e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Leden 2020 - 18:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


V tejto sekcii nieje dovolené diskutovať.



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DLNA
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2012 - 7:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Září 2010 - 19:01
Příspěvky: 93
Poděkováno: 1 krát
Ahoj, chci se zeptat zdali 9105+ umí DLNA clienta?

Děkuji za odpověď

_________________
VU+ Solo2, VU Zero,HD-BOX XBMC,VU Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2012 - 8:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
a n o

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2012 - 8:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Září 2010 - 19:01
Příspěvky: 93
Poděkováno: 1 krát
a umí to aji s tímto firmware E2 PKT NEBULA v3 USB ?


děkuji

_________________
VU+ Solo2, VU Zero,HD-BOX XBMC,VU Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2012 - 8:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Září 2010 - 19:01
Příspěvky: 93
Poděkováno: 1 krát
a nebo s tímto HDMU Enigma2 pre HD-BOX FS-9105+ ?

_________________
VU+ Solo2, VU Zero,HD-BOX XBMC,VU Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2012 - 8:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
nie, len original fw .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2012 - 9:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Září 2010 - 19:01
Příspěvky: 93
Poděkováno: 1 krát
Ještě jedna otázka, umí s originálním softwarem oscam?

_________________
VU+ Solo2, VU Zero,HD-BOX XBMC,VU Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2012 - 14:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2008 - 20:33
Příspěvky: 89
satelitni prijimac: Xtrend 9200,Xpeed LX3,VU+4K
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
martin.domes napsal:
Ještě jedna otázka, umí s originálním softwarem oscam?

ano umí


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2013 - 19:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2011 - 17:40
Příspěvky: 33
Zdravim dokazal by mi nekdo pomoci pri nastaveni sitoveho disku nemuzu se spojit uz nad tim sedim 3dny.Mam hdbox9105+ a enigmu2 ptk nebula v.3 a nevim si stim rady DEKUJI.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: kde je DLNA plugin?
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 8:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Září 2010 - 13:44
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: HD-Box FS7119
Zdravim. Bavite sa tu o DLNA. Predpokladam,ze sa jedna o plugin. Kde ho vsak pre HD-Box FS 7119 mozem stiahnut? Skusal som ab-forum.info/ftp/up aj /old a ten server nenacita. Na up.ellano.sk plugin DLNA nie je, ani na sapro.cz. Alebo to ide rozchodit nejako inak, nie cez plugin? Co som pochopil, ma to fungovat iba na original FW, nie na Enigme.Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2014 - 11:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
synku .
ab-forum.info/ftp/up a coja viem co, je pre klasicky sw v hdboxe, nie pre enigma2
enigma2 ma feed na satload.ws

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2014 - 13:59 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 668
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
ide to aj s E2 , zatial len skusobna verzia, ktorú vytvoril moulikpeta a teda ju aj moze len on publikovat. Mne na Skytec ( co je podobý prístroj) ide uplne v pohode

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DLNA
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2014 - 14:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Září 2010 - 13:44
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: HD-Box FS7119
diky, uz som to rozchodil. Btw, ja som sa nepytal na DLNA na Enigme2,ale v original FW. Problem bol, ze defaulte som mal aktivovane main menu namiesto icon menu. Pre mna z nepochopitelnych dovodov main menu(textove) je iba okliestena verzia icon menu, hoci textovy typ je graficky uspornejsi. Nuz korejsky system.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk