e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Leden 2020 - 18:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


V tejto sekcii nieje dovolené diskutovať.



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2012 - 21:24 
Ahojda,
jaká je nejlepší kombinace a jaké verze pluginů pro Čtečku KARTY Skylink ICE + EMU + Klient, díky za info popřípadě jak nastavit, dloubu se v tom asi čtrnáct dní a bez úspěchu :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2012 - 22:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
mgcamd +oscam .
mam odskusany aj oscam + camd3 a dobre funguje aj gbox_net .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2012 - 18:34 
Tak jsem nainstaloval zatím jen mgcamd bez oscamu abych odzkoušel funkčnost čtečky karty skylink ICE a nejde, nejde, nejde, v origo firmware po zapnutí mgcamd jde, tak nevím kde je chyba, moc Vás prosím kde je zakopaný pes?

Edit: tak chyba byla v tom, že jsem měl, Mapping CA1 to CA0 - Enabled a funguje mě to na Mapping CA1 to CA0 - Disabled


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2014 - 21:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2011 - 19:02
Příspěvky: 27
Poděkoval: 3 krát
Mám kartu skylink irdeto, stiahnutý a nainštalovaný mgcamd_135, karta je v čítačke HDboxu a nejde, prečo! ak v originálnom sw ide bez problémov


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2014 - 9:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3428
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 143 krát
mgcamd nečíta karty, v origo softe si mal aktivovanú priamo internú čítačku alebo mcas, v E2 musíš doinštalovať aj nejaký cardserver.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2014 - 18:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2011 - 19:02
Příspěvky: 27
Poděkoval: 3 krát
Stiahol som si a inštaloval oscam priamo z ponuky na prijímači a nič. V ponuke modulov mám množstvo Oscamov, jeden server a mnoho ďalšieho sw, no čo je, na čo, prečo použiť to či ono ani náhodou. Mám to všetko nainštalovať, či len najnovšiu verziu? Čo ďalej. Prehľadal som toto fórum a všade je niečo, len chýba súhrn postupu krokov a čo kde sa v Enigme nachádza. Chcem tomu aj rozumieť, čo je kde a čo s čím spolupracuje a čo nie. Výsledkom by malo byť nastavenie prijímača tak, aby šiel. To sa mi nedarí aj napriek tomu, že si myslím, že postupujem podľa tunajších návodov a nie som počítačový analfabet a viem niečo aj o sieťach a linuxe. Skúste dať niečo dokopy, aby to vedel bežný užívateľ nastaviť aj možno pochopiť. Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2014 - 19:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2011 - 21:58
Příspěvky: 51
Ahoj, mám nainstalováno v HDboxu 9105 na usb flešce E2 PKT Hyperion v.4 s HDGlass16. Jaký prosím použít oscam, aby četl pouze Skylink Ice kartu. V origo softu jsem užíval jen Mcas. Odzkoušel jsem spousty Oscamů stažených přes pluginy, ale s těmi to nejde, nebo jsem neměl štěstí. Poradíte? Už jsem toho přečetl za dva dny dost, ale moudrý tedy nejsem... Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2014 - 19:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3312
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Mousak napsal:
Ahoj, mám nainstalováno v HDboxu 9105 na usb flešce E2 PKT Hyperion v.4 s HDGlass16. Jaký prosím použít oscam, aby četl pouze Skylink Ice kartu. V origo softu jsem užíval jen Mcas. Odzkoušel jsem spousty Oscamů stažených přes pluginy, ale s těmi to nejde, nebo jsem neměl štěstí. Poradíte? Už jsem toho přečetl za dva dny dost, ale moudrý tedy nejsem... Díky


hocijaky pre sh4 platformu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2014 - 21:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2011 - 21:58
Příspěvky: 51
dlhe_pole napsal:
Mousak napsal:
Ahoj, mám nainstalováno v HDboxu 9105 na usb flešce E2 PKT Hyperion v.4 s HDGlass16. Jaký prosím použít oscam, aby četl pouze Skylink Ice kartu. V origo softu jsem užíval jen Mcas. Odzkoušel jsem spousty Oscamů stažených přes pluginy, ale s těmi to nejde, nebo jsem neměl štěstí. Poradíte? Už jsem toho přečetl za dva dny dost, ale moudrý tedy nejsem... Díky


hocijaky pre sh4 platformu


Díky za ochotu už jsem jednu sh4 zkusil a jde to. To mě nenapadlo.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2014 - 22:37 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 384
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
dlhe_pole napsal:

hocijaky pre sh4 platformu



ale nie je to celkom tak :wink:

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2014 - 22:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Pri ostatnych verziach Oscamu je ozaj jedno, ktoru na enigma2 sh4 pouzije. Moze byt aj stapi, alebo amino . Len Oscam pre Qbox nefunguje.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2014 - 23:02 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 384
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
nuz neviem ci sa v poslednej dobe stihlo zasa cosi pomenit, ale napr. mne OScam pre amino (stapi) rozhodne nefungoval dobre s E2

PS: ale samozrejme OScam stiahnuty cez pluginy by mal fungovat OK (mne funguje OK)

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2014 - 11:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2011 - 21:58
Příspěvky: 51
pobox napsal:
nuz neviem ci sa v poslednej dobe stihlo zasa cosi pomenit, ale napr. mne OScam pre amino (stapi) rozhodne nefungoval dobre s E2

PS: ale samozrejme OScam stiahnuty cez pluginy by mal fungovat OK (mne funguje OK)


No já tam v pluginech ke stažení našel jen jeden sh4 a ještě je to nějaký ymodv , ostatní tam nemají uvedeno v popisech sh4 a taky nefungovali.
Ještě se zeptám, kde najdu informace o zápisech na kartě, jejich platnostech apod. V Mcasu to bylo jednoduché, ale tady nevím jestli mám doinstalovat ještě nějaký plugin.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2014 - 14:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
ak boli dostupne v pluginoch, musia byt funkcne.
pravdou je ze oscamy sa konfiguruju manualne - teda v polozke cardserver treba zvolit spravnu konfiguraciu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2014 - 14:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 384
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
ak sa bavime o Hyperione V4 tak v download pluginoch sa nachdza viacero OScam-ov
(samozrejme vsetky pre dany image H4 & SH4)

nachdza sa tam aj jeden OScam config
ak sa pouzie aj citacka, jeden parameter je tusim nutne zmenit (MHz=305 napr cez web rozhranie OScam-u)

taktiez nezabudnut, ze ked sa OScam + config dotiahne cez pluginy treba ho ptom este aj spustit cez EMU manaager

zapisy na karte sa daju tiez pozriet pomocou OScam-u cez jeho web rozhranie

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2014 - 14:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5601
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 63 krát
Poděkováno: 132 krát
píše image HDMU ](*,) a pokial viem tak ked ho stiahol online tak tam je už aj config . v tomto image sa nesťahuje pokial viem ako v hyperione všetko zvlášť . proste ako píše revis aj ty naštartovať oscam a cez web rozhranie si ho už musí skopčiť sám podla svojich požiadaviek .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2014 - 15:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2011 - 21:58
Příspěvky: 51
pobox napsal:
ak sa bavime o Hyperione V4 tak v download pluginoch sa nachdza viacero OScam-ov
(samozrejme vsetky pre dany image H4 & SH4)

nachdza sa tam aj jeden OScam config
ak sa pouzie aj citacka, jeden parameter je tusim nutne zmenit (MHz=305 napr cez web rozhranie OScam-u)

taktiez nezabudnut, ze ked sa OScam + config dotiahne cez pluginy treba ho ptom este aj spustit cez EMU manaager

zapisy na karte sa daju tiez pozriet pomocou OScam-u cez jeho web rozhranie


Díky chlapi za rady, doinstaluje tedy Oscam config. Čtečku používám(Ice Skylink), v podstatě bych ani oscam nepotřeboval, ale pochopil jsem že pro E2 asi nic jednoduššího a beznastavení není. Jinak jsem z E2 nadšený jak je to uzpůsobitelné.
Ještě se jako laik zeptám, protože jsem našel hodně informací, ale moudrý z toho nejsem co je myšleno web rozhraním a jak se do oscamu přes něj přistupuje? V PC mám RCC přes který se spojuji s boxem. Díky předem za informace.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2014 - 15:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5601
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 63 krát
Poděkováno: 132 krát
zadaj do web prehliadača ipečku satelitu napr. takto :192.168.2.65:8888 a ak ti ide oscam tak bude pýtať meno a heslo .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2014 - 15:34 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 384
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Mousak napsal:
co je myšleno web rozhraním a jak se do oscamu přes něj přistupuje


predsa akoby web stranka OScamu spusteneho v danom prijimaci

takze si treba zistit aku IP adresu (v domacej sieti) pouziva tvoj prijimac a zadat ju do nejakeho internetoveho prehliadaca v tvojom PC (v domacej sieti)

napr (pre port 8888):
http://192.168.0.101:8888

alebo (pre port 9999)
http://192.168.0.5:9999


potom moze (nemusi) vyzadovat este meno a heslo (napr. root / pkteam)

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Naposledy upravil(a) pobox dne 13.Červen 2014 - 15:52, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2014 - 15:35 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 384
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
efendy55 napsal:
píše image HDMU ](*,) a pokial viem tak ked ho stiahol online tak tam je už aj config . v tomto image sa nesťahuje pokial viem ako v hyperione všetko zvlášť . proste ako píše revis aj ty naštartovať oscam a cez web rozhranie si ho už musí skopčiť sám podla svojich požiadaviek .


....


Mousak napsal:
Ahoj, mám nainstalováno v HDboxu 9105 na usb flešce E2 PKT Hyperion v.4 s HDGlass16. Jaký prosím použít oscam, aby četl pouze Skylink Ice kartu. V origo softu jsem užíval jen Mcas. Odzkoušel jsem spousty Oscamů stažených přes pluginy, ale s těmi to nejde, nebo jsem neměl štěstí. Poradíte? Už jsem toho přečetl za dva dny dost, ale moudrý tedy nejsem... Díky

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk