e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 2:16

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 329 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 17 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2009 - 18:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Poprosil by som o nasledovne:

- aby '/etc/vsftpd.conf' bol ako symlink do '/var/etc/vsftpd.conf' (ako ostatne konfiguraky), pretoze ho nemam ako zmenit a som nuteny pouzit iny konfigurak

- pridat do busyboxu 'addgroup', chyba tam:
/var/home > adduser x
sh: addgroup: not found


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 15:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2008 - 13:08
Příspěvky: 99
satelitni prijimac: IPBOX 910
Ahoj manici od enigmy.

Kupil som si IPBox 350Prime. Mam v nom Enigmu a som z nej dost zufaly.

Neviem rozbehat CR na Skylink - uz som precital manualy aj Spider manual ale neviem ako dalej a ani D.Gi mi nejde.
Ako sa daju pridat satelity. V zakladnom nastaveni tam vobec neviem pridat Intelsat 0,8W na ktorom bezi D.Gi.


Mam aj IPbox 910HD s NLB image a tam to vsetko krasne chodi aj s update keys na red button.


Pomozte mi niekto.

Moc moc diky.

_________________
Prijimac: AB IP Box 910HD NLB 12423
Prijimac: AB IP Box 910D SIF 0.9.2-r13791
19E,23.5E,0.8W Karty: SkyLink Lokalita: Zilina


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 15:38 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Duben 2007 - 11:34
Příspěvky: 558
Poděkoval: 1 krát
Nejspíš tam máš originál ABEnigmu bez emulátorů. Je třeba nainstalovat All in one panel (ke stažení v sekci download) a pomocí něj můžeš nainstalovat potřebné addony a setting.

Jen ještě drobná poznámka, tento dotaz nepatří do tohoto vlákna, příště založ nové a tam se ptej.
Prosím moderátory o splitnutí do nového threadu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 15:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2008 - 13:08
Příspěvky: 99
satelitni prijimac: IPBOX 910
Mozno ze nepatri ale nevedel som kam ho mam dat ked sa tykal enigmy.

A co sa tyka toho AIO panelu tak som ho naozaj v ziadnej sekcií download nenasiel. Mozes mi prosit poslat link kde by som ho mohol stiahnut.

Diky moc

_________________
Prijimac: AB IP Box 910HD NLB 12423
Prijimac: AB IP Box 910D SIF 0.9.2-r13791
19E,23.5E,0.8W Karty: SkyLink Lokalita: Zilina


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 18:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Říjen 2007 - 19:00
Příspěvky: 72
Místo/Bydliště: Blizky východ
Poděkováno: 1 krát
AIO = download/file.php?id=8254

_________________
DreamBox800HD, 250GB HDD Seagate,IPBox 250S, 2,5" 80GB HDD WD Scorpio,CF 256MB, ABEnigma, SkyLink HD PLUS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2009 - 9:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2008 - 13:08
Příspěvky: 99
satelitni prijimac: IPBOX 910
Moc diky, uz som ho medzičasom našiel na satupdate.net ale aj tak moc vdaka.

PS: Da sa pomocou toho rozbehať aj keys update pre d.gi alebo je to len na karty.

_________________
Prijimac: AB IP Box 910HD NLB 12423
Prijimac: AB IP Box 910D SIF 0.9.2-r13791
19E,23.5E,0.8W Karty: SkyLink Lokalita: Zilina


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2009 - 11:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
nainstaluj si addon url a pojde aj keyupdate.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2009 - 11:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červen 2008 - 11:16
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: VU+ Duo
Nějak mi v té nové jarní, odlehčené AB Enigmě nefungují tlačítka PRG+, PRG-, které mi v předházejícich images fungovaly jako přepínání oblíbených kanálů nebo posledně přepínaných. Nejde to nějak dodělat?

_________________
VU+ SOLO2:image VTi 6.x.x, DM800:image allrussian.
19,2E-23,5E-13E, switch EMP MS17/8 PIU-6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2009 - 20:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2007 - 9:51
Příspěvky: 87
>> jsmith
jde, premapovanim dalkoveho. Na techto tlac. je ted funkce skakani po zalozkach v zaznamech.

_________________
Vu+ duo, BH, SG2100+100cm


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2009 - 21:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Prosinec 2007 - 11:35
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Xtrend ET8000, Medialink 1200s
Místo/Bydliště: Domažlice
Poděkoval: 1 krát
Nevím, zda to nebylo odstraněné, ale stalo se mi na lednové enigmě, že jsem měl rodičovský zámek a po výpadku proudu mi přístroj nechěl nabootovat. Chělo to po mě kod, po jeho vložení hláška otáčím na 1°W (v měm případě jsem měl zamknutý program na Thoru), ale nic se nedělo. Když jsem stačil zadat číslo nějakého jiného kanálu, vypisovalo to hlášku o natáčení jinam, ale taky nic. Takže "Key up erase" a vše nastavování znovu.
Dále by mě zajímalo, proč je v AIO panelu možnost instalovat pluginy, které shodí systém - např. ppp - 4xx. Následoval restart a "Box halted".

_________________
Xtrend et8000, OpenPLI 4,OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11228 Compiler: mipsel-unknown-linux-gnu, HDD Seagate ATA ST1000VM002-1CT1, parabola 75 Al Girbertiny, 2 x quad Ivacom 0,2dB, Astra 3A, Thor 1
MediaLink Black Panther Smart HOME S2 1 Card ML 1200S, , OSCam: 1.20 Build: r11391


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2009 - 21:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
oni fungovali - so starsimi verziami. a niekto ma starsiu verziu a mozno to bude potrebovat

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2009 - 21:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červen 2008 - 11:16
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: VU+ Duo
bano2 napsal:
>> jsmith
jde, premapovanim dalkoveho. Na techto tlac. je ted funkce skakani po zalozkach v zaznamech.

díky, vyzkouším :thankyou:

_________________
VU+ SOLO2:image VTi 6.x.x, DM800:image allrussian.
19,2E-23,5E-13E, switch EMP MS17/8 PIU-6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2009 - 7:59 
Bigmen napsal:
...
Dále by mě zajímalo, proč je v AIO panelu možnost instalovat pluginy, které shodí systém - např. ppp - 4xx. Následoval restart a "Box halted".

Vse co je na SF - addony, sety, atd je prace dobrovolna proto to tak ber. Kdyz je cas tak se to opravi, kdyz neni a nebo neni nalada tak si to kazdy musi zkusit sam. Pluginy na SF jsou komplilovane v dobe kdyz jsem koncil s img pro dreamy a od te doby bylo dost zasahu do GUI takze vetsina na ipboxu s aktualnim img nepujde. Jeste rada pokud se dostanes do stavu kdy jde box do haltu pri startu - pripoj ser konsolu, pri startu boxu drz 0 na DO, az zacne nabihat enigma dej CTRL+C, pak mas moznost pres ftp vymazat a upravit to co box haltuje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2009 - 12:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Ako to vyzera s tym PIN lockom pre AIO ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2009 - 13:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
myslim ze funguje - ako rodicovska kontrola. vyskusaj.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2009 - 14:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
V ktorom image je to uz naimplementovane ? Inac seerus po dlhej dobe :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2009 - 16:50 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2008 - 21:25
Příspěvky: 463
satelitni prijimac: IP BOX 250S
Místo/Bydliště: kousek od Vyskova
Poděkoval: 1 krát
V posledni z 9.3.2009 uz je a pin je spolecny se zamkem nastaveni.
Mozna by bylo dobre tam dodelat zaskrtavatko, jestli chci zamek i pro AIO.

_________________
Pouzivej tlacitko hledat
Navody najdes ve slozce download
-----------------------------------------------------------------
IP BOX 250S rel.2; AB Enigma 9.3.2009; SG 2100BS
&
Opticum 4100TSCXE; Yumatu 5119 xbox net 2.4.21


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2009 - 20:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Květen 2008 - 22:56
Příspěvky: 1
Cau lidi. nevite nahoudou jak dat na predni LCD panel za provozu cas? Lze tam mnenit cisla kanalu nebo nazev kanalu, cas jsem nikde nenasel. Dik za odpoved. Jinak skvele forum.Plech :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2009 - 23:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
echo AHOJ > /dev/dbox/fp0

Zobrazi na displayi AHOJ.

Problem ale je ze napr. po prepnuti programu sa to vzdy prepise.
Dalo by sa to dat do scriptu a cronu aby kazdych xy minut zobrazil cas (alebo script na pozadi kazdych xy sekund), ked chces mozem to spachat :oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Napady k ABenigme - Image
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2009 - 23:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
revis napsal:
myslim ze funguje - ako rodicovska kontrola. vyskusaj.


Jak skusam tak skusam nic (po update image), dokonca ani jeden lock mi nefunguje, nepamata si volby ked ich dam ulozit ](*,)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 329 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 17 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk