e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 20:01

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 6:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 241
Poděkoval: 5 krát
Včera po stiahnutí pluginu z menu som reštartoval prijímač zadným vypínačom a od tej doby mi nenabehne. Po zapnutí na displeji: L 7.26 - scan - a skončí to hláškou "Load".Orig. fw.2.12.18.
Ešte doplním podarilo sa mi cez zadný usb vstup preinštalovať ten istý orig. fw. ešte raz ale znova to iste. Inštalácia prebehla v poriadku až po end.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2016 - 19:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 241
Poděkoval: 5 krát
Takže pomohol HDB Clean - vycistenie uživatelskych dat. Prijímač po vyčistení pekne nabehol. Len mám problém s programom Porter.exe. Nechce sa mi spojiť s prijímačom. Káble su v poriadku keďže HDB clean sa v pohode spojil.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2017 - 21:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 149
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Pripojim se na toto vlakno s dotazem,kde je problem,kdyz se mi stava,ze je asi nedekodovany obraz,nebo jak to nazvat.Snad dam foto.Diky za rady.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2017 - 21:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6556
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
amadeus napsal:
Pripojim se na toto vlakno s dotazem,kde je problem,kdyz se mi stava,ze je asi nedekodovany obraz,nebo jak to nazvat.Snad dam foto.Diky za rady.


Zkoušel jsi připojit přes scart? :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2017 - 8:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 149
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Ne,pac mam 4k a skart nebudu davat.Ale udela to jen nekdy.Prepnu zpet o 2 programy a zpet a je to ok.Ale co to dela,prijmac,kabel.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2017 - 8:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6556
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
amadeus napsal:
Ne,pac mam 4k a skart nebudu davat.Ale udela to jen nekdy.Prepnu zpet o 2 programy a zpet a je to ok.Ale co to dela,prijmac,kabel.


Nejjednodušší zkusit jiný kabel... :D
Na několika HD boxech bylo vadné HDMI (elektrolyty na hl. desce) ale přes scart to jelo...
(proto ten dotaz ) :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2017 - 9:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3384
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
ak nemáš tak skús nastaviť rozlíšenie na 1080i, nie automaticky

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2017 - 0:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 168
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
To budou jen dve veci.. spatny hdmi kabel a nebo vyschle kondiky ma desce.
Jeste me napada kdyz jej otevres nehreje se moc procesor? Sahni na chladic procaku jestli neni hodne horky.
Ale vidim to na ty kondiky..

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2017 - 7:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 149
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak 1080i je jeste horsi,mam 1080p a k bybob.Odnest to hned do sapra?Mam to kousek.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2017 - 8:32 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6556
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
amadeus napsal:
Tak 1080i je jeste horsi,mam 1080p a k bybob.Odnest to hned do sapra?Mam to kousek.


:D Rozhodně... V tom případě není co řešit... :D Stejně to vidím tak, že bude pomalu třeba se poohlédnout "po něčem novém" ... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2017 - 20:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 168
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
amadeus napsal:
Tak 1080i je jeste horsi,mam 1080p a k bybob.Odnest to hned do sapra?Mam to kousek.

Dobra volba. Vymeni ti kondiky a poslape.
Nebude to ani drahe.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2017 - 19:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 149
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Kontaktoval jsem Sapro,telefonicky,poslal fotku obrazu co je zde a oni mi tvrdí že to je závada příjmu a né boxu.Máte nějaké zkušenosti,jestli je to opravdu chyba boxu?Teď je třeba cca týden klid a jede vše ok.Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2017 - 19:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6556
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
amadeus napsal:
Kontaktoval jsem Sapro,telefonicky,poslal fotku obrazu co je zde a oni mi tvrdí že to je závada příjmu a né boxu.Máte nějaké zkušenosti,jestli je to opravdu chyba boxu?Teď je třeba cca týden klid a jede vše ok.Díky.



Snadná rada: Zkus připojit box k jiné TV (vyloučí se nebo potvrdí chyba boxu)... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2017 - 20:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 149
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
nějak nevím,v čem bych měl pak vidět rozdíl.Budu na stejném satu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD 9105+ problém
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2017 - 20:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6556
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
amadeus napsal:
nějak nevím,v čem bych měl pak vidět rozdíl.Budu na stejném satu.


Podle přiloženého obrázku je nejspíš chyba AV výstupu boxu, (předpokládám, že kabel jsi už zkoušel vyměnit) nebo AV vstupu TV...
(jedno nebo druhé vyloučíš...) :-)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk