e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 0:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Duben 2007 - 22:54
Příspěvky: 8
Ano problem je v serveru to už jsem v mém případě také zjistil.
Ale jaký spolehlivěší než třeba DM7000 ???internet je ads O2 .
Dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
Hladaj takeho , ktory nema pre koncoveho uzivatela vysoku agregaciu (ani skrytu) a ma stabilnu dobu odozvy (ping) maximalne do 50ms. Stabilnu - to znamena pocas celeho dna a nie ze ked dojdu decka vecer k PC , tak si ani email neprecitas. :)
Vseobecne mozno povedat, ze mobilny operatory pracujuci na freq. vyssej ako 950MHz (GSM, VCDMA , HSDPA a podobne voloviny) dokazu sice za urcitych okolnosti vycarovat vysoku datovu priepustnost, ale s katastrofalnou dobou odozvy. Je lepsie poobzerat sa po providerovi, ktory vyuziva staru NMT siet- ta ma stabilnejsie parametre. Alebo providera s metalickym vedenim . Tazko radit .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Duben 2007 - 22:54
Příspěvky: 8
Internet ne kterem je server je O2 telefon linka ADSL kousek od ustředny nemám změřen ping.ale pro skylink ,(upc 19,2 st.) to je super.
Nešlo by něco nastavit na tom serveru aby to upc z thoru / ty GA key to nekurv...????


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
a server je postaveny na akom nete ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Duben 2007 - 22:54
Příspěvky: 8
To jsem ted popisoval: o2 adsl telefon linka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
som myslel,ze psies o klientovi . a co za internet ma ten klient , kde to nejde ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Duben 2007 - 22:54
Příspěvky: 8
to samé . problem je u všech klientů/thor(různe připojení) = problém na straně serveru ( DM7000 ) ???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
na DM7000 nastav 5,00MHz na citacku - nech stiha. Otazne je, ci dan verzia newcs spozna UPC kartu , ale mala by .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2009 - 14:13
Příspěvky: 51
revis napsal:
som myslel,ze psies o klientovi . a co za internet ma ten klient , kde to nejde ?


Jeden z klientu kde to nejede je WiFi od mistniho ISPika, vzduchem na pater a ta jede na optice, do konce roku bude na optice az po kocovy bod. Ale ISP ted neco udelal v siti a na dany server jedu bez jakehokoliv omezeni, proste to "pustil" siti nacisto. Jinak ping na servery v netu je OK, vetsinou do 10 ms. Ping na dany share server je ale v prubehu dne ruzny, pres den je to kolem 50 ms, ale vecer je to 500 ms a vice.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 22:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Duben 2007 - 22:54
Příspěvky: 8
server jede 2 roky super.Problem nastal až s tím thorem čtečku mám na 400 mhz.Je vidět zlepšení ale stále to seká ,už mémě ale přece to vadí.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 23:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
nastav jej 5,00MHz a vyskusaj . Nezabudni,ze ak provider spravi nejake opatrenia proti share , ako prve na odstrel budu Dreamboxy - pod nimi bezi (aspon podla prevadzkovatelov) najviac serverov.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2010 - 10:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Listopad 2008 - 9:38
Příspěvky: 67
UPC na thore ma podla teba niekedy hodnoty BER 2-10
neseka to vtedy? je to vobec problem sharu? nerozpadava sa ti obraz?
ako ti ide FTA CT24 z UPC?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2010 - 10:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2009 - 14:13
Příspěvky: 51
emkac napsal:
UPC na thore ma podla teba niekedy hodnoty BER 2-10
neseka to vtedy? je to vobec problem sharu? nerozpadava sa ti obraz?
ako ti ide FTA CT24 z UPC?


Prave kdyz se sekne tak BER neni zadne, i kdyz tam nejake je tak je obraz a vse OK. CT24 jede bez sekani uplne v pohode.

Ale jak vyplynulo z diskuse, je to problem share, ted je to uz znatelne lepsi, ale porad jak je psano vyse je to otravne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 16:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Květen 2009 - 11:39
Příspěvky: 1
Ja mám taký istý problém u jedného klienta. Po 20.00 mu vypadáva share. On má zdielanie cez LAN. Server je Opticum 9500HD a klienti sú 2 x 7100CXE. Čo by som vedel robiť aby mu to fungovalo bezchybne. Doteraz na Astre to šlo bezchybne!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 15:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Září 2009 - 19:29
Příspěvky: 15
Ja mam ping na svoj server kde bezi UPC 3-4ms. Po hodine sledovania nebol ani jeden vyssi.. ale aj tak za tu hdinu doslo k 3 kratkym zasekom... samozrejme na 0,8W.. 19,2E bezi v pohode.. aku lepsiu linku este musim mat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 16:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ziadny - nauc svoj emualtor makat s kompletnym emm g a nebudes musiet mat ani dobru linku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 17:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Září 2009 - 19:29
Příspěvky: 15
No tak az tak do toho neidim. Co treba nastavit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 17:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
Praveze nastavit nic- prerobit emulator. Maju vysoke bitrate , rozdielny sposob pouzivania cryptoworks systemu a akakolvek dalsia nestabilita pri zdielani uz skonci chybou .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2010 - 23:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Září 2009 - 19:29
Příspěvky: 15
pri cccam su zaseky caste... pri mgcamd je to podstatne lepsie ale su stale.. priority a ignore list mam nastavene.. neviem ako inac emu naucit aby to isiel korektne... cital som co sa dalo ale nieco hlbsie o nastaveni alebo prerobeni emu som nikde nenasiel


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: sekani a zamrzani UPC - share
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2010 - 0:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ani nenajdes. UPC na thore musi doplnit viac progrmaov na TP - potom jednotlive sid nebudu mat vysoky bitrate a pojde to normalne. Na ukor kvality obrazu . Robi to aj na celostatnych programoch ? lebo tie zas nemaju vysoky bitrate. Len premiove. Skus evolution image . Ono by nebolo od veci ,keby niekto nevyskusal aj lokalnu kartu UPC na thore.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk