e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 21:44

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2015 - 17:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
By.Bob napsal:
jerry39 napsal:
Zdravím!
Zakoupil jsem druhý HD Box 9105+ a poprvé nainstaloval E2 , verzi Infinity Star Kit , Naskenoval jsem všechny satelity ( skenování trvalo od večera do rána , sítě-ano). Chtěl bych se zeptat , jak nainstaluji emu( oscam?)a biss (coconut?), kartu nemám.
Prosím , kdo mi to mohl vysvětlit polopaticky. Díky.

Ahoj v pluginach v download je upgrade Infinity ten si naistaluj a restartuj celi prijimac. Pak si otevri znovu pligin a v download si najdi polozku addons v ni je novy oscam addons for Infinity r3 kde je aktualni oscam binarka. Po naistalovani a restaru enigma 2 si pod modrym tlacitkem najdi nastaveni softcam tam budes mit prednastavenou ice tak ji zmen na oscam a zelenym tlacitkem to aktivuj. Pak si otevri web oscamu a nastav si to co mas na prijem tv.
Ostani jsem ti napsal na soukromou spravu.


asi jsem provedl upgrade , ale oscam addons for Infinity r3 , tam nemám..
jen :
capitol-infinity-freesat-ice-config
capitol-infinity-mgcamd
capitol-infinity-skylink-ice-config
freesat-crw-d02-config
freesat-ice-config
mgcamd
newcs
npbox
oscam-unstable (8753)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2015 - 17:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Tak jsem zadal odinstalovat pluginy a měl jsem tam těch oscamů víc , nechal jsem jen ten r3 , ale stejně když chci dát poskytovatele , tak jde box do zelené smrti.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2015 - 22:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
jerry39 napsal:
Tak jsem zadal odinstalovat pluginy a měl jsem tam těch oscamů víc , nechal jsem jen ten r3 , ale stejně když chci dát poskytovatele , tak jde box do zelené smrti.

Ahoj v addons je tam toho vic. Asi jsi udelal neco spatne. preistaluj celi img na novo a udelej to jak jsem ti psal a bude ti vsechno fungovat.

Příloha:
screenshotaddons1.jpg

Příloha:
screenshotaddons2.jpg

Příloha:
screenshotaddons3.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2015 - 23:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
asi jsem tam nainstaloval nějaké blbosti.
Celou Infinity znovu přeinstalovat?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2015 - 18:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Březen 2008 - 18:58
Příspěvky: 23
Zjistil jsem problém. Možná, že je i u někoho jiného z Vás. Využívám FreeSat a SkyLink. Po posledním naladění nových kanálů od SkyLinku (skupiny Barrandov) a zařazení těchto kanálů do seznamu kanálů, nelze procházet (listovat) seznamem kanálů (má favoritní skupina), aniž by nenastala zelená smrt. Dal jsem si tu prácičku a Enigmu2 Infinity odinstaloval. Nahradil jsem ji posledním ofiko Firmware. Po 24. hodinách jsem provedl úplné opětovné nainstalování E2 Infinity do boxu, přesně dle příslušných postupů. E2 je tedy v boxu ,,čistá". Dokud jsem měl seznam kanálů FreeSat+ SkyLink bez nových parametrů, vše fungovalo OK. Po nainstalování nových HD kanálů skup. Barrandov se problém objevil zpět. Listování v seznamu kanálů nemožné, pouze po jednotlivých kanálech. Jinak nastane zelaná a restart Enigmy. Skin: OpenPli. A tak pořád dokola. Nějaká rada? Díky za ni.

Pro upřesnění- Kino Barrandov HD, Barrandov HD od SkyLink.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2015 - 23:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
A pouzil si nejaky seting programov zo zalohy alebo seting z downloads alebo si to robil nacisto rucne?
problem by mohol byt v satellites.xml

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2015 - 15:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Březen 2008 - 18:58
Příspěvky: 23
polomarko napsal:
A pouzil si nejaky seting programov zo zalohy alebo seting z downloads alebo si to robil nacisto rucne?
problem by mohol byt v satellites.xml


Ahoj, použil jsem seznam kanálů, uložený v přijímači. Pouze jsem si jej zaktualizoval. Vše přesunuto (vybrané kanály SAT pozic 19,2E+ 23,5E +28,2E +1,0W) do mé vytvořené skupiny ,,Moje programy". Problém začal 16.5. dopoledne. Do té doby vše běhalo OK. Nic jsem nenastavoval, nic neupravoval. Pouze jsem den předtím vypnul do StandBy. Je zajímavé, že v seznamu kanálů jednotlivých SATpozic, vše funguje normálně. Po přesunutí do ,,Moje ..." lze listovat seznamem kanálů pouze do stánky s výše uvedenými. Pak je zeleno. Po restartu se přijímač nastaví na kanály 19,2°E i když byl přitom třeba na pozici 1°W. Po přepínání kanál-kanál vše funguje až po zmíněné. Programová pozice se neukáže (neexistuje) a je pak opět zeleno.
Napadlo mne jestli to třeba nemá souvislost s testem TXT na Prima HD z 23,5E, ale tam je vše OK. Zaregistroval jsem, že při zelené barvě je v poznámkách uvedeno: Your system hat problem ... atd. ,,Problém Audio, Video PID: 0".
Ještě přidám pro úplnost: Karta FreeSat ICE vložena ve čtečce. Addons: capitol infinity-freesat-ice-config (1.00). Oscam: unistable. Karta SkyLink ICE v modulu Irdeto SMIT SkyLink ready. Nastavit čtečku pro kartu SkyLink jsem nezkoušel.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2015 - 20:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
nemas spravenu komplet zalohu? ja ju obcas spravim pre takuto prilezitost alebo ak by som nieco domrvil.

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2016 - 8:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkováno: 1 krát
Ahojte.
Chcem sa spytat. Viem ze som niekde th na fore videl odkaz na enigmu infinity ale samostatnu bez orig fw.
Neviete mi poradit a nasmerovat ma kde to najdem a mozem stahnut. Uz som forum prehladal asi 5 krat.
Aj hladat som pouzil a nic.

Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2016 - 22:09 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
Mohol by tu e2 niekto nadrať tu alebo trebarz na uložto na techneteuweb.eu je ta tema vymazana.
A dobre by padlo keby boot bol na USB čiže root a uImage :wink: DIK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2016 - 19:20 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 400
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 111 krát
@dydaj1: Ked uz je ten novy rok... :D

USB enigma pre HDBOX9105plus
-hdmu (26.01.2016)
-hyperion (08.12.2014)
-hyperion od steinera (01.02.2015)
-openatv (24.10.2015)
Kód:
http://uloz.to/xC2fwXJt/usb-rar


multiboot(dualboot) enigma pre HDBOX9105plus
-capitol (22.02.2015)
-infinity (23.05.2015)
-openatv (21.10.2015)
Kód:
http://uloz.to/x6Hj7xra/multi-rar


flash enigma pre HDBOX9105plus
-hdready (22.11.2013)
-opendroid 5.5 (15.02.2017)
-platino (11.02.2013)
Kód:
https://uloz.to/!BXXelZeCGEqI/old-rar


tools pre HDBOX9105plus (pre originalny FW)
-airtivi1021+ (WIN) airtivi beta7 (android)
-channeleditor polaredit 1018
-mcas keyeditor
-reseller changer
-porter
-hdb clean
Kód:
https://uloz.to/!11XfuyViOc9Y/tools-rar


pluginy pre HDBOX9105plus (pre originalny FW)
-boxkit
-osemu
-mcas
-oscam stapi + config (10001-11209 + ovi builds 0011,0016)
-osd capture
-osd datetime
-remote lock
-webinterface + fortis remote (android)
-xcam2
Kód:
http://uloz.to/xQrewXJt/plugins-rar


dokumenty pre HDBOX9105plus (pre originalny FW)
- chybove kody Err.XX
- bip.pdf
- hdbox fs9105hd pvr navod.pdf
- hdbox sitovy disk.pdf
- how to use 3g modem.pdf
- how to use dlna.pdf
- internet tv manual movie.pdf
- shorcut menu osd10.pdf
- usb dvbt.pdf
Kód:
http://uloz.to/xvR6iMb5/doc-rar


HESLO pre rar-y: ab-forum.info


Naposledy upravil(a) ctiforum dne 23.Listopad 2017 - 19:05, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2016 - 18:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Únor 2010 - 15:13
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: Dreambox 500HD
Obraz zamrzne asi po 4 hodinach - Poradi prosim niekto?
hdbox 9105+ (rozbaleny z krabice), ICE karta, enigma2 Infinity + original fw

1. nainstaloval som podla navodu - enigma2 Infinity + original fw - HDBox 9105Plus z 28.2.2015
2. nasledne oscam-for-infinity (1.0-r4)
3. zapnem oscam a naladim napr. Nova Cinema HD, neprepinam
4. cca po 4 hodinach obraz zamrzne a musim restartovat Oscam

Tento postup som uz opakoval X krat a obraz zakazdym zamrzne alebo zmizne. Skusil som aj Infinity Update ale to iste. Original FW + Oscam funguje

Kde moze byt problem :(
Vopred dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2016 - 19:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
ahoj napis mi na skype poresime to skype jmeno stejne jako tady nick.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2017 - 13:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Únor 2008 - 21:02
Příspěvky: 37
Zdravim Vas. Potreboval by som poradit. Pri updatovani softwaru v Infinity, mi update zamrzol pri "Openatv Bootlogo".
Uz som to skusal 2 krat a vzdy to pri tomto zostane, a nic viac sa nedeje. Po restarte prijimaca sa prijimac nerozbehne.
Moze mi niekto poradit preco, resp. ako mam toto bootlogo "odobrat" aby ho neupdatovalo?

A este ina otazka: Nikde v Addons neviem najst Oscam. v Sprave balickov som mic take nenasiel. Mozno je to pod niecim inym?

_________________
Vu+Solo 4K VTI, Vu+Solo2, VTI


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk