e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 6:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HD box 7119 + ccam
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2019 - 7:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2006 - 18:40
Příspěvky: 234
satelitni prijimac: HDo Box 7119
Místo/Bydliště: Beroun
Poděkoval: 9 krát
Zdravím všechny, mám nainstalován xcamclient2 a chtěl bych do něho zadat údaje na ccam. Zkouším takový hokus pokus. Jak na to?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD box 7119 + ccam
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2019 - 8:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3368
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
\var\ETC\PROTECT\cardclient.conf
cardclient.conf:
cccam2:IP:port:0/0/0:meno:heslo
viewtopic.php?f=188&t=47116&p=658706&hilit=cardclient.conf#p658706

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HD box 7119 + ccam
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2019 - 9:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2006 - 18:40
Příspěvky: 234
satelitni prijimac: HDo Box 7119
Místo/Bydliště: Beroun
Poděkoval: 9 krát
Díky vyzkoušíme


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk