e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Říjen 2018 - 9:23

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 384 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 116 17 18 19 20 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2012 - 12:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Prosinec 2008 - 12:03
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: optibox cx pvr plus ready
sh.a.rk napsal:
Aj ked satelit nie je MMC dokaze Homecast prehrat obycajne avi/divX pripadne aj nejake to mkv na usb disku?
Ak mate niekto v pristroji DVB-C tuner vie to nahravat v HD kvalite? U nas mame kablovku v DVB-C aj s HD programami.
Chcel by som mat v nom DVBS2 + DVBC

Dakujem


Ahoj, ake mas skusenosti s prehravanim suborov roznych formatov? MP4, MKV, divx, AVi, podpora tituliek ??
Trochu som dufal ze aspon ako tak to pojde. Taktiez nahravanie a sledovanie - nahrava mi to zakodovane......

Som z toho prijimaca :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2012 - 12:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Březen 2011 - 10:36
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU+ Solo2 a Vu+ SoloSE
Místo/Bydliště: Bratislava
hribo napsal:
sh.a.rk napsal:
Aj ked satelit nie je MMC dokaze Homecast prehrat obycajne avi/divX pripadne aj nejake to mkv na usb disku?
Ak mate niekto v pristroji DVB-C tuner vie to nahravat v HD kvalite? U nas mame kablovku v DVB-C aj s HD programami.
Chcel by som mat v nom DVBS2 + DVBC

Dakujem


Ahoj, ake mas skusenosti s prehravanim suborov roznych formatov? MP4, MKV, divx, AVi, podpora tituliek ??
Trochu som dufal ze aspon ako tak to pojde. Taktiez nahravanie a sledovanie - nahrava mi to zakodovane......

Som z toho prijimaca :(


K nahravaniu, kablovka pises - ide o UPC SK s dekod modulom? Ak hej - nastav si post-descrambling zapnuty. Toto robilo aj mne ze nahralo zakodovane, ked som prepol na iny program, stalo sa mi ze nahravka sla ok, pokial nedosla k minute kde sa preplo na iny program v ramci jedneho muxu..

Mne zapnutie tejto funkcie pomohlo. Skus.. Ale nastav si to - na auto.
Nahravam takto uz cez 2 mesiace a som spokojny.

P.S. Prehravanie multi medial suborov - moc som neskusal, ale mna sameho upozornil kolega z fora, ma to len 266MHZ procak, cize vela by som necakal od toho.

Vsetko toto plati len pri ofic softe Cuberevo 13791, kolegovci co rozbehali na tom E2 a pod, su zbehlejsi :-) predpokladam ze im to ide.. To uz sa musia vyjadrit oni..

_________________
Vu+ Solo2 = UPC Direct (freeSAT) 0,8W
VU+ SoloSE = UPC kabel BA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2012 - 19:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Září 2010 - 19:58
Příspěvky: 4
Prosim vas, existuje nejaky software s kterym lze v PC dekodovat soubory nahrane satelitem a udelat z nich nejaky lidsky format (treba .mpg)??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2012 - 6:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2008 - 19:47
Příspěvky: 104
Poděkoval: 1 krát
Wondershare video converter. Nahrate subory s priponou ts prehra aj windows media player, alebo VLC.

_________________
2x VU+ ZERO 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2012 - 22:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2010 - 23:31
Příspěvky: 228
satelitni prijimac: CR650,VU+ SOLO4K 4TUNER
hribo napsal:
sh.a.rk napsal:
Aj ked satelit nie je MMC dokaze Homecast prehrat obycajne avi/divX pripadne aj nejake to mkv na usb disku?
Ak mate niekto v pristroji DVB-C tuner vie to nahravat v HD kvalite? U nas mame kablovku v DVB-C aj s HD programami.
Chcel by som mat v nom DVBS2 + DVBC

Dakujem


Ahoj, ake mas skusenosti s prehravanim suborov roznych formatov? MP4, MKV, divx, AVi, podpora tituliek ??
Trochu som dufal ze aspon ako tak to pojde. Taktiez nahravanie a sledovanie - nahrava mi to zakodovane......

Som z toho prijimaca :(


Pokial sa spravne nastavi oscam tak nemoze byt problem.
Ja ale pouzivam stabilnejsi mgcamd pripojeny na oscam server ASUS WL500GP-V2.
Sw mam BMT-NESSIE.(http://download.bmteam.eu/?&&path=image ... sie-13651/)
Nahravam aj 2 programy a treti sledujem bez problemov.

_________________
VU+ SOLO4K - VTi-Team Image + LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42- UNI2L-1PP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2012 - 6:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 16:03
Příspěvky: 103
co se toho nahrávání týče, nemáš zapnutý post descramble ? To je třeba vypnout. Já měl taky problém, že mi to přes oscam nahrávalo zakódovaně a když sem to vypnul, tak už to šlo. Problém je i když si zálohuješ setting a máš tam ten post descramble zaplej a pak ho přeneseš na PGI, tak i když tam pak ta položka není, je to pořád zapnutý. :o

_________________
Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2012 - 11:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Listopad 2006 - 8:18
Příspěvky: 184
Poděkováno: 3 krát
revis napsal:
obe su do flash , zavadzane cez USB disc, akurat su noboot - to znamena, ak vyzaduju zmenu u-boot, treba najskor pohladat k nim vhodny u-boot. Pozor na PKT verzie- obycaje zmenili MAC adresu boxu a kto si povodnu nezaznamenal - ma smolu .


V cem mam smulu? Co pak jiz nelze delat? K cemu potrebuji puvodni MAC? Na stole mam cuberevo s E2 PKT a taky jsem z nej zoufaly. Nechapu jak muze byt i v pripade Homecast Magic kazdy kus original, nerikej mi, ze zadny nefunguje identicky, nebyl by to duvod k reklamaci? Pak by preci takovy stroj nemohl vubec na trh. Jak ctu, znamena to, ze hrozi u cuberevo ze kazdych 6 mesicu budu znova celou peripetii s nasypanim enigmy, nebo neceho jineho opakovat? Je nejaky FW, ktery opravdu funguje, nebo je marna snaha udelat z tohohle normalni satelitni prijimac schopny provozu?
Když pročtám AB-forum, tak si pripadam jak Alenka v risi divu, zadky konkretni popis, vse jenom v duchu dej si tam tohle nebo tamhleto, ale jak to tam dat, jak to nastavit uz nikdo neporadi. Protoze nejsem v prostredi Linuxu tzv. doma, tak bez navodu to moc nejde. Kdyz se pak vyskytne problem, tak jeho analyza je pak trochu neresitelna zahada. Najde se nekdo, kdo dokaze popsat a umistit zde konkretni napln masinky? Jestli jsem pochopil tak AB-IPbox 9000, Homecast Magic + i Cuberevo HD 4000L jsou sice totozne masinky, ale chovaji se rozdilne. Jak je tohle mozne?

_________________
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2012 - 12:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 16:03
Příspěvky: 103
u týhle šunky je nejlepší dát tam origoš soft a spokojit se s tím co to to umí, nebo se toho zbavit a koupit si něco sice dražšího, ale podstatně lepšího 8)

_________________
Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2012 - 12:17 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 23:40
Příspěvky: 1458
Místo/Bydliště: Atlantida
Poděkováno: 1 krát
Horaci, pretoze si mi sympaticky, poradim ti len jedno. Zbav sa tej krabicky ako najrychlejsie mozes. Vybehni von, kukni sa na fullHD 3D a ked budes chciet predsa len nieco kukat v TV, kup HDbox a usetris si kopu svalovych vlaken na myokarde, co ti oddiali infarkt o cele roky. :D
Ak ten box nie je tvoj, milo sa ospravedln a povedz majitelovi, ze bohuzial, nebola to najstastnejsia kupa a porad mu to iste, ako ja tebe. Proste to utni, dokial si sa este nevynervacil.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2012 - 17:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Listopad 2006 - 8:18
Příspěvky: 184
Poděkováno: 3 krát
vprint napsal:
Horaci, pretoze si mi sympaticky, poradim ti len jedno. Zbav sa tej krabicky ako najrychlejsie mozes. Vybehni von, kukni sa na fullHD 3D a ked budes chciet predsa len nieco kukat v TV, kup HDbox a usetris si kopu svalovych vlaken na myokarde, co ti oddiali infarkt o cele roky. :D
Ak ten box nie je tvoj, milo sa ospravedln a povedz majitelovi, ze bohuzial, nebola to najstastnejsia kupa a porad mu to iste, ako ja tebe. Proste to utni, dokial si sa este nevynervacil.


Souhlasim, pujde do sveta, ale nemuzu preci nekomu dat stroj s vedomim, ze me bude za pul roku nahanet, ze to nejde. Je tedy dlohodobe stabilni original DGS, nebo AAF ?? Ted je tam PKT, a to je pro vyrobce FW ucinena ostuda, tam chybi spousta veci co umi nejlevnejsi shit, nelze mazat nepotrebne kanaly, editace je jen v oblibenych, hodiny absolutne neodpovidaji skutecnemu casu a tim padem ani EPG........ Kdyz ctu diskuze kolem linuxovych masinek, tak nabiram dojmu, ze zadny z vyrobcu firmwaru pro tyhle masinky jeste dodnes nepredvedl bezchybnou praci. Jak se potom mohou tesit oblibe stroje s Linuxem, ktere nefunguji? U Cubereva dela navic ramus HDD, zkousel jsem ty nosniky vypodkladat gumou, ale nic platne.
Ja fakt nerozumim tomu, ze ma nekdo z obchodniku, ale i vyrobcu odvahu tohle dat na trh a jeste za ty penize. Pred dvema roky to jeste stalo kolem 10000Kc. Preci jen chapu, ze spousta linuxovych nadsencu ma takovy stroj aby se v nem nekonecne stourala, testovala, sebevzdelavala se. Jde ale o satelitni prijimac a ten by mel hrat. A pokud je nakonfigurovany, nemel by tedy po pul roce zacit zlobit. A uz vubec by se obvodove stejne prijimace se stejnym FW nemely chovat rozdilne. Tohle mi proste nejde na rozum. Mate-li nekdo nastaveny tenhle prijimac pro uzivatele (ne pro hracicku), napiste prosim co je opravdu spolehlive a funguje. Ja se domnivam, ze jinak je tenhle stroj opravdu jen na to omlatit ho prodejci o hlavu.

_________________
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2012 - 17:44 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 23:40
Příspěvky: 1458
Místo/Bydliště: Atlantida
Poděkováno: 1 krát
Ako sa HW stejne prijimace chovaju tak rozdielne? Nuz tym, ze kazdy ma iny loader a teda don dopstanes iba tie softy, ktore tam loader pusti. Zhruba tak nejako. No a to spravanie potom zavisi od viac, ci menej spackaneho, alebo nedotiahnuteho softu.
Ine ti nezostane, iba pustit prijimac do sveta s tym, ze kapnes bozskou, ze proste nevies donho dostat poriadny soft a novy majitel si musi byt vedomy toho, co kupuje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2012 - 17:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 16:03
Příspěvky: 103
tak ta editace a mazání programů je takhle řešena u všech mašin s Enigmou 2, tam se prostě počítá s editací přes PC (taky to nepovažuju za nejvhodnější řešení, ale zvykl jsem si). Jinak v tom origoš softu DGS je editace programů, včetně mazání a s hodinama jsem neměl taky problém. 8) Prostě já v něm Enigmu 2 nepoužíval ani den, protože to je jen zoufalej pokus z toho dělat něco co to není, to se s funkčností třeba u takovýho VU+ nedá vůbec srovnávat. ](*,)

_________________
Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2012 - 21:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Září 2007 - 0:24
Příspěvky: 437
Horace napsal:
Souhlasim, pujde do sveta, ale nemuzu preci nekomu dat stroj s vedomim, ze me bude za pul roku nahanet, ze to nejde. Je tedy dlohodobe stabilni original DGS, nebo AAF ?? Ted je tam PKT, a to je pro vyrobce FW ucinena ostuda, tam chybi spousta veci co umi nejlevnejsi shit, nelze mazat nepotrebne kanaly, editace je jen v oblibenych, hodiny absolutne neodpovidaji skutecnemu casu a tim padem ani EPG........ Kdyz ctu diskuze kolem linuxovych masinek, tak nabiram dojmu, ze zadny z vyrobcu firmwaru pro tyhle masinky jeste dodnes nepredvedl bezchybnou praci. Jak se potom mohou tesit oblibe stroje s Linuxem, ktere nefunguji? U Cubereva dela navic ramus HDD, zkousel jsem ty nosniky vypodkladat gumou, ale nic platne.
Ja fakt nerozumim tomu, ze ma nekdo z obchodniku, ale i vyrobcu odvahu tohle dat na trh a jeste za ty penize. Pred dvema roky to jeste stalo kolem 10000Kc. Preci jen chapu, ze spousta linuxovych nadsencu ma takovy stroj aby se v nem nekonecne stourala, testovala, sebevzdelavala se. Jde ale o satelitni prijimac a ten by mel hrat. A pokud je nakonfigurovany, nemel by tedy po pul roce zacit zlobit. A uz vubec by se obvodove stejne prijimace se stejnym FW nemely chovat rozdilne. Tohle mi proste nejde na rozum. Mate-li nekdo nastaveny tenhle prijimac pro uzivatele (ne pro hracicku), napiste prosim co je opravdu spolehlive a funguje. Ja se domnivam, ze jinak je tenhle stroj opravdu jen na to omlatit ho prodejci o hlavu.



Ja som ho mal asi mesiac a nervi v kybli. Ani jeden FW mi nešiel dlhsie ako 3 dni bez problemov. Mam som doma aj vu+duo a aj mam a to je ine kafe !!!
Čim prv to pošli do sveta, priplat a kup niečo nove. Nebudeš lutovat. :D

_________________
VU+UNO 4K - VTI 13.0.9
VU SOLO SE,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2013 - 12:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Duben 2009 - 18:17
Příspěvky: 5
PLS aky multiboot nahrat?
V prijimaci mam Cuberevo a na USB enigmu 2
Chcem aby mi enigmu spustalo z kluca a v prijimaci ostal cuberevo.
VDAKA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2013 - 1:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Listopad 2007 - 16:11
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Ipbox 400s(2x), 9000HD,
Hoj jsem majitelem 3 techto boxu a vami zpominane problemy opravdu vychazi ze zmatku a spatneho popisu problemu.

Homecast magic pro plus neni zadne rychle delo o tom zadna ale je to preci jen prevleceny Ip box 9000HD s rev4 zakladni deskou.

Me rady ohledne celkem bezproblemoveho chovani a ze jsem celkem narocny uzivatel jsou asi takove.

Po instalaci zhruba 8 ruznych sw (images) od ruznych teamu, jsem dosel k nazoru cca za 5-7 letech ze zatim na uchozeni techto boxu pokud chcete opravdu vyuzit tohoto boxu se vsim co v nem je. Je nejlepsi pouzivat E2ky ktere maji podsystem Tideglo 1.3.0 at uz Sifteam nebo Pkteam ja osobne preferuji PKtecko. momentalne pro me nejlepsi verze pro zatim 633 cou je posledni v PKT Tideglo 633.
Co se Nebul tyce a Haarpu tak ty nenabizeji vse co od tohoto systemu chci.
1. s rev4 tudiz vsehny HMCSTy a Ipboxy900HD s touto revizi desky rozeznani HDD neni podpora driveru usb subsystemu (netyka se PKT Nebula v1- v3)
2. pokud chci sledovat zaznam nebo avi problem s Nebulama pokud jiz znaji HDD problem s pomerem stran.

Takze se vracim zase k otazce co od toho clovek potrebuje vsem ostatnim kteri nemaji HDD v boxech chodej defacto vsechny dalsi verze od Tidegla a smele jsem je instaloval a funguji..

vsechny dalsi funkce disec (ovladani motoru nebo 16koveho disequ ) vcetne ruznych emu oscama atd.. chodi na jednotku.
co se stelovani kanalu nejak nechapu jak nekdo mze rict to co jsem videl vyse pustim sw (dream edit) a sesteluji si kanaly jak potrebuju do pul hodky z 200 kanalama mam vse jak ma byt rozsortovane a posoupane na ty zpravne pozice jeden klik a je to v boxu zatim sem lepsi reseni nevidel (podotykam ze jsem mel v ruce krabicek na desitky... ruznych) ¨
Takze ano neni to box pro lidi co chtej jen byt uzivateli i kdyz takove osobne znam.. ale myslim si ze zatim za 3 litry je to super krabice ktera i pekne vypada

Hoj Spr..
2

_________________
2x AB Ipbox400s ABEnigma, Ipbox9000 HD + E2 PKT 1.3 633,Hmcst Mg Pr+ PKT 633 a Neb v3 USB, stab HH120, ofset-AL emme esse red, chess-EII twin, Bigsat twin, 2x diavolo Quad, 6x diavolo single, parabola toroidal s 1x 16 sw a 3x 4sw.. PioneerTHX, JBL High power sound system 8.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2013 - 9:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2007 - 11:51
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: Momecast Magic+, Oticum9500
Místo/Bydliště: Lučenec
help?? Podla navodu sa mi podarilo upravit oscam na sharing, ide mi isti provaider, ale vzdy po 10-12s vypadne musim dat restart server (zelene tlacidlo) a znova nabehne, kde je chyba v ktorom nastaveni....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2013 - 12:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Září 2008 - 10:10
Příspěvky: 48
satelitni prijimac: ARIVA 200
Zkus sem třeba to nastavení dát. Těžko radit když nevíme co jsi tam nastavil.
Jaký čas ti to ukazuje v ms na odezvě?

_________________
Ariva 200 fw 2.18B2*
VU+Solo2, Oscam 10892


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2013 - 13:23 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Únor 2010 - 15:45
Příspěvky: 345
Poděkoval: 1 krát
Chlopy, tak som vytiahol zo skrine a oprasil tento stroj, nahodil IMG Cuberevo IPBOX mod PKT Gold... Ale nie je to tak bezproblemove, ako som dufal...

1; EPG ukazuje pri kazdom rpograme nieco ine, ako tam skutocne ide
2; Systemove hodiny nesedia - pritom casove pasmo mam nastavene dobre...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2013 - 13:39 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 765
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
o kolko to mas posunute? nie nahodou len o hodinu? problem moze byt v nastaveni letneho/zimneho casu.
skus sa pohrat pripadne s casovym pasmom, mozno najde take, co bude fungovat ako treba.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast magic pro
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2013 - 13:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Listopad 2006 - 8:18
Příspěvky: 184
Poděkováno: 3 krát
MartinNR napsal:
o kolko to mas posunute? nie nahodou len o hodinu? problem moze byt v nastaveni letneho/zimneho casu.
skus sa pohrat pripadne s casovym pasmom, mozno najde take, co bude fungovat ako treba.

Je to o verzi E2. Docela me mrzi, ze ti co sem davaji ruzne image to nemaji odzkousene, nebo nenapisou zadne informace o konkretnim produktu. Je skoda, ze vychazi kde co a nic z toho neni dotazene a pouzitelne. Domnivam se, ze by to nemelo spatrit svetlo sveta, kdyz se vi, ze tam nejde EPG, nebo cas keca o hodinu a dvacet minut a neni to kde rucne prenastavit. Kdyby se tu objevila verze co opravdu udela z Cubereva alespon prumerny satelitni prijimac, jasal bych. Nekde jsem tu cetl, ze PKT 1.3.0 Tideglo je "cajk". Jestli mate nekdo funkcni dejte sem zalohu, idealne s nastavenim na ICE kartu. Uz me nebavi neco zkouset, pac je pul dne v cudu a vysledek nanic.

_________________
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 384 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 116 17 18 19 20 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk