e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2019 - 12:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HD BOX 9105+ spánek pevného disku
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2016 - 7:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Září 2009 - 5:27
Příspěvky: 23
Zdravím všechny. Mám následující problém. Měl jsem k HD Boxu připojený externí disk od Toshiby. Disk se normálně uspával a zase roztáčel, tak jak jej HD BOX potřeboval. Poté mi odešla elektronika z toho extérního (originálního) rámečku a tak jsem koupil druhý externí rámeček pro původní disk Toshiba, ale disk se točí nonstop 24 hodin denně a neuspává se.
Předpokládám že to bude tím extérním boxem. Nemáte někdo zkušenost jaký rámeček koupit, aby mohl 9105+ ten disk obsluhovat sám ?
Ještě připíšu že rámeček má vlastní kolébkový vypínač kterým se dá manuálně vypnout a zapnout. A je značky AXAGO EE35-YA3 3,5" USB 3.0

Předem všem děkuji za tipy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD BOX 9105+ spánek pevného disku
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2016 - 16:59 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1739
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 101 krát
Jede na tom enigma , nebo originál image ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD BOX 9105+ spánek pevného disku
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2016 - 21:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Září 2009 - 5:27
Příspěvky: 23
Je tam original img.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD BOX 9105+ spánek pevného disku
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2016 - 21:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1739
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 101 krát
Jenom odhaduju, ale usb 3 disk by měl zvládnout softwarové uspání disku. Nejdřív bych si to ověřil například na PC , nebo by to měl umět i box s enigmou. Pokud to funguje tak je otázkou jestli to podporuje i tvůj firmware. Jestli ne tak je ještě šance že jsou v image linuxové nástroje co to zvládnou a pokud ne , tak máš prostě smůlu.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk