e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 7:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HD-BOX FS7119 - nestartuje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2016 - 21:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Září 2007 - 16:43
Příspěvky: 50
ahojte, dnes mi zamrzol tento box, tak som ho vypol a potom zapol. odvtedy len blika na zeleno/cerveno, nenastartuje a ani na displeji nic nenapise. skusal som nahrat posledny oficial firmware cez rs232, ale po uspesnom uploade situacia rovnaka. nevedeli by ste prosim niekto pomoct? dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD-BOX FS7119 - nestartuje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2016 - 21:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
xxxmisko napsal:
ahojte, dnes mi zamrzol tento box, tak som ho vypol a potom zapol. odvtedy len blika na zeleno/cerveno, nenastartuje a ani na displeji nic nenapise. skusal som nahrat posledny oficial firmware cez rs232, ale po uspesnom uploade situacia rovnaka. nevedeli by ste prosim niekto pomoct? dakujem

Zrejme chybný zdroj napájania?! :)
Hľadaj! Myslím si, že už niekto tu riešil podobný problém! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD-BOX FS7119 - nestartuje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2016 - 21:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Září 2007 - 16:43
Příspěvky: 50
mmiriboy napsal:
xxxmisko napsal:
ahojte, dnes mi zamrzol tento box, tak som ho vypol a potom zapol. odvtedy len blika na zeleno/cerveno, nenastartuje a ani na displeji nic nenapise. skusal som nahrat posledny oficial firmware cez rs232, ale po uspesnom uploade situacia rovnaka. nevedeli by ste prosim niekto pomoct? dakujem

Zrejme chybný zdroj napájania?! :)
Hľadaj! Myslím si, že už niekto tu riešil podobný problém! :)



hej, uz som sa nasiel nejake temy. ja som to asi domrdal prehranim originalneho bootloadera. neviem tu za boha najst original bootloader a firmware - fw som dal od revisa, hadam je original


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD-BOX FS7119 - nestartuje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2016 - 7:34 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
tady je vše :
http://www.sapro.cz/ftp/index.php?PHPSE ... ory=HD-BOX

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD-BOX FS7119 - nestartuje
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2016 - 21:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Květen 2008 - 6:52
Příspěvky: 39
Místo/Bydliště: vidím na sněžník
a jak se tam nahrává ten původní bootloader?
mám stejný problém jako se píše v úvodním příspěvku ale když tam vrazím USB tak se aní klíčenka nerozsvítí, že by z ní něco četlo
pak už to jde jen zapnout/vypnout a ukáží se hodiny 12:00

mám to hodit z okna nebo s tím jde ještě něco dělat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD-BOX FS7119 - nestartuje
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 10:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Květen 2008 - 6:52
Příspěvky: 39
Místo/Bydliště: vidím na sněžník
xxxmisko napsal:
ahojte, dnes mi zamrzol tento box, tak som ho vypol a potom zapol. odvtedy len blika na zeleno/cerveno, nenastartuje a ani na displeji nic nenapise. skusal som nahrat posledny oficial firmware cez rs232, ale po uspesnom uploade situacia rovnaka. nevedeli by ste prosim niekto pomoct? dakujem


caues
nemáš odkaz kde bych našel návod jak tam nahrát fw přes rs232?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD-BOX FS7119 - nestartuje
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 11:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Září 2007 - 16:43
Příspěvky: 50
Kokos, nepamätám si to. Potrebuješ kábel - rs232 na 1 strane a na strane druhej LAN. Potom potrebuješ nejaký program tftp, ktorý pošle firmware satelitu.
Nakoniec bol v tom prijímači zlý zdroj, tak som to zahodil preč


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD-BOX FS7119 - nestartuje
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2016 - 16:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Květen 2008 - 6:52
Příspěvky: 39
Místo/Bydliště: vidím na sněžník
poslal jsem ho do SAPRO
ochotnně ho prohlédli
odešli tam nějaké kondenzátory
vyměnili
přehráli FW a poslal zpět za 599,-
fachá opět znova v pohodě


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk