e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Leden 2018 - 17:18

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nefunkcne DO po vymene zdroja
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2018 - 15:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2011 - 22:45
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
Na cryptoboxe 500HD odisiel zdroj, vymenil som. Primac nabehne, akurat nefunguje DO. Stanice pri rucnom prepinani idu bez problemov. IR sensor je OK. Vybral som ho a oteastoval na arduine. Kable OK. Nema niekto schemu zapojenia ? Pripadne nejaka rada. da sa dostat do menu bez DO ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Nefunkcne DO po vymene zdroja
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2018 - 17:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 187
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm800se,zero
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 21 krát
A TV mas LG nie?
Skús to pripojiť na inú TV a uvidíš.

_________________
Vu+Duo2,Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkcne DO po vymene zdroja
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2018 - 17:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2011 - 22:45
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
Nie. Ale nie je to rusenim. Skusal som rozne aj bez TV.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkcne DO po vymene zdroja
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2018 - 12:01 
Online
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Duben 2015 - 8:43
Příspěvky: 3
Tak uz ide to dialkove,nepomohol nejaky restart satelitu,dialkoveho?Nemas moznost vyskusat ine dialkove,alebo nejake univerzalne programovatelne DO.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkcne DO po vymene zdroja
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2018 - 12:18 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Říjen 2011 - 7:13
Příspěvky: 535
satelitni prijimac: ABIP9900,ABCB550
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 5 krát
... pozri sa na IR diodku SDO-čka cez mobil ( režim FOTO), či vôbec bliká - pri mačkaní tlačítok SDO-čka. Ľudské oko nevidi IR svetlo vysielané IR diodkou SDO-čka, ale väčšina mobilov ano ...

_________________
fšelijaké AB BOX-y


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkcne DO po vymene zdroja
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2018 - 20:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2011 - 22:45
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
Stale nejde. Ako som pisal IR je dobre. Mal som ho vyletovane a zapojene v Arduine. Pekne prima aj velkej vzdialenosti.
Idem ho skusit prefleshovat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkcne DO po vymene zdroja
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2018 - 20:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2011 - 22:45
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
A zabudol som. Skusal som tri dialkove ktore na inom Cryptoboxe idu a aj v spojeni s Arduinom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunkcne DO po vymene zdroja
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2018 - 22:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2011 - 22:45
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
Tak som konecne rozchodil usb redukciu a preflashoval som box a dialkove frci. :P


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Baidu [Spider] a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk