e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 6:19

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2012 - 15:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Srpen 2012 - 15:26
Příspěvky: 3
Ahojte, nemate niekto tento prijimac a predplateny program cinemax? Posledny tyzden mi nechodia spravne titulky su posunute asi o 3-4 sekundy...inak na programoch film europe ako aj na bulharskych mi titulky frcia v pohode, dokonca aj na cinemaxe idu dobre titulky na niektorych filmoch,, kartu skylink ice som este skusal aj v starsom prijimaci opticum 7100 cx a tam sli v pohode,,, neviem ci reklamovat prijimac alebo pockat na dalsi soft


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2012 - 16:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Leden 2008 - 1:30
Příspěvky: 49
Polední soft je 09, ten je podle mě OK.
Na titulky u cinemax se podívám odpoledne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2012 - 16:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Srpen 2012 - 15:26
Příspěvky: 3
Dakujem skus to pozriet, neviem preco mi to robi a prave na tom programe aspon keby aj na inych nepoviem nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2012 - 17:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Leden 2008 - 1:30
Příspěvky: 49
Koukal jsem se na to chvíli a žádný problém jsem nezaregistroval.
Díval jsi se, jestli máš poslední verzi sw?
Nedávno tam dávali 07, potom chvíli 08 a poslední 09 je bez problémů.
Taky jsem zjistil, že dodavatel po nahrání nového sw nedělá tovární nastavení.
Zkus si zálohovat setting, dát továrko a znovu nahrát programy.
Zdar Jadu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2012 - 13:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Srpen 2012 - 15:26
Příspěvky: 3
Ja som s toho somar lebo teraz tie titulky isli v pohode ale teraz pri filme Muz odvedle zase titulky nejdu ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2012 - 10:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Květen 2009 - 9:36
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: VU+ Solo4K, SoloSE, Zero
Nemate nekdo FW. Nikde jsem ho nemohl najít.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2012 - 11:54 
Zkus poslat email s dotazem na info@homecastservice.com.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2012 - 17:01 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
(OTA) aktualizaci firmware ze satelitu
HS3200IR/CIIR - postup aktualizace software přes OTA (1056kB)
http://www.allcnet.cz/down.php?id=1380

HS3200IR - postup aktualizace software přes USB (153kB)
http://www.allcnet.cz/down.php?id=1382

CHANGER 3200 - řešení pro přehrání starších záznamů (176kB)
http://www.allcnet.cz/down.php?id=1383

FW ke stazeni zde:
(Homecast_HS3200CIIR_L009.zip)
http://download.t-cz.com/index.php?&dir ... 200%20CIIR

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2013 - 13:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červen 2010 - 10:44
Příspěvky: 4
OFFICIAL Software L012 pre Homecast HS3200 IR-CIIR-IRD

http://www.cool-ads.sk/sat/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2014 - 9:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Prosinec 2008 - 22:48
Příspěvky: 1
Poděkováno: 1 krát
To čo sa tu popisalo mi akosi nejde.Mam dva Homcasty no na jednom mi nechce načitat 12070 ani 12525
ani silu signalu neukazuje .OTA som skusal no asi neni aktivne. Cez usbe stale vypisuje chybu pri nahravani L009 . poradte nieco aktualne .Postup dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2016 - 18:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Listopad 2007 - 19:48
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: dm 500
Ahoj
Prosim vas mam problem z Homecast 3200 CI IR . Po aktualizacii na 015 se mi primac restartuje a zas zapne nekdy to drzi bez restartu i par hodin ale nekdy se to restartuje vic x za sebou . Ale pri zkouske reinstalovat hw na primaci tak mi padne error . Zkousel jsem tyhle verze SW http://download.t-cz.com/index.php?&dir ... 200%20CIIR z tyhle stranky . Usb klic byl ve formate FAT32 . Po stazeni souboru do usb zasunu do primace odmackam šipku jednou šipku dvakrat a pak power 3x , usb detekuje ale pak haze error . Pri kazdem hw je error jinej 0x80000d0b nebo 0x8003001b . Za radu vam vsem vopred dikes :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2016 - 11:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2011 - 17:48
Příspěvky: 1
[-o< Dobrý den, mám ten samý problém, vyřešil jste to nějak? [-o<


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast HS 3200 CIIR
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2016 - 8:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Červen 2016 - 8:09
Příspěvky: 1
Zdravím.
Mal som problém na Homecast HS 3200 CIIR s reštartovaním.Zo začiatku 1-2 za deň a potom stále častejšie , napokon to reštartovalo hneď akonáhle sa objavil kanál. Skúšal som meniť firmware nešlo to. Tak som usúdil ,že je zrelý na odpadový kôš. Odpojil som od TV. a pred vyhodením som ale zobral dole krit ,bol som zvedavý na vnutrajšok. Vyzeral byť v poriadku ,až na 5 elektrolit-kondikov mali vrhy nafuklé. Bolo na ních 12V ale elektrolity boli dimenzované výrobne na 10V .Asi len také mali vo fabrike.Pre skúšku som ich vypájkoval a pre istotu som dal tie isté hodnoty ale na 25V dimenzované.
Po zapnutí fungovali naprosto v poriadku, a teraz už 5 mesiac bez problému.
Možno moj príspevok niekomu pomôže.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk