e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Leden 2020 - 18:14

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


V tejto sekcii nieje dovolené diskutovať.



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2012 - 8:58 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 23:40
Příspěvky: 1454
Místo/Bydliště: Atlantida
Poděkováno: 1 krát
Pri pokuse nainštalovať tento skin som narazil na problém. Inštalácia prebehla s chybami a skin nebol v ponuke menu.
Tu je riešenie:

1. Vytvoríme adresár /usr/lib/python2.7 (ak neexistuje)
2. Nakopírujeme rozbalený balíček ipk so skinom do adresára /tmp
3. Príkazom ipkg install menobalíčkaskinu.ipk spustíme inštaláciu
4. súbor skin-ip.xml nakopírujeme do /usr/local/share/enigma2/hd_glass16
5. restart GUI

Po reštarte sa skin nechytí a spôsobí hlášku - systém sa reštartuje s pôvodnými nastaveniami, alebo taknejak, dôjde k reštartu GUI. Potom tomto druhom reštarte už by mal bežať.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2012 - 9:15 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 28.Únor 2011 - 20:59
Příspěvky: 301
vdaka za sikovny navod, ten skin by som vyskuusal, len ja mam starsi model HD-BOX 7110 a E2-PTK, myslis, ze by to islo aj na tomto ???

_________________
SAT-HD:VU+DUO, HD-BOX 7119, Ariva 200HD, Tevii S660 (USB tuner),
SAT-SD: Pace MSS1000(analog), Echostar AD3600IP, Openbox X540/X820, DM500S
Paraboly s motorom:Gibertini 100cm + SG2100A+IBU,Offset 140cm + Opticum 3800+IBU, PF180cm+A/E+Invacom QDF-031
Paraboly Multifocus: Maximum E85+8xLNB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2012 - 9:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 23:40
Příspěvky: 1454
Místo/Bydliště: Atlantida
Poděkováno: 1 krát
Myslim ze ano, ale budeme vediet, az to vyskusas.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2012 - 13:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 18.Květen 2009 - 19:11
Příspěvky: 23
ahojte. vprint... Takže urobil som všetko podla tvojho návodu, ale stále sa mi nezobrazuje skin v ponuke. Na staršej verzii E2 mi to išlo.

_________________
HDBOX FS-9105 , vu+ zero , Skylink 0D96 ,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2012 - 16:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 28.Únor 2011 - 20:59
Příspěvky: 301
U mna na 7110 som dopadol tiez podobne, novy skin nie je v ponuke ani v zozname pluginov
(tam este vyde hlaska ze sa nenainstaloval korektne...)

_________________
SAT-HD:VU+DUO, HD-BOX 7119, Ariva 200HD, Tevii S660 (USB tuner),
SAT-SD: Pace MSS1000(analog), Echostar AD3600IP, Openbox X540/X820, DM500S
Paraboly s motorom:Gibertini 100cm + SG2100A+IBU,Offset 140cm + Opticum 3800+IBU, PF180cm+A/E+Invacom QDF-031
Paraboly Multifocus: Maximum E85+8xLNB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2012 - 18:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 880
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 9 krát
Vyskúšajte túto verziu.
Příloha:
enigma2-skin-hdglass16_6.22_all.ipk

:poklona:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2012 - 0:43 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 28.Únor 2011 - 20:59
Příspěvky: 301
Tak na 2. pokus sa to uz celkom podarilo, novy skin sa objavil v zozname a po navoleni a restarte GUI aj nabehol, len s E2-PKT si asi celkom nerozumie, pretoze kazdy pokus vojst potom do menu PLUGINS skonci zelenou smrtou a restartom...(Ostatne funkcie co som skusal tak isli OK)
Jedina cesta ako to poriesit je zase HD-GLASS16 nahradit inym skinom a potom sa do Plugins da vojst, len ta chybova hlaska tam stale zostane...prikladam screeny, mozno Linuxaci nieco z toho vylustia ako by to slo vylepsit.
:thankyou:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
SAT-HD:VU+DUO, HD-BOX 7119, Ariva 200HD, Tevii S660 (USB tuner),
SAT-SD: Pace MSS1000(analog), Echostar AD3600IP, Openbox X540/X820, DM500S
Paraboly s motorom:Gibertini 100cm + SG2100A+IBU,Offset 140cm + Opticum 3800+IBU, PF180cm+A/E+Invacom QDF-031
Paraboly Multifocus: Maximum E85+8xLNB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2012 - 8:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Nesedi mapovanie tlacidiel dialkoveho ovladania .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2012 - 12:13 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5601
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 63 krát
Poděkováno: 132 krát
tiež som sa s tým hral ale v nebule-v1 . tiež mi to dosť často pri prepnutí hadzalo zelenáče . prepnutie trvalo / podla skinu a čím zložitejší / tým dlhšie čím jednoduchší tým samozrejme rýchlejšie . teraz mám v nebule v-3 v aliene 8900 aj v hdboxe 7110 len zakladné skini ktoré mi ukazujú všetko čo chcem a ide to perfektne / zatial/ žiadne zelenáče a prepína to perfektne bleskove , idú ako klienti v sieti samozrejme v oscame vs 7111 . :Yahoo!: takže radšej do nich ani sa nepokúšam dať hd-glas . samozrejme netvrdím že to nefunguje . tolko moja skúsenosť s hd-glasom v nebule . ale napr. vo vuuno ide všetko perfektne , ale to je už iná liga . :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2012 - 13:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
To moze fungovat aj v nebule na hdboxe a rychlejsie,ako na vu . Len by musel autor upravit nejake subory pre nebulu octagon.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2012 - 20:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 18.Květen 2009 - 19:11
Příspěvky: 23
Nainštaloval som Pastomanovu verziu a ide to. Vďaka

_________________
HDBOX FS-9105 , vu+ zero , Skylink 0D96 ,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 12:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2011 - 17:40
Příspěvky: 33
Da se udělat když zmacknu OK na ovladaci aby mi vyjel seznam kanálu a ne info děkuji.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 14:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
hladaj premapovanie tlacidiel dialkoveho ovladania.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 15:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2011 - 17:40
Příspěvky: 33
Zdravím tak to mapování tlačítek sem zkoušel ale bez úspěchu donutit aby tlačítko OK zobrazovalo nabídku programu nejde.Jestli víte co změnit tak dejte vědět diki.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2013 - 18:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Březen 2008 - 17:12
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Zdravím tak to mapování tlačítek sem zkoušel ale bez úspěchu donutit aby tlačítko OK zobrazovalo nabídku programu nejde.Jestli víte co změnit tak dejte vědět diki.

Zkus v nastavení HD glass povolit mapování tlačítek typu neutrino.
U mě funguje


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 14:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Září 2010 - 21:58
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Optibox Gekko HD, fw.2.10.29
Místo/Bydliště: Kosice
Poděkováno: 1 krát
Ahojte,

pripajam subor pre enigmu2 skin HDglass 16 ver.7.14.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 21:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červenec 2008 - 22:00
Příspěvky: 136
Poděkováno: 1 krát
a viete mi niekto poradit ako ho odstranim? vzdy ked idem do pluginov tak zelena obrazovka.

_________________
AB IPBox PRISMCUBE RUBY,HD-BOX 7119, HD-BOX 7110,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 21:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
zmaz ho cez ftp
ale zmaz aj setting hdglass - to tam mas tiez zbytocne .
box nastartuje v default skine - hdboxackom

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2013 - 21:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červenec 2008 - 22:00
Příspěvky: 136
Poděkováno: 1 krát
diky... uz je prec... :)

_________________
AB IPBox PRISMCUBE RUBY,HD-BOX 7119, HD-BOX 7110,


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk