e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Listopad 2019 - 4:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 6:47 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 515
Poděkoval: 1 krát
Dobry den.Len taka maliclost do Oscamu configu mam prepisane udaje na server ktory si platim.Zaujimave je,ze v innom satelite zdielacka mi ide ako full 23,5 13,0 19,2 atd. v HDBoxe mi ide len Skylink.Treba nieco este dopisat do Oscamu configu aby mi slo to vsetko ako v innom satelite?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 9:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
henry33 napsal:
Dobry den.Len taka maliclost do Oscamu configu mam prepisane udaje na server ktory si platim.Zaujimave je,ze v innom satelite zdielacka mi ide ako full 23,5 13,0 19,2 atd. v HDBoxe mi ide len Skylink.Treba nieco este dopisat do Oscamu configu aby mi slo to vsetko ako v innom satelite?

Ahoj sdileni s placenych stranek je nelagalni, ale podivej se jak mas nastaveny CAID to asi bude tvuj problem ze ti to nejde kdyz n jinem ti to jde.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 9:55 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 515
Poděkoval: 1 krát
By.Bob chapem co chces povedat ohladom zdielania ,ale ak mas jeden a ten isty oscam cfg. tak naco ho mam este upravovat CAID?Skusim stiahnut to co napisal Steiner a prekopirujem svoj upraveny oscam cfg.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 10:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
henry33 napsal:
By.Bob chapem co chces povedat ohladom zdielania ,ale ak mas jeden a ten isty oscam cfg. tak naco ho mam este upravovat CAID?Skusim stiahnut to co napisal Steiner a prekopirujem svoj upraveny oscam cfg.

ahoj psal jsi ze na jinem ti to jde a na hdboxu ne a jsi si jisty ze mas ten conf.. spravne nastaveny? muzes mit jen spatny boxtype a nebo spatnou binarku. to bude ten problem. na hdboxu boxtype dbox2

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 10:39 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 515
Poděkoval: 1 krát
Ahoj az taky odbornik nie som.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 11:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Udaje pre pripojenie na vzdialeny server sa zapisuju do suboru oscam.server a nie oscam.conf
takze, ano, nepoznas zakladnu stavbu oscamovych konf. suborov.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 11:56 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 515
Poděkoval: 1 krát
Ano udaje som zapisal do oscam server a rozbehne sa iba skylink a nic viac ak dam to iste do inneho stroja ide vsetko 19,2 13,0 tam je ta zahada


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 12:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
nieje to zahada, pravdepodobne si pre server nezapisal group = 1 - to je istota, ak dvbapi a user su tiez v group = 1 .
dalej - nevsimate si server disable = 0 a podobne malickosti , ktore maju ale rozhodujuci vplyv na funkcnost.
casto vidim server ako cccam, ale zapisany aj deskey z newcamd protokolu .
milion "nepodstatnych" malickosti . chce to preciznost .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 12:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
skylink mas taky share? nebo jede na kartu a share jen 19.2 a13..? nemas v softcamu zaplou ICE? nebo tam mas zmeneny na oscam?

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 13:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 515
Poděkoval: 1 krát
Dobre nechajme to tak skusim to nejako rozchodit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 13:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3369
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
henry33, ty kľudne pokračuj, to bolo pre moda nech to presunie inam.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 14:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 515
Poděkoval: 1 krát
Ok vdaka.Tak znovu.Mas zaplateny server v UK ktory ti da plnu ponuku na 19,2 13.0 23,5 0,8W.Dostanes prihlasovacie udaje,port atd.Prihlasujes sa pod cccamom to co nie je problem v innom primaci ok.Tie udaje a hesla vlozis do Oscam server a malo by to slapat,len v HDBoxe tie udaje pod Oscamom neslapu ide len a to opakujem len Skylink ide nic inne,ale ak pouzijem inny oscam a tie iste udaje dam do inneho stroja samozrejme pod Oscamom sa prihlasujem zdielam vsetko.Nechapem preco ide iba Skylink malo by mi ist vsetko.Netreba vpisat Providerov?A dalsia vec je neviem ako rozchodit citacku?? ak mam kartu v module ide ak ju len tak dam do citacky nejde a mam OScam NAKONFIGUROVANY ABY CITAL AJ KARTU V CITACKE BEZ MODULU.Dufam,ze som to napisal spravne,alebo skuste pouzit jeden a ten isty Oscam cfg ktory mate upraveny bude vam chodit v kazdom satelite aj citacka a vlozite ho do HDBoxu a pojde vam iba Skylink.Chapeme???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 14:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 34 krát
Podle mě moc nevíš o čem píšeš.
Dej sem konfig a mrknem se ti na to.

Vlíkno přesunout do příslušné sekce!

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 14:55 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Pozri cez webrozhranie oscamu či máš vo Files-oscam.dvbapi povolené CAID.Asi tak nejako:

Kód:
I: 0666 1
I: 0624 1
I: 0D03
P: 0D96
P: 0D97
P: 1802
P: 1880
P: 1882
I: 0D0F
I: 0D70


Tie CAID,ktoré sú povolené P,ti bude oscam dekodovať.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Naposledy upravil(a) makatch dne 18.Březen 2015 - 14:59, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 14:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 34 krát
By.Bob napsal:
henry33 napsal:
Dobry den.Len taka maliclost do Oscamu configu mam prepisane udaje na server ktory si platim.Zaujimave je,ze v innom satelite zdielacka mi ide ako full 23,5 13,0 19,2 atd. v HDBoxe mi ide len Skylink.Treba nieco este dopisat do Oscamu configu aby mi slo to vsetko ako v innom satelite?

Ahoj sdileni s placenych stranek je nelagalni, ale podivej se jak mas nastaveny CAID to asi bude tvuj problem ze ti to nejde kdyz n jinem ti to jde.


Veškeré sdílení je nelegalní, ať již placené, nebo neplacené stránky, dokonce i v domácnosti :) .
Legální je pouze karta NEXT, ale tady se nejedná o sdílení.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 15:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 515
Poděkoval: 1 krát
Mne je to jedno ci je to legalne alebo nelegalne,ten HDBox a zielacka nie su moje,ale kamarata


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 15:41 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
.......to jsou hodnoverne rady, hlavne za ty jednicky, bych ti dal taky jednicku

prosim te, napis sem jaky maji vyznam.....


makatch napsal:
Pozri cez webrozhranie oscamu či máš vo Files-oscam.dvbapi povolené CAID.Asi tak nejako:

Kód:
I: 0666 1
I: 0624 1
I: 0D03
P: 0D96
P: 0D97
P: 1802
P: 1880
P: 1882
I: 0D0F
I: 0D70


Tie CAID,ktoré sú povolené P,ti bude oscam dekodovať.

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 15:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1116
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
V riadku s I: tie jedničky nemajú žiadny význam.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 15:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
davidas napsal:
.......to jsou hodnoverne rady, hlavne za ty jednicky, bych ti dal taky jednicku

prosim te, napis sem jaky maji vyznam.....


makatch napsal:
Pozri cez webrozhranie oscamu či máš vo Files-oscam.dvbapi povolené CAID.Asi tak nejako:

Kód:
I: 0666 1
I: 0624 1
I: 0D03
P: 0D96
P: 0D97
P: 1802
P: 1880
P: 1882
I: 0D0F
I: 0D70


Tie CAID,ktoré sú povolené P,ti bude oscam dekodovať.


Tie jedničky ma absolútne netrápia.
Za I sú caid ktoré oscam ignoruje
Za P sú caid ktoré oscam dekoduje

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 16:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
o tom jestli jsou za I nebo P jsem nic nepsal, ale porad me zajima jejich vyznam, pokud vis tak napis, jinak je to nic nerikajici slovickareni, takove rady co sem davas a davaji i ostatni, jsou pro ostatni jako je tazatel celkove nic nerikajici a matouci

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk