

Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2015 - 20:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
YOUTUBE v boxe nepouzivam ale mozem skusit

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2015 - 20:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 46 krát
orionban napsal:
polomarko, dakujem. Som to vyriesil, ale JirkaS uvádzal, že je tam opravený aj YOUTUBE, ale mne sa ho bohužiaľ nepodarilo rozbehať. Nemáš nahodou nejakú help-u.

Ďakujem

Z ceho jsi ho instaloval ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2015 - 14:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 21:42
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: HD9105+
Vie mi niekto poradiť ako a kde viem upraviť cestu aby mi spustilo ten Oscam ymod


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2015 - 18:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
presun configi
z/usr/local/keys/ymodv
do/usr/keys/ymodv

pomocou FTP alebo DCC

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2015 - 7:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 21:42
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: HD9105+
polomarko napsal:
presun configi
z/usr/local/keys/ymodv
do/usr/keys/ymodv

pomocou FTP alebo DCC


Dik pomohlo \:D/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2015 - 12:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Březen 2012 - 10:19
Příspěvky: 5
Zdravim,

chcel by som sa opytat, ci je mozne ( a ako ) doinstalovat driver na wifi kluc TP-LINK TL-WN727N. V jednom boxe mi kluc (ver. 3 ma chipset ralink RT5370) slape, druhom boxe mam ten isty kluc, ale ver 4 a ten ma iny chipset - nefunguje. Je mozne driver niekam nakopirovat, nainstalovat?

vopred dakujem za info.

P.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2015 - 0:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Březen 2012 - 10:19
Příspěvky: 5
Este doplnim, v enigme v pluginoch som nasiel driver na chipset MediaTek MT7601U (pouziva ho TL-WN727N v4), nainstaloval, vypol box zadnym, zasunul kluc, zapol, ale v sietovych nastaveniach mi stale moznost konfigurovat wlan neponukne. Treba este niekde nieco prepisat?

dakujem.

P.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2015 - 8:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 46 krát
Citovat:
chipset MediaTek MT7601U (pouziva ho TL-WN727N v4)

v img driver neni zkus pohledat v pluginech-drivers.
Plugin pro wifi nastaveni se aktivuje az kdyz je uspesne nalezen driver a akfivovane wifi v networks, jinak je schovany, pokud ho tedy nevidis nemas pro dany typ wifi spravny driver.
Zkus jsem jeste pastnout usb id. Udelas to tak :
ze vyndas wifi a za konsole napises lsusb, pak wifi vlozis a zase lsusb ten radek ktery pribude je usb id tveho zarizeni, vetsinou to je ten posledni. ten radek sem pastni nebo posli na SZ.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2015 - 8:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Březen 2012 - 10:19
Příspěvky: 5
Nech sa paci, tu je ID: 148F:7601


P.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk