e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 0:35

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ICE + oscam + cccam
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2013 - 21:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2008 - 0:26
Příspěvky: 69
satelitni prijimac: ab ipbox 200S
Místo/Bydliště: Nitra
Zdravím páni ,prosím o radu ,ako sfunkčniť zdielanie na dva ipboxy 200S s AB-Enigmou.
Takže doteraz som sa dostal potiaľto : do prvého ipboxu v expertných nastaveniach mám disable secure start - fajka je preč .Ďalej som nahral
oscam-5335_version_powerpc.ipk , samozrejme som zmenil po prekopírovaní atribút na 755 , v ňom karta ICE funguje hneď po spustení bez zásahu v nastavení.
Cez webové rozhranie som zadal ip adresu 192.168.1.2:8888 meno - root , heslo - oscam
Naskočil mi OSCAM cez webový prehliadač ,už som sa pokúšal o všeličo,ale bez výsledku - tak a neviem čo dalej, čo kde správne nastaviť.

V druhom boxe je zatial nainštalovaný CCcam 2.3.0 fix ice power pc.ipk , v expertnych nastaveniach mám disable secure start - fajka je preč
Jeho IP je 192.168.1.1 , maska je normálne 255.255.255.0
Oba prístroje sú prepojené kríženým UTP káblom

Ja viem, že ma tu budú všetci admini preklínať ,ale zabil som dnes celú nedeľu čítaním a skúšaním a výsledok je nula - zdielanie nie a nie rozchodiť.
Prosím o pomoc

_________________
Otázka :Kam natočiť parabolu - odpoveď : http://www.dishpointer.com
Vyplň údaje kde sa nachádzaš, zvol satelit a uvidíš smer natočenia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ICE + oscam + cccam
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2013 - 22:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Prosinec 2011 - 16:37
Příspěvky: 615
Tri veci v Oscam CONFIGURATION vyplň CCcam, v oscam user pridaj usera a v druhom boxe si v cccame vyplň linku na oscam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ICE + oscam + cccam
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2013 - 15:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2008 - 0:26
Příspěvky: 69
satelitni prijimac: ab ipbox 200S
Místo/Bydliště: Nitra
Ak mi niekto poradí a ja to rozbehám, slubujem ,že spravím obrázkový polopatický návod ako na to , aby to každý lahko pochopil.

_________________
Otázka :Kam natočiť parabolu - odpoveď : http://www.dishpointer.com
Vyplň údaje kde sa nachádzaš, zvol satelit a uvidíš smer natočenia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ICE + oscam + cccam
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2013 - 18:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
najskor musis vediet co kombinujes.
CCcam 2.3.0 mozes pouzit kao server. Staru verziu oscamu ako cccam server nemozes pozuit - dovod je jendoduchy - nepozna protokol cccam2.3.0 .
V zasade , ak chces OScam ako server, sprav z neho newcamd server . cize do oscam.conf si dopis :
Kód:
[newcamd]
key           = 0102030405060708091011121314
port          = 10000@0D96:000004,000000


V druhom boxe si do /var/etc/CCcam.cfg dopis:

Kód:
N: 192.168.1.2 10000 user password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14


Tam to staci len dopisat a ulozt , CCcam sa hned pripoji pomocou newcamd protokolu na oscam .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ICE + oscam + cccam
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2013 - 19:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2008 - 0:26
Příspěvky: 69
satelitni prijimac: ab ipbox 200S
Místo/Bydliště: Nitra
revis ďakujem ,idem skušať .

_________________
Otázka :Kam natočiť parabolu - odpoveď : http://www.dishpointer.com
Vyplň údaje kde sa nachádzaš, zvol satelit a uvidíš smer natočenia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ICE + oscam + cccam
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2014 - 12:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 762
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 24 krát
Alebo daj do oboch cccam, v konfiguracii nastav riadky F: u serveru a C: u klienta. To je vsetko.

Napr.:
U serveru (192.168.1.1) v subore cccam.cfg nastav

C: 192.168.1.2 12000 ipbox1 ipbox1
F: ipbox2 ipbox2

U klienta (192.168.1.2)v subore cccam.cfg nastav
C: 192.168.1.1 12000 ipbox2 ipbox2
F: ipbox1 ipbox1

Toto nastavenie ti zabezpeci, ze mozes prehadzovat kartu medzi obomi prijimacmi, navzajom si budu zdielat kartu a zapisy budu chodit tiez bez problemov.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk