e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Listopad 2019 - 5:41

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 16:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1114
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
Neviem, či si to mne písal, ale tu to máš vysvetlené
http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/en ... cam.dvbapi

ináč znamenajú to toto: P:0100 1 (prio caid 0100, use force) - poradie priority

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 16:28 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Chlape,tie jedničky tam mám ešte z configu čo bol tuším v HDReady alebo capitol enigme (oscam-skylink-ice) a absulútne ma nezaujíma či tam sú,alebo niesú,alebo čo znamenajú.Nepotrebujem to vedieť.
Keď to chceš vedieť,tak si to vygúgli,keď to vieš,tak si to nechaj pre seba.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 17:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Ak mas novsiu verziu oscamu, tie jednicky tam nedavaj , postaci P: CAID a len vzacne je potrebne pouzit aj I: CAID , skor nie, filtrovanie podla CAID ma uz oscam dost dobre prepracovane a v uzivatelskych nastaveniach je menej viac.
Nemusis sa hned paprcit :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 17:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 34 krát
davidas napsal:
o tom jestli jsou za I nebo P jsem nic nepsal, ale porad me zajima jejich vyznam, pokud vis tak napis, jinak je to nic nerikajici slovickareni, takove rady co sem davas a davaji i ostatni, jsou pro ostatni jako je tazatel celkove nic nerikajici a matouci


Hodnotu P a I jsou jasné, priority a ignore.
Zapisovat například "I:0D96 1" je samozřejmě zbytečné, spíš se jedná o pozůstatek z konfigu kde bylo nastaveno prioritně 0D96, ale při změně na ignore už nebyla 1 odstarněna.

1 je tam proto, aby když používáš oscam jako klienta, tak aby daný CAID upřednostnil. V minuloti, v době EMU například většina oscam-ymod binárek musela mít při sharingu zápis P:0D96 1. Pokud si ji tam něměl, neuměl dekódovat ze vzdálené karty.

Použij kombinaci OSCam s mgcamd a máš pokoj.
Pokud chceš i přesto OSCam jako klienta, použij zápis pro priority a zbytek zadefinuj "I:0"

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 17:54 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
cekal jsem az to napise nekdo z tech "radcu" nedockal jsem se

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 18:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3200
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 105 krát
makatch napsal:
Chlape,tie jedničky tam mám ešte z configu čo bol tuším v HDReady alebo capitol enigme (oscam-skylink-ice) a absulútne ma nezaujíma či tam sú,alebo niesú,alebo čo znamenajú.Nepotrebujem to vedieť.
Keď to chceš vedieť,tak si to vygúgli,keď to vieš,tak si to nechaj pre seba.


No je to takove divne rikat nekomu udelej to tak ale vubec netusim proc.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 18:28 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
marecek29 napsal:
makatch napsal:
Chlape,tie jedničky tam mám ešte z configu čo bol tuším v HDReady alebo capitol enigme (oscam-skylink-ice) a absulútne ma nezaujíma či tam sú,alebo niesú,alebo čo znamenajú.Nepotrebujem to vedieť.
Keď to chceš vedieť,tak si to vygúgli,keď to vieš,tak si to nechaj pre seba.


No je to takove divne rikat nekomu udelej to tak ale vubec netusim proc.


Nepotrebujem vedieť každú blbosť do detailu.Nepotrebujem to k životu.Stačí mi ,že mi ide to čo má.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 18:30 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Leden 2010 - 11:17
Příspěvky: 364
Poděkováno: 3 krát
Vobec nepise ci ma klasicke fw alebo e2. Ale ked to sam si nevie nakonfigurovat tak asi klasicke fw. Tak mu staci na pouzivanie MCAS a XCAM a neni tu co riesit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 18:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
Noro C napsal:
Vobec nepise ci ma klasicke fw alebo e2. Ale ked to sam si nevie nakonfigurovat tak asi klasicke fw. Tak mu staci na pouzivanie MCAS a XCAM a neni tu co riesit.

Je to vyresene zeptal jsem se jej co ma za FW a ma stapi nema E2 tak si zmenil binarku a uz mu to fuhguje to byl celi problem jen spatna binarka.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 19:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3366
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
A jé je, tak nakoniec bolo riešením to o čom bola reč už o 9:55 :lol:
henry33 napsal:
...Skusim stiahnut to co napisal Steiner a prekopirujem svoj upraveny oscam cfg.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 20:36 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 515
Poděkoval: 1 krát
Vsetko slape.Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2017 - 20:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Říjen 2015 - 20:24
Příspěvky: 2
Chtěl bych požádat o radu. V poslední době se mi seká OSCAM víc ež je zdrávo. Viz. přiložený log. Server je VU plus, kklienti Cryptobox 650D, protokol ccam, Předem dík zy nakopnutí. user Jana - jede přes LAN user Jan přes. wifi


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2017 - 21:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3259
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
jezisek napsal:
Chtěl bych požádat o radu. V poslední době se mi seká OSCAM víc ež je zdrávo. Viz. přiložený log. Server je VU plus, kklienti Cryptobox 650D, protokol ccam, Předem dík zy nakopnutí. user Jana - jede přes LAN user Jan přes. wifi


hele jezisi, a proc ty myslis ze tady jsme nejaka charita pro rozjizdeni křapu budis v domaci homesite ? studuj, uc se, nebo kontaktuj prodejce. vono ti to muze zcela jiste mrznou i proto ze ti nejakej cinanek ukrade to ecm, páč tam vidim abcryptoboxa ..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2017 - 12:55 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Zmeň binárku,zmeň protokol.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2017 - 18:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Květen 2010 - 3:51
Příspěvky: 2
Zdravím.
Snažím se nastavit HD BOX 9105+ s nejnovějším ORIG fw 2.12.31 na cccam klienta. Nedaří se mi najít funkční plugin. oscam se neustale zastavuje a je nutné jej po 5 minutách restartovat.
Cccam server mi jede bez problemů mam na něj připojený Amiko 8150 a to se ještě za 2 roky neseklo.
Díky za radu

Odesláno z mého XT890 pomocí Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2017 - 21:25 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Květen 2007 - 20:36
Příspěvky: 378
satelitni prijimac: Openbox x-810
Místo/Bydliště: Czech Republic
Nainstaluj plugin Xcam .. ten jede jak s praku . :book:

_________________
Iqon Force1 WETEK PLAY,HdBox 9105+,A plná skřín dalších :), motor SG2100BS 50 E-30 W a ještě pár stb,ale všechny se sem ani nevlezou Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2017 - 21:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6500
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
S oscamem by taky neměl být problém... Jakou máš binárku?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2017 - 12:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Březen 2014 - 15:15
Příspěvky: 61
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravim. Moze mi prosim niekto poradit. HDBOX 9105 PVR fw 2.11.77 a oscam-svn11391-sh_4-webif-stapi-emu-patched intalacka cez usb. Oscam spusteny obraz naskoci na par na SVIAJCAROCH na 13E na par sekund a potom tma. Ide mi len o emu. Dakujem za kazdu radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2017 - 8:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Leden 2008 - 13:46
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: Opticum 4100 TSCXE,ss2,mot.
Místo/Bydliště: doma :-)
Poděkováno: 1 krát
Stáhnout poslední softcamkey!!;-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nejde oscam
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2017 - 12:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Březen 2014 - 15:15
Příspěvky: 61
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Softcam key tam su . V priecinku keys spolu s oscam.config oscam.server atd. otazka je ci su na spravnom mieste a v spravnom tvare tak aby ich oscam čítal. Moja hlavna otazka znie takto: Je prosim vas mozne rozbehnut na HDBOXE 9105 PVR v oscam emu patched tanberg 7E,10E,42E atd. Za pripadne odpovede a rady dakujem.


Naposledy upravil(a) steve33 dne 22.Srpen 2017 - 19:04, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk