e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2019 - 0:44

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2016 - 23:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Říjen 2008 - 13:43
Příspěvky: 145
Ahojte. Mám tri roky príjmač HD 9105+. Po vypnutí príjmača zo siete a opätovnom zapnutí prestali fungovať všetky programy kódované aj nekódované. Anténa je v poriadku.(iné príjmače fungujú) Príjmač ukazuje intenzitu signálu 100% a kvalitu na 98% a keď dám ladiť stanice ručne alebo automaticky tak nič nenaladí. skúšal som továrenské nastavenie aj zmenu software a nič nepomáha. Zatial som ho ešte neotváral. Má s tým niekto skúsenosti? Ďakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2016 - 0:05 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 407
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
se stane

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Naposledy upravil(a) Timeshock dne 30.Prosinec 2016 - 23:18, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2016 - 16:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Říjen 2008 - 13:43
Příspěvky: 145
FW mám 2.11.87 ird. Čo je to bh?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2016 - 0:17 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 407
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
Black Hole ale to ti nepomuze zkus reinstal http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic. ... d4ff79b473

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2016 - 23:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Říjen 2008 - 13:43
Příspěvky: 145
Enigmu nepoužívam. Mám tam klasický FW. Dal som to do servisu uvidím čo mi povedia.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 15:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Listopad 2007 - 12:11
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: HDBox 7119
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Vyriesili to v servise? Mam tu ani nie mesiac stary prijimac, hral mozno 2hod a prestal ist :(
Skusal som aj E2 aj original fw, silu aj kvalitu ukazuje ale stanice nehraju ani nic nenaladi pri hladani.

_________________
HDBox 7119(E2)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 19:30 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Květen 2008 - 12:00
Příspěvky: 526
Poděkováno: 6 krát
Timeshock napsal:
jednou se mne tohle stalo s img vti a 23.5 taky ani tuk dal jsem bh a pak bylo vse ok cim to bylo nemam poneti


... a akú verziu BH si dal do FS9105 plus????? :?:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 20:47 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 407
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
žádnou :D

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 9:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 81
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
mirob111 napsal:
Enigmu nepoužívam. Mám tam klasický FW. Dal som to do servisu uvidím čo mi povedia.


Tovární nastavení ,
může být závada v elektronice , např nepřepíná diseqc pokud máš monoblok .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 17:05 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Květen 2008 - 12:00
Příspěvky: 526
Poděkováno: 6 krát
Timeshock napsal:
žádnou :D



.. šak si ani nemohol, lebo BH pre tento stroj nieje, ja reku sa opýtam, keď si tak dobre :D radil nickovi mirob111 , inak dobrá rada nad zlato :Yahoo!:

PF 2017 :poklona:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk