e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 0:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 519 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 2:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2008 - 19:58
Příspěvky: 6
zdravim.. potrebujem radu, mam novu kartu skylink ice a ipbox 250,
zatial sa mi nedari to rozchodit, vyskusal som ako card client uz scam, camd3 cccam mgcam nainstalovane cez modre a cervene tlacitko cez internet

stale neviem kde je pes zakopany

musim mat v all in one panely nastaveny okrem clienta aj card server nejaky ked nechcem zdielat kartu po sieti ?

ako nastavit scam alebo ineho clienta aby mi sla ICE karta ??

dik za kazdu radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 2:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
scam by mal vediet ice kartu. cez AIO sa da stiahnut. Ak je cez AIO dostupna nejaka stara verzia , tak si pohladaj na nete poslednu verziu Scam-ppc a zmen len binarku .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 11:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2008 - 19:58
Příspěvky: 6
no skusil som, z all in one panelu nainstaloval scam verzia 3.45 zmenil som prava k suboru "scam" vo /var/bin na 755 a prepisal som ho verziou scam.ppc_3.58 , pustil panel modrym vybral scam sice tam pise cislo verzie 3,45 ale to by asi nemalo vadit ked som zmenil len binarku a spustil clienta a obraz stale nikde, ako niekto pisal som aj odskrtol aj zaskrtol disable secure start (pre istotu) a stale nic, uz som aj kartu zaregistroval aj ked pisu ze prvych 20 dni netreba...

skuste este nejaku radu lebo uz fakt neviem

cardserver nejaky netreba nainstalovat ? staci len client ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 12:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
truhlo - sak scam vie aj kartu citat. Nemam tu volny ipbox ,aby som to vyskusal ,mam ip400 ,ale na tom zdochol tuner.
To sa neda kdesi stiahnut reeadme k tomu scamu a postudovat .?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 15:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2008 - 19:58
Příspěvky: 6
tak ma skus pouc, co robim zle... nainstalujem scam ako client a pustim a nejde.... ked pustim obycajnu kartu skylink bielu cez clienta cccam tak to ide hned, skusal som skylink ice v boxe opticum 7100cxe lan tam to naslo hned ako cryptowork


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
V tom je prave problem - neposudzuj -ide/nejde. Zapni logovanie do suboru, spusti scam a potom podla logu vyhodnot. Alebo ho spusti s parametrom -dv , aby si aj videl ci cosi a co vlastne ten oscam robi.
ICE karty su na trhu. Super fanusikovia ipboxov stale nemaju doriesene citanie kariet. Bolo digi- nebolo sa treba unuvat. Zial treba zacat aj pracovat - cosi vlastne vymysliet. Ja uz mam viac znaciek - nemozete odo mna chciet ,aby som pre kazdu znacku vymyslal zaplaty. Naco je tu forum? Pre koho ? Spojte sa - a robte, skusajte, prilepte vypisy - pomozem. Ale robit za Vas nebudem. Alebo treba povedat- nieje zaujem - zrusime sekciu a bude pokoj.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 19:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Září 2008 - 12:31
Příspěvky: 7
Ja mam sice 350ku, ale so scamom ide nova ICE karta (zatial sice iba par hodin, ale tvari sa ze ide...)
Zistenia:
Scam verzie 3.49 a vyssie vyzaduje libssl.so.0.9.7, ktoru moja 350 v /lib nema (a "len tak" sa tam skopirovat pochopitelne neda). Z /var/lib si ju nechce brat.
Rozbehal som to so scam 3.28 (z tohoto fora) a postupne "upgradol" az na 3.47 (posledna .ppc verzia bez ssl). Cez ftp, nie AIO.

Takze single box vyrieseny. Zdielanie je uz dalsia otazka, najma ked moje dalsie boxy nemaju scam (a nie je pre nich)... jedine cccam a newcam (ale to je uz iny topic)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 20:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
toto som chcel pocut ! :poklona:

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 20:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Září 2008 - 12:31
Příspěvky: 7
Podarilo sa mi presvedcit aj camd3. Hral som sa s tym uz vcera, ale neuspesne, dnes po uplnom vypnuti a zapnuti na moje pocudovanie sa to rozbehlo (pre istotu vyskusane aj vytiahnutie karty, reboot, zasunutie). Je to vsak extremne nestabilne, casto to pada (po niekolkych minutach, aspon u mna):
camd3: DMX_SET_FILTER Device or resource busy

[Skusal som verziu 0.899 aj 0.902 (v prilohe je 0899, stiahnutelna a instalovatelna cez AIO), 0.908L skusime neskor...]


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2010 - 2:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Březen 2007 - 11:58
Příspěvky: 9
Mě to funguje viz. příloha. Jen zatím nevím, jak to rozchodit v all in one. Myslel jsem, že přes panel bude stačit nainstalovat nějakou verzi scam a tu pak nahradit ve /var/bin novějším scam souborem, takhle mi to ale nejede. Scam spouštím ručně ve /var/bin/ příkazem "./scam_cam.sh start".


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2010 - 11:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2006 - 15:03
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
IPbox 200 /250 /350 + karta skylink ICE
Nainstalovat scam-2.5_fix_0404_powerpc.ipk
do var/bin prepisat prilozeny subor scam zmenit atribut na 755
ak je treba odfajknut v menu-nastaveni-expertne nastavenia-disable secure start.

otestovane na IPBOX 200.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2010 - 21:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 23:20
Příspěvky: 1
999 napsal:
Nainstalovat scam-2.5_fix_0404_powerpc.ipk
do var/bin prepisat prilozeny subor scam zmenit atribut na 755
ak je treba odfajknut v menu-nastaveni-expertne nastavenia-disable secure start.

otestovane na IPBOX 200.


Návod funguje i na IPBOX 350 :Yahoo!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2010 - 8:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2008 - 22:15
Příspěvky: 2
Pre single box som si nainštaloval image WLG Relax, má aj češtinu s podporou slovenských znakov v EPG, potom som tam nakopíroval cez FTP Pserver, cez ktory som z personalnych serverov stiahol Scam 3.5 a startuje sa to z AIO bez akychkolvek úprav konfigov. Všetko horeuvedené je možné stiahnúť v Downloade na tomto fóre.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2010 - 17:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Prosinec 2007 - 14:14
Příspěvky: 1
martiseke napsal:
999 napsal:
Nainstalovat scam-2.5_fix_0404_powerpc.ipk
do var/bin prepisat prilozeny subor scam zmenit atribut na 755
ak je treba odfajknut v menu-nastaveni-expertne nastavenia-disable secure start.

otestovane na IPBOX 200.


Návod funguje i na IPBOX 350 :Yahoo!:



Poprosim jednu radu ,som zaciatocnik a dostal som sa az po zmenu atributu ,da sa zmenit vo Win.comm kde som ho videl ak ano tak ako ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2010 - 17:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
pouzivaj RCC.exe a nie windows comander. Kurna, sak mas linuxovy prijimac a nie windows media player.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2010 - 22:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Červen 2010 - 17:32
Příspěvky: 164
satelitni prijimac: IP400,250,200,DM500,600,800,VU
Místo/Bydliště: B.Bystica
V total. cmd to najdeš v súboroch hneď prvé a zmeníš na 755.Reštart emulátora a pozeráš.Vlado


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2010 - 16:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Březen 2007 - 11:58
Příspěvky: 9
Nezkoušeli jste někdo sdílení? Trochu se s tím peru :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2010 - 18:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2006 - 14:44
Příspěvky: 160
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
mikin napsal:
Nezkoušeli jste někdo sdílení? Trochu se s tím peru :(


na sdílení použij oscam nikoli scam, ten na to není moc vhodný

_________________
SHOWBOX-Vitamin, HDBOX FS-7119HD, Parabola offset 120/140, rozsah družic 80E až 45W, mini ITX - Linux server, Desktop PCLinuxOS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2010 - 20:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2008 - 20:41
Příspěvky: 212
satelitni prijimac: IP BOX HD9000
Místo/Bydliště: SKALICA
super fachá to

_________________
IP BOX HD9000 + IP BOX 9900HD + IP BOX 350 PRIME ,parabola Maximum E-85 multifocus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2010 - 20:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Říjen 2008 - 8:30
Příspěvky: 76
Poděkoval: 4 krát
999 napsal:
IPbox 200 /250 /350 + karta skylink ICE
Nainstalovat scam-2.5_fix_0404_powerpc.ipk
do var/bin prepisat prilozeny subor scam zmenit atribut na 755
ak je treba odfajknut v menu-nastaveni-expertne nastavenia-disable secure start.

otestovane na IPBOX 200.



wow....ide to !!!! niekde sa mi to sice zaseklo...musel som vypnut IPbox zo siete na 5 min a po tvrdom reštarte to pekne samo nabehlo .....DAKUJEM

_________________
AB IPBox 200S
AB IPBox 99HD
Opticum403HD
Opticum 9500 HD
100cm parabola,DiSEqC 13E,19,2E,23,5E,28,2E a novo aj Sirius


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 519 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk