e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 11:12

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: hdbox 9105+ sa nepripoji
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 22:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 242
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 1 krát
Nazdar Zvláštny problém-uz druhykrát sa mi stalo , že sa mi box nepripojí na smart televizor LG. Televízor zobrazuje ,že je pripojene na HDMI , ale obraz nikde. Po vypnuti a zapnuti aj v zadu vypínačom nabehne uvodne zobrazenie enigmy opendroid , ale potom len tma. Nereaguje na žiadny iny port hdmi . Pomôže až preflashovanie enigmy. Nestretol sa niekto s takou chybou? diik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: hdbox 9105+ sa nepripoji
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2017 - 9:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Duben 2011 - 21:19
Příspěvky: 53
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
postupne odchadza vstup HDMI v TV. Je to casta chyba LG . Skus na inom TV a vyskusaj vstupy inym zdrojom signalu napr, DVD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: hdbox 9105+ sa nepripoji
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2017 - 9:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 242
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 1 krát
No nesúhlasím. Iný zdroj pripojí televízor v pohode.. Chyba bude v HD boxe.. Len neviem, ci to nerobí ta Enigma.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: hdbox 9105+ sa nepripoji
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2017 - 6:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Březen 2007 - 16:42
Příspěvky: 58
Místo/Bydliště: TT
:thankyou: :thankyou: Dobrý deň.Mám ren istÿ problém,box po dlhej dobe začal často mrznúť po enigmou2,tak som ho preflešoval na opendroid 5,5 -všetko ok do prvého vypnutia potom čierna obrazovka.Úvodne logo nabehne a potom tma,preflešované a vyskušané na iných tv .Zapnúť a vypnúť s dialkovym ide dokonca prepina aj kanaly na disleji a aj hodiny funguju po vypnuti,vypada to ako keby si sam prepol rozlušenie alebo výstup(tlačítko vformat na dilkovom v tomto stave nefunkčné)Poprosím o radu ďakujem

_________________
VU+DUO,500 GB HDD,VTI 6.0.5
IP BOX4OOS,Neumo 2.13.6.slon7.HDD 160GB
HD Box 9105+,sietovy HDD 1TB
Ariva 202E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk