e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 2:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 1719 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 19:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
mas vo volbe emualtoru aj cosi ine ako scam ? skus sipkou vpravo zmenit a napisat, co tam este je .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 20:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Březen 2008 - 16:25
Příspěvky: 79
Je tam Mgcamd v.1.30 jestli je to ono?

_________________
IP Box 250S PVR 80 HDD, Ab enigma+ T+T. Technisat DIGIT CCI 2.Astra 19,2E + 23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 20:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ano - odinstaluj ho
Modre- cervene- celkom horna polozka - oznac mgcamd a zvol uninstall

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 20:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Březen 2008 - 16:25
Příspěvky: 79
Odebrano a nainstaloval jsem scam .

_________________
IP Box 250S PVR 80 HDD, Ab enigma+ T+T. Technisat DIGIT CCI 2.Astra 19,2E + 23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 20:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Únor 2007 - 13:06
Příspěvky: 107
revis => prosím pomůžeš mi ho nastavit? přikládám soubory


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 20:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
sak ano, ale do akeho boxu, na aku kartu ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 21:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Únor 2007 - 13:06
Příspěvky: 107
je to trade technology do IP 420 S ,ale potom tam dám ICE skylink. Zatím to zkouším se starou kartou kde je zaplaceno všecko ale zatím mi tam chodí jen část


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 21:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
to staci nepouzivat services - tam nikdy niesu vsetky SID a potom to zbytocne blokuje.
pre 0D03


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 22:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Březen 2008 - 16:25
Příspěvky: 79
Už jsem to rozchodil .Chodí to scam 3-28.ppc. newcs 1.65.

_________________
IP Box 250S PVR 80 HDD, Ab enigma+ T+T. Technisat DIGIT CCI 2.Astra 19,2E + 23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 0:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Březen 2008 - 16:25
Příspěvky: 79
Ješte jsem se chtěl zeptat jak to udělat při restartu mi se automaticky nespustí emulator a předtím a na stavající kartu to chodilo.Děkuji.

_________________
IP Box 250S PVR 80 HDD, Ab enigma+ T+T. Technisat DIGIT CCI 2.Astra 19,2E + 23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 0:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
zapni emulator a :
Menu 5 restart (nie restart enigmy, ale restart)
po vypnuti bude nabiehat naposledy zvoleny emulator a naposledy sledovany program .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 1:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Březen 2008 - 16:25
Příspěvky: 79
Pravě že mi to uděla zapnu emulator žlutým tlačítkem nenabehne mi to a je tam i jinej program než tam byl předtím zelene taky emulator se spustí ale progrm nenaběhne az po nekolikatem pokusu.

_________________
IP Box 250S PVR 80 HDD, Ab enigma+ T+T. Technisat DIGIT CCI 2.Astra 19,2E + 23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 1:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
program mas asi nastavenu ako startovaci , vtedy startuje ten a start scamu - ja myslim,ze staci po starte prepnut program , aby sa rozbehol .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 1:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Březen 2008 - 16:25
Příspěvky: 79
Nenaběhne musím nekolikrat zmačnout zeleny aby to naběhlo kde se nastavuje ten start program.

_________________
IP Box 250S PVR 80 HDD, Ab enigma+ T+T. Technisat DIGIT CCI 2.Astra 19,2E + 23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 8:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
to bude inde problem.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 14:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Březen 2008 - 16:25
Příspěvky: 79
Jinak karta chodí v pohodě jedinej problém je ze nenaběhne při restartu je to zvlaštní že na starou kartu mi to chodilo bez problému.

_________________
IP Box 250S PVR 80 HDD, Ab enigma+ T+T. Technisat DIGIT CCI 2.Astra 19,2E + 23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 17:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
tazko takto na dialku povedat . Myslim,ze je to tym,ze startuje prilis skoro po spusteni systemu. Skus pozriet, ci po restarte nenajdes vo vypise spustenych sluzieb ten scam . On fungovat nemusi, ale nejake to vlakno moze ostat visiet a to potom robi aj problem pri restarte. Musel by som to tu mat, aby som presne vedel - takto len tipujem a hadam .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2011 - 14:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 219
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Chcem skusit kombinaciu newcs 1.7+mgcamd. Doteraz som mal to iste,len starsie verzie. Bude pre freesat fungovat kombinacia newcs 1.7 a stareho 1.31 mgcamdu? Alebo je lepsie aj mgcamd dat novsiu verziu..dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2011 - 15:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
mas ice 0D97 ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE a Ipbox 250
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2011 - 15:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 219
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
ano..


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 1719 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk