e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 16:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2015 - 16:54 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Pri inštalácii tejto verzie enigmy je potrebne prehrávať aj uboot,alebo s dá použiť aj ten nainštalovaný z capitol enigma?

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2015 - 18:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
v download plugin mas priamo aktualizaciu

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2015 - 19:39 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
A kde? Našiel som len skin Infiniti.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2015 - 20:43 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Tak nič,už som si pomohol.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2015 - 17:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2009 - 22:30
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo Combo
Poradí mi někdo, jak dostat do enigmy2 Infinity Mytube player. Z pluginu mi nejde nainstalovat, hlísí to "errors"

_________________
Formuler F4 Turbo Combo, Panasonic Viera


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2015 - 20:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
skus pozriet ci tam uz nejaku predoslu verziu nemas a odistaluj ju

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2015 - 21:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2009 - 22:30
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo Combo
Dík za radu, už jsem to vyřešil přeinstalací enigmy.

_________________
Formuler F4 Turbo Combo, Panasonic Viera


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2015 - 13:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Březen 2008 - 18:58
Příspěvky: 23
Mám nainstalováno cca 4 týdny (HD Box 9105+). Vše šlape, dá se říci OK, ale ... předminulý týden E2 během běžného sledování TV sama od sebe zamrzla s hláškou ,,You software hat problem... a začala restartovat. Ovšem neúspěšně, zastavila se s hláškou ENIG na displeyi a konec. Box byl nepoužitelný. Pokusil jsem se vrátit na původní sw, ale zde vše funkční pouze po LOAD, dál nejel, jakákoliv další snaha er93, er95. Takže pomohlo až kompletní vymazáni paměti přes PC. Opětovné nahrání E2 Infinity. Vše běhá, jen od té události často padá SoftCam. Mám kartu FreeSat ICE: Current SoftCam: mgcamd 1,38d, Card server nastaveno na oscam_ymodv. Při přepínání kanálu někdy i 3x za den zamrzne. Takže restart a tak dokola. Zkoušel jsem dát kartu i do CAM IRDETO a SoftCam vypnout. Zamrzá i tehdy, obzvláště když přepínám ze SkyLinku na FreeSat. Chyba software, či pouze chybné nastavení softcam? Máte nějaké zaručeně funkčí nastavení softcam pro kartu FreeSat ICE? Uvítám jakoukoliv radu, kde dělám chybu. Díky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2015 - 11:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Březen 2008 - 18:58
Příspěvky: 23
Tak vypadá, že už to jede bez závad. Oprava chybně překopírovaného údaje v: ymodv/oscam.dvbapi.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2015 - 23:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
Ahoj aby nedocházelo k takovým problémům je v download plugins polozka addons kde je primo udelan balicek oscam for infinity ktery je nakonfigurován na karty skylink i freesat.
Infinity je postavena na openpli 4 a je uplne jina nez to bylo u hd ready.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2015 - 18:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Březen 2008 - 18:58
Příspěvky: 23
By.Bob: Díky za reakci a info. Těch nastavení SoftCam, u této Enigmy, je celkem hodně. Předtím jsem měl E2 Platino a tam to bylo jednodušší. Ano, provedl jsem nastavení dle Tvé rady. Zatím jede OK. Proč E2 sama od sebe spadla si nevyřeším. Pravděpodobně asi tím, že (jinak skvělá) Infinity využívá paměť boxu skoro až nadoraz. Plánuji koupit Hd Box EniBox.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2015 - 19:04 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
masal,odporúčam nainštalovať,alebo spustiť plugin clearmem,ktorý ti automaticky,po zadanom čase prečistí pamäť.Štandartne nastavené na 30 minút.
Pokiaľ používaš skin HDGlass,tak ten má ten plugin tuším zabudovaný v sebe.Čiže ten spustený v enigme je treba vypnúť aby sa navzájom neovplyvňovali.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2015 - 22:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
masal napsal:
By.Bob: Díky za reakci a info. Těch nastavení SoftCam, u této Enigmy, je celkem hodně. Předtím jsem měl E2 Platino a tam to bylo jednodušší. Ano, provedl jsem nastavení dle Tvé rady. Zatím jede OK. Proč E2 sama od sebe spadla si nevyřeším. Pravděpodobně asi tím, že (jinak skvělá) Infinity využívá paměť boxu skoro až nadoraz. Plánuji koupit Hd Box EniBox.

Infinity nevyuziva pamet nadoraz to pravdepodoben ti dela nejaky plugin ale ne enigma. o proti platino a nebo hd ready je to uplne jine jadro a jina enigma a odlechcena rychlejsi a nezatezuje tolik jako predchozi verze enigmi.
Pokud si neco spatne nastavil a nebo se ti tam neco hadalo proto ti to spadlo rikam kaznemu ze nestaci stary plugin odistalovat ale prekontrolovat jestli nezustalo neco jeste v prijimaci a pak to rucne smazat. ne kazdy plugin se sam celi odinstaluje to je ten to problem a to ti spadla enigma nebo plugin nebyl a enigma porad hledala toje ten problem.
Infinity je stabilni img.
ano jak psal kolega makach hd glass ma v sobe uz zabudovany cisteni pameti ale neni treba jej zpoustet nebo infinit ma v sobe ten sami plugin ClearMen a ten najdes c pluginach a jen jej pustit povolit a nastavit si 15min je ideani.
ve starsich verzich enigma2 hd glass hodne spomaloval chod prijimace ale v neove enigma2 nenajdes rozdil mezi Pli-HD skinem a hd glass16 skinem preminani stejne rychle rolovani v listu seznamu programu stejne rychle. jen stim ze HD Glass16 ti da nekonecne moho moznosti jak si udelat prijimac hezci k obrazu tvemu.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2015 - 12:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Říjen 2008 - 10:02
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: VU SOLO2
update pluginov mi skonci na stahovani bootloga a box prestane reagovat. nejaka rada ? dakujem vopred.

_________________
VU SOLO2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2015 - 13:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Březen 2008 - 18:58
Příspěvky: 23
makatch, By.Bob:

Děkuji oběma za informace. Mám ClearMen. Použiji.
Proč jsem psal, že E2 využívá skoro celou paměť boxu? V zaplnění paměti mne to ukazuje cca 89% zaplněného místa. Pouze 11% free. Možná to je v jiné souvislosti. Byť mám HD Box již skoro 2 roky, stále se učím za pochodu. Nejsem PC mág. Origo soft mám, dá se říct, zmáklý. E2 je super, mám nastaveny základní věci, pikony, přehrávače atd. ... spousta věcí je v ní pro mne však ještě neprobádaných. Nechci se někde ,,hloupě vyptávát", tak vše dělám samostudiem a pročítáním rad a triků od ostřílených borců. Něco mne napadne i samotného. Né každý chce ochotně poradit. Ještě jednou díky, cením si Vašich rad a vysvětlení.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2015 - 14:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Říjen 2007 - 20:00
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: illusion3,5 ABCryptobox450
Místo/Bydliště: zilina
pri nahrati enigmi2 infinity na optibox anacondu plus mi na displeji ukazuje enigmu aj sa da prepnut na original ale na televizore tma postupoval som podla navodu na anacondu chcel som an navrat na original soft. ale sa mi uz nedari nabutuje to na 7919 neviete poradit


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2015 - 20:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Říjen 2007 - 20:00
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: illusion3,5 ABCryptobox450
Místo/Bydliště: zilina
Vyriesene dakujem moderatorovi By.Bob opravil mi to cez TeamViewer :thankyou: DAKUJEM ESTE RAZ


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2015 - 10:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Zdravím!
Zakoupil jsem druhý HD Box 9105+ a poprvé nainstaloval E2 , verzi Infinity Star Kit , Naskenoval jsem všechny satelity ( skenování trvalo od večera do rána , sítě-ano). Chtěl bych se zeptat , jak nainstaluji emu( oscam?)a biss (coconut?), kartu nemám.
Prosím , kdo mi to mohl vysvětlit polopaticky. Díky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2015 - 10:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
jerry39 napsal:
Zdravím!
Zakoupil jsem druhý HD Box 9105+ a poprvé nainstaloval E2 , verzi Infinity Star Kit , Naskenoval jsem všechny satelity ( skenování trvalo od večera do rána , sítě-ano). Chtěl bych se zeptat , jak nainstaluji emu( oscam?)a biss (coconut?), kartu nemám.
Prosím , kdo mi to mohl vysvětlit polopaticky. Díky.

Ahoj v pluginach v download je upgrade Infinity ten si naistaluj a restartuj celi prijimac. Pak si otevri znovu pligin a v download si najdi polozku addons v ni je novy oscam addons for Infinity r3 kde je aktualni oscam binarka. Po naistalovani a restaru enigma 2 si pod modrym tlacitkem najdi nastaveni softcam tam budes mit prednastavenou ice tak ji zmen na oscam a zelenym tlacitkem to aktivuj. Pak si otevri web oscamu a nastav si to co mas na prijem tv.
Ostani jsem ti napsal na soukromou spravu.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2015 - 11:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 187
Poděkováno: 5 krát
Díky moc , večer se do toho pustím.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk