e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Leden 2020 - 19:55

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


V tejto sekcii nieje dovolené diskutovať.



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2013 - 14:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
enigma2 pre sdh4 nema cccam 2.3.0 , preto ho nikde nenajdes a ani nespustis.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2013 - 16:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Ahaaa,tak co amm pouzit na ICE kartu a share?

Nebo pouzit jinou E2?

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2013 - 18:17 
Oscam.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2013 - 23:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Kluci,moc se omlouvam..ale muzete mi poradit?
Jsem laik,nedavno jsem si koupil Linuxov pristroj...chtel bych,aby mi jela ICE karta,sdileni,ale nevim co na to pouzit...
Naflesoval jsem E2 na USB a libi se mi,ale nez jsi ji dam do interni pameti,chci aby to fachalo jak ma...
Libi se mi pickony a stabilita,ale take EPG..chtel bych u toho zustat,ale chtel bych mit v tom kapanek poradek...

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2013 - 0:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2432
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 52 krát
bagr3210 napsal:
Kluci,moc se omlouvam..ale muzete mi poradit?
Jsem laik,nedavno jsem si koupil Linuxov pristroj...chtel bych,aby mi jela ICE karta,sdileni,ale nevim co na to pouzit...
Naflesoval jsem E2 na USB a libi se mi,ale nez jsi ji dam do interni pameti,chci aby to fachalo jak ma...
Libi se mi pickony a stabilita,ale take EPG..chtel bych u toho zustat,ale chtel bych mit v tom kapanek poradek...

ted jsem dodelal flash do interni pameti chodi to normalne stahni si v pluginech z oddilu addons mgcam a oscam viz obrazek pofici ti emu z ORF i ICE Skylink...vice zatim nemuzu slouzit ted jsem to tam zadal


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2013 - 14:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Tak nevim kde delam chybu,ale nejde mi to..
Krom toho v oddilu addons nejde stahovat..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2013 - 16:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
addons - zelene tlacitko . pockas az sa ti stiahne zoznam a mozes vyberat .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2013 - 17:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Tohle je ale v Pluginech v Plugin Browser..
Jelikoz jsem to nemohl rozbehat,stahnul jsem Nebulu v1..Ted to uz funguje..
Chci se jeste zeptat,co mam stahnout a jak upravit,aby mi fungovalo sdileni..?

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2013 - 12:08 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 374
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 4 krát
mam hdbox 9105+ enigmu hdmu da sa prehrat ten link http://youtu.be/b8V7VG5Ft0E
a jak ho vlozit do prijimaca

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2013 - 12:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
da . youtube player, alebo Mytube player a tma si zadaj vyhladavaci vyraz . najde ti ho .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2013 - 12:34 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 374
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 4 krát
a cez FTP sa neda?

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2013 - 13:22 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 374
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 4 krát
Mytube player som stiahol cez menu prijimaca a ho nevidim

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2013 - 15:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
pozri ci ho enmas pod modrym tlacitkom
alebo v menu - plugins

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 11:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Září 2013 - 16:11
Příspěvky: 58
Mohl bych se zeptat jak se dá v Mytube player vyhledávat, zadat to co chci najít? Zaboha na to nemůžu přijít.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 12:00 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 374
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 4 krát
ani ja nemozem najst ani v pluginoch ani modrym tlacitkom

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 20:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Říjen 2006 - 11:33
Příspěvky: 173
satelitni prijimac: Dreambox 800 HD se
Místo/Bydliště: Teplice
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Ahoj.

Prosím nevíte někdo co znamená při zavádění Enigma2 z USB na HD-Box 9105 hlášení ER 56 ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 21:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
:arrow: download/file.php?id=57433&mode=view
pozeram ,ze tma niesu vsetky hlasenia aj z noveho uboot
chyba rootfilesystem .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 22:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Říjen 2006 - 11:33
Příspěvky: 173
satelitni prijimac: Dreambox 800 HD se
Místo/Bydliště: Teplice
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Tak teď to pořád dokola hlásí ER 93
Zkoušeno na dvou fleškách.
Zítra vyzkoušíme jinou.
Jde o to že u mně doma na FW 2.11.34 a Enigma2 PKT Hyperion to jde normálně ale kolegovi na stejné konfiguraci to nejde. Asi špatné nebo nekompatibilní flešky.
Bohužel půjčit mojí flešku mu nemohu. Je na druhém konci republiky.
Poslal jsem mu i moje soubory (ty původní) a ne a ne to zprovoznit.

Ještě se zeptám - k čemu jsou Enigma2 v archívu, ve kterém po rozbalení dostanu adresáře linuxu - tedy žádný root.img ?
To je asi pro interní flash, ne?
Tedy nic pro FS 9105


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 23:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
nekompatibilny USB disk .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Září 2013 - 7:53 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 374
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 4 krát
revis napsal:
pozri ci ho enmas pod modrym tlacitkom
alebo v menu - plugins

tu pise http://www.digitalne.ellano.sk/magazin- ... -hdbox7119 Mytube:
Taktiež nie je funkčný plugin youtube už dlhú dobu ani v USB verziách enigiem PKT Nebula a HDMU určené pre Hdbox

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk