e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2019 - 12:41

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nefungujje HDMI
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2017 - 17:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červenec 2008 - 22:00
Příspěvky: 136
Poděkováno: 1 krát
Zdravym vsetkych.
Mam doma jeden hd-box 9105+ a 7119. Dlhšiu dobu sa nepouživali. Prídával som jednu TV stým, že som vedel, že ich mám v zálohe a ich využije. Ani na jednom mi nefunguje HDMI výstup iba zek jack kábel obyčajný videosignál. skúšal som aj na druhej TV , to isté. Pritom HDMI mi na TV svieti , že je pripojený , ale žiadny signál.

Skúšal som aj rozlíšenie prepínať, na jednom som aj firmware skúšal prehodiť a nič.

Nestretol sa niekto z vás už stým. Nenapadá vás niečo čo by mohlo pomôcť? Vopred ďakujem.

_________________
AB IPBox PRISMCUBE RUBY,HD-BOX 7119, HD-BOX 7110,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefungujje HDMI
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2017 - 18:21 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 22.Srpen 2011 - 20:49
Příspěvky: 598
satelitni prijimac: Amiko 8260+
Místo/Bydliště: Trenčín
Poděkováno: 15 krát
Mne sa to už stalo.Pomohlo vypnutie satelitu vzadu vypinačom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefungujje HDMI
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2017 - 19:42 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 875
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 14 krát
nu, sa stava, ze hdmi kable dlhsie nez 2 metre = vypadky alebo no signal - mozu byt aj 100x zlatene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefungujje HDMI
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2017 - 20:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 319 krát
všechny příspěvky jsou zaujímavé ,
no některé sw mají přepínaní SD/ HD resp. SCART/cinch x HDMI resp. rozlišení výstupu


a je zcela běžné a bez problému použití HDMI kabelu o délce 10 či 15 metrů


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefungujje HDMI
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2017 - 20:50 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 875
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 14 krát
hlustvisihak napsal:
... a je zcela běžné a bez problému použití HDMI kabelu o délce 10 či 15 metrů

dnes je modne zavesit telku na stenu a kable schovat do sachty zapustenej v stene - samozrejme musia byt dlhsie...
riesil som viacero pripadov, ked to cez hdmi blblo a nepomohli ani super znackove, poriadne masne kable - a cuduj sa svete, pri testovacom priamom prepojeni TV - sat. prijimac tym najlacnejsim kratkym suntom, nebol ziadny problem... medzi nimi boli aj tacove telky a viac kilove sat. prijimace...
tymto samozrejme netvrdim, ze to nemusi ist a uz vobec nie, ze by mala byt 10-15 metrova dlzka hdmi problematicka...
pisal som: "sa stava" :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk