e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Září 2020 - 12:02

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


V tejto sekcii nieje dovolené diskutovať.



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2014 - 14:52 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 28.Únor 2011 - 20:59
Příspěvky: 300
Neskusal som, ale podla mna ak HDD naformaujes na FAT32 tak by to mohlo fungovat, len potom sa ti ten HDD bude v kuse tocit (aj v Stand-by mode), preto je lepsie pouzit USB klucik.

_________________
SAT-HD:VU+DUO, HD-BOX 7119, Ariva 200HD, Tevii S660 (USB tuner),
SAT-SD: Pace MSS1000(analog), Echostar AD3600IP, Openbox X540/X820, DM500S
Paraboly s motorom:Gibertini 100cm + SG2100A+IBU,Offset 140cm + Opticum 3800+IBU, PF180cm+A/E+Invacom QDF-031
Paraboly Multifocus: Maximum E85+8xLNB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2014 - 11:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Prosinec 2011 - 18:19
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: Ariva 202E
Myslíš ze kdyz ten disk nastavim na uspani, mohl by se ve stand-by přestat točit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: to xbb14
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2014 - 15:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2011 - 23:29
Příspěvky: 139
Místo/Bydliště: Lipt. Mikulas
Poděkováno: 1 krát
ja som to skusal, ale neslo mi to, potom som niekde cital ze sa to da nejak spravit, ale ze to nejde dobre :(

_________________
Zgemma H9S
Octagon sf 108
uClan Ustym 4K Pro


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2014 - 16:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Samsung H+J-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
xbb14 napsal:
Myslíš ze kdyz ten disk nastavim na uspani, mohl by se ve stand-by přestat točit?


Nechci byt chytrej,ale jak nastavis v HDD uspani,kdyz ho budes mit v HD Boxe?Ja bych Ti doporucil bud NAS server(co stejne asi nevyresi to,ze pojede i po vypnuti boxu),nebo lepsi a levnejsi je koupit flesku vetsi kapacity...

_________________
TV Samsung J6272+H6270(oscam) * * 80cm klasika-plech ** Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2014 - 11:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Prosinec 2011 - 18:19
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: Ariva 202E
Podívám se odpoledne ale něco jako uspání HDD v nastavení je. Otázka je jestli to platí aji pro mount USB HD.

***
Tak se mi to nepodařilo, z připojeného USB-HDD (první partica FAT32, aktivní) do zadního portu USB se mi E2 nenatáhne. Bohužel nevím proč.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 21:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2009 - 22:30
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo Combo
čau, jde vám youtube v enigmě Hyperion V3? Vždy po spuštění videa se objeví hláška "Sorry, video is not available".

_________________
Formuler F4 Turbo Combo, Panasonic Viera


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2014 - 11:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Samsung H+J-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Mam stejny problem..videa ktery v minulosti sli uz nefunguji a zobrazuje se "ona" hlaska..

_________________
TV Samsung J6272+H6270(oscam) * * 80cm klasika-plech ** Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2014 - 22:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
xbb14 napsal:
Myslíš ze kdyz ten disk nastavim na uspani, mohl by se ve stand-by přestat točit?

Usb s h3 v predu v zadu externy HDD - uspatie v pohode funguje. Extreny HDD musi byt moutnuty ako HDD

_________________
VU+solo2, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2014 - 18:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Zdravím mám HD BOX 9105+ a momentálne v ňom mám fw. 2.11.57 ak tomu správne rozumiem tak aký mám bootloader si môžem zistiť ak pôjdem do informácii o prijímači kde verzia bootloadera je označená písmenom L a nejakým číslom ak sa nemýlim no problém je v tom že ak je to tak tak mám verziu bootloadera L 7.27 a pri načítaní enigmy z usb mi píše chybu tak sa chcem opýtať aký fw si mám nainštalovať aby som mal bootloader 7.26? Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2014 - 20:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Tiež som mal bootloader L 7.27 na original fw. a v pohode som spúšťal enigmu z usb..Skús inú flashku.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 7:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Tým to asi nebude lebo z tej flasky som už nahrával soft a v pohode mi to zobralo a inštalácia sa dokončila


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 9:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
tiez mam bootloadera L 7.27, a E2 z USB v pohode bezi, treba len skusat bud ina Flash alebo preformatovat nejakým nastrojom, tiez sa mi to uz stalo usb v pohode inom primaci i vo WIN. pomohlo win rýchly format.

_________________
VU+solo2, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 11:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
No ja som to myslel tak, že ten kľúč som už použil predtým na natiahnutie nového softu do môjho HD BOXU a fungoval a už som to skúšal aj s nižšou kapacitou a nič nabehne mi scan a po pár sekundách mi na displeji začne blikať Er. 93 no neviem aká chyba je to konkrétne. Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 11:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
no po prečítaní pár príspevkov som prišiel na to, že Er. 93 znamená že box nevie načítať dáta z usb disku no už som zvolil aj menší, už som ho formátoval aj na fat aj na fat32 a stále nič pritom napr softvér na aktualizáciu mi čítalo s oboch diskov a inštaláciu dokončilo tak neviem...v čom to ešte môže byť??
PS: Kedže som sa snažil nainštalovať do prijímača bootloader 7.26 a tu na fóre som sa dočítal že soft 2.11.34 ma bootloader 7.26 tak som sa ho snažil nainštalovať ale tu nastal ten problém že prijímač vyhodil hlášku o chybe ze nevie čítať z usb (Er. 93) no keď som zobral novší soft v2.11.49 v pohode mi ho načítalo a nainštalovalo no pri zapnutí mi ukazuje L 7.27 čiže bootloader sa nezmenil...už ma nič nenapadá ako to vyriešiť...čo ešte môžem urobiť a skúsiť alebo v čom môže byť ešte chyba??? nemôže to mať niečo spoločné z nejakým pluginom napr vypnutý alebo nenainštalovaný nejaký plugin??? Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: HD-BOX a Enigma2 Návod na spustenie
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 13:12 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Poviem ti to takto.Z jednej flashky som v pohode spustal enigmu,no uz som znej nemohol nahrat e2hd ready do internej flash.Takze sa zopakujem,skus inu flashku.
A ziaden plugin co mas v orig.softe s tym nema nic spolocne kedze pre bootom nieje spusteny.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 18:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
rozumiem tak skočím nejakú kúpiť keďže mi to doma nejde ni na jednej a to ich mam pat :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 18:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Samsung H+J-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Spustit E2 by melo jit i tim,ze vypnes HD box uplne ze zasuvky,das do USB flesku a zapnes ho,mel by nabootovat sam a z USB..

To ze nejde z USB nabootovat mi prijde,jestli neco nedelas spatne..UZ jsem to skousel nekolikrat a furt to vyslo..nespustilo to,kdyz byla fleska spatne nafotmatovana,kdyz neco chybelo na fleske...ale jako ze nejdou 5.ks to mi prijde hodne divoky ;-)

_________________
TV Samsung J6272+H6270(oscam) * * 80cm klasika-plech ** Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2014 - 23:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2011 - 19:02
Příspěvky: 27
Poděkoval: 3 krát
Na tomto fóre je to čím ďalej horšie, získať základnú informáciu je časovo neskutočne náročné. Nainštaloval som Enigmu2 PKT_SF1008SE+_E2_HYPERION_v4\multi na HDBOX FS-9105+, všetko prebehlo OK, akurát zistiť heslo na prístup cez FTP je problém. Buď som slepý, alebo je to dakde zašité. Očakával by som, že taká info, bude pomaly na pol obrazovky, a nie aby taká základná vec zdržovala niekoľko desiatok minút. Je mi jasné, že experti a ľudia živiaci sa týmto nemajú problém, ale čo my, čo potrebujeme poradiť raz za čas. Poraďte.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2014 - 5:26 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Meno:root
Heslo:pkteam

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2015 - 22:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2014 - 16:47
Příspěvky: 7
Mam taky problém s tou er.93. Zkoušel jsem již 3 "flešky", naformátované různě. Pokud byla naformatovana na NTFS objevila se chyba Er. 92. Naformatoval sem z5 na FAT32, vypl ze zasuvky dal flešku držel tlačítko nahoru a zapl stroj, a .ejhle chyba 93. Se změnou bootladera na verzi 7.26 ze současné 7:27 , se chyba 93 stále objevovala.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk