e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Červenec 2020 - 4:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 43 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 15:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 04.Červen 2011 - 12:36
Příspěvky: 246
Místo/Bydliště: mezi Rousínovem a Vyškovem
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím,mám dotaz.Matka má od roku 2007 tento sat.+kartu CWR(03436....)Došlo jí od Skylinku oznámení že si má v co nejbližší době koupit kartu-výměna a zároveň uhradit částku 348kč(roční poplatek-měsíčně 29kč).Na jejich stránkách píšou,že kdo si zaregistruje kartu do konce srpna nemusí dva roky ten poplatek platit.A kdo ho zaplatí po 1.9.nemusí platit jeden rok.To mi je jasný,ale bude ta karta Irdeto/Cryptoworks ICE fungovat v jejím Topfieldu?Nebo si bude muset koupit i sat s IRD dekodérem?
Díky za info

_________________
Formuler F4 Turbo(Skylink Full)parabola 120*Rormuler F1 Twin,DG 380S, parabola 105/95(75°E-45°W)*Parabola 125 EmmeEsse (36°E)fix.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 16:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
TF6000CR_50602_20100930.tfd
Kód:
 
Poslední firmware-(86)-ID 50602, který řeší problémy s blikáním displeje, nebo problémy s ICE kartou


TFD-Down_2.04.exe
Kód:
Program vhodný pro přenos FW do receiveru pomocí RS 232 portu a nullmodem kabelu



Certifikace přijímače.pdf
Kód:
Schválení pro provoz v ČR i pro karty IRDETO (ICE)


Obrázek
Nullmodem kabel RS 232 křížený F-F -cena cca:30 Kč

Postup upgrade:
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=T ... 4XeWPN1bUQ
nebo zde:
http://ge100.wordpress.com/2011/08/04/9 ... -pro-lamy/

[Pozor!Program TFD-Down není funkční pod WIN XP, je nutno nastavit při použití tohoto programu kompatibilitu na WIN98/WIN Me.]
[Vlastnosti/Kompatibilita].


Ke stazeni:
http://www.antenex.cz/public/index.php? ... F%206000CR

nebo zde:
http://download.t-cz.com/index.php?dire ... 1c0ac6fa61

ostatni:
http://www.sapro.cz/download/topfield/download.php


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
out of order...


Naposledy upravil(a) plesi dne 06.Červenec 2012 - 16:38, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 16:35 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 893
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
pre istotu zopakujem, co pise plesi:
- ice na topfielde so softom z roku 2007 nepojde;
- aby fungovala ice, treba flesnut novy soft cez rs232 - pozor na ID prijimaca! bud mas verziu prijimaca 50102 alebo 50602 - staci sa pozriet cez menu na info, skor nez zacnes flesovat...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 16:40 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
Presne jak pise "joe6pack". Pozor na ID.
Menu-Informace-IRD stav: První řádek ti prozradí systémové ID a podle toho stáhneš správnou verzi firmware


TF6000CR_20100930.tfd
[Poslední firmware-(86)-ID 50102, který řeší problémy s blikáním displeje, nebo problémy s ICE kartou]
Ke stazeni zde:
http://www.antenex.cz/public/index.php? ... %206000CR&

TF6000CR_50602_20100930.tfd
[Poslední firmware-(86)-ID 50602, který řeší problémy s blikáním displeje, nebo problémy s ICE kartou]
Ke stazeni zde:
http://www.antenex.cz/public/index.php? ... %206000CR&

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 16:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Leden 2008 - 21:46
Příspěvky: 60
satelitni prijimac: Ariva 200HD,
Místo/Bydliště: DC
Ještě k tomu ID,naštěstí v případě pokusu o přehrání firmware s jinou verzí ID,přístroj prostě neveme....

_________________
Ariva 200HD,-19.2 E+ 23.5 E + 1W
T90 - 42E+28,2E+26E,23,5E+19,2E+13E+9E+5E+1W+5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 17:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 04.Červen 2011 - 12:36
Příspěvky: 246
Místo/Bydliště: mezi Rousínovem a Vyškovem
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
S matkou je to na mrtvicu.Ona neví jak zjistí jakou má verzi přijímače.Po telefonu ji naviguju co má mačkat,ale je to na hovno.Večer kolem osmé má přijít strýc od vedle,tak snad on bude vědět co a jak.Matka bydlí až na Znojemsku,tak že já to nezjistím.

_________________
Formuler F4 Turbo(Skylink Full)parabola 120*Rormuler F1 Twin,DG 380S, parabola 105/95(75°E-45°W)*Parabola 125 EmmeEsse (36°E)fix.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 17:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
Další položkou v Hlavním Menu je Informace, kde se dozvíte nejen o verzi firmware přijímače a jeho ID čísla, ale také zde naleznete kalendář, kalkulačku a hry. Poslední položkou v Hlavním Menu je Podmíněný přístup, což je správa dekódovací karty Cryptoworks, u které se nachází i odkaz na stranu, která vám ukáže stav a číslo vaší karty. To vám zjednoduší život, když se budete chtít ujistit, zda máte kartu aktivovanou či nikoliv.

Zjištění verze aplikace
Aktuální verzi přijímače zjistíme z menu. Menu\informace\IRD stav\Verze aplikace
Zde můžeme najít např: TF-ECNCR-1.00.77. Zajímá nás poslední dvojčíslí (77). Aktuální verze aplikace je 86.

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 17:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 04.Červen 2011 - 12:36
Příspěvky: 246
Místo/Bydliště: mezi Rousínovem a Vyškovem
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak že verzi má TF-EMCNCR 1.0068
nic víc nevím.

_________________
Formuler F4 Turbo(Skylink Full)parabola 120*Rormuler F1 Twin,DG 380S, parabola 105/95(75°E-45°W)*Parabola 125 EmmeEsse (36°E)fix.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 17:33 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
Budes to muset prehrat ... Stahni si vse potrebne [TFD-Down+oboji FW+kabel],sbal notas s redukci a vyprav se na navstevu za mati [pro okurky].

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2012 - 19:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 04.Červen 2011 - 12:36
Příspěvky: 246
Místo/Bydliště: mezi Rousínovem a Vyškovem
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
plesi napsal:
Budes to muset prehrat ... Stahni si vse potrebne [TFD-Down+oboji FW+kabel],sbal notas s redukci a vyprav se na navstevu za mati [pro okurky].

Rozkaz,provedu :D :thankyou:

_________________
Formuler F4 Turbo(Skylink Full)parabola 120*Rormuler F1 Twin,DG 380S, parabola 105/95(75°E-45°W)*Parabola 125 EmmeEsse (36°E)fix.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2012 - 7:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 04.Červen 2011 - 12:36
Příspěvky: 246
Místo/Bydliště: mezi Rousínovem a Vyškovem
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím,tak že když do Topfieldu natáhnu poslední FW(86)přes nullmodem kabel RS 232 křížený F-F a koupím tuto kartu:
http://www.mall.cz/satelitni-prislusens ... vymena-ice

mělo by vše fungovat?

_________________
Formuler F4 Turbo(Skylink Full)parabola 120*Rormuler F1 Twin,DG 380S, parabola 105/95(75°E-45°W)*Parabola 125 EmmeEsse (36°E)fix.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2012 - 12:11 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 08.Červenec 2009 - 13:12
Příspěvky: 349
Místo/Bydliště: rajón Trnava
Ano.
Po nahratí new fw daj aj továrenské nastavenia a daj nanovo vyhľadávanie.

_________________
VU+ SOLO 4K /VTI/, VU+ Zero /VTI/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2012 - 19:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 258
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
v tomto prijímači som nikdy nepotreboval robiť továrenské nastavenie, prijímač pracoval normálne aj bez toho a ak sa nemýlim, setting zostal pôvodný,nebolo potrebné nanovo skenovať


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2012 - 19:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Leden 2008 - 21:46
Příspěvky: 60
satelitni prijimac: Ariva 200HD,
Místo/Bydliště: DC
V nouzi setting mám vytvořený,mohu případně poskytnout.
Pořadí Cz + Sk neplacené,poté balíček placených programů a pak germáni.
Na setting stáhni: Vega_v2.39

_________________
Ariva 200HD,-19.2 E+ 23.5 E + 1W
T90 - 42E+28,2E+26E,23,5E+19,2E+13E+9E+5E+1W+5W


Naposledy upravil(a) maresaci dne 08.Červenec 2012 - 19:37, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2012 - 19:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
Tovarni nastaveni take doporucuji.
"maresaci" ti zde hodi setting a mas hotovo.
Zde uz neni aktualni:
http://download.t-cz.com/index.php?dire ... 1c0ac6fa61

Návod Jak naladit Topfield 6000CR.pdf
Ke stazeni zde:
http://www.antenex.cz/public/index.php? ... %206000CR&

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2012 - 19:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Leden 2008 - 21:46
Příspěvky: 60
satelitni prijimac: Ariva 200HD,
Místo/Bydliště: DC
Setting


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Ariva 200HD,-19.2 E+ 23.5 E + 1W
T90 - 42E+28,2E+26E,23,5E+19,2E+13E+9E+5E+1W+5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2012 - 13:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Červenec 2011 - 9:23
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: Vu+ Solo2 ,GM 9060 PVR+
Zdravim mam tu taky tento přijmač blika mu displej a nechce najet pořad dokola problikava a piše sem tam L 506 nebo run. Vše kondiky OK! Zkoušel jsem nahodit posledni fw ze stranek topfieldu posledni proběhl OK na displeji ze zobrazi end. Když tam chci dat přeposledni fw hlasi e06 a dal se nedostanu.
Neměl někdo stejny problém???
Děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2012 - 20:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2009 - 19:42
Příspěvky: 5
E 06 je špatne sys id


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2012 - 1:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 258
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
Hondas,
ako vieš, že všetky kondíky sú OK? Meral si ich? Lebo kondenzátor môže byť chybný aj bez vydutej hlavičky.
Skús premerať napätia na zdroji a obyčajne to napätie, vo vetve ktorého je poškodený kondenzátor, má aj nižšiu hodnotu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Topfield 6000Cr
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2012 - 17:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Červenec 2011 - 9:23
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: Vu+ Solo2 ,GM 9060 PVR+
bangladezo:E 06 je špatne sys id.... jde s tim tedy něco dělatten druhy soft tam natlačim bez problemu...
emo53: ano měřil jsem napěti a dival jsem se nejsou nafoukly ani nic pod nimi dotečene přijmač stary rok a něco (boužel zaručni list,faktura neznamo kde) a použivan rekreačně takže myslim že problem bude jinde


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 43 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk