e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Listopad 2018 - 13:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: opendroid v standby 100% CPU
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2018 - 9:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Červen 2007 - 17:50
Příspěvky: 38
Zdravim

nahodil som opendroid 5.5 do boxu HDBOX 7119 ked bezi telka procesor je vytazeny tak na 45-60% ked ho dam do stanby rezimu vyskoci na 100% ked som to pozeral cez top command tak 98% processora bral proces enigma2 aj po 5 minutach.

Skusal som spravit update z menu na novsiu verziu tvarilo sa to ze to postahovalo vsetko a nainstalovalo ale ked som to po restarte dal znova tak sa to chovalo rovnako.

Mate niekto podobny problem? napada niekoho ako zistit co vytazuje CPU?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: opendroid v standby 100% CPU
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2018 - 9:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Leden 2017 - 23:52
Příspěvky: 69
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 6 krát
v konzoli prikaz top.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: opendroid v standby 100% CPU
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2018 - 10:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Červen 2007 - 17:50
Příspěvky: 38
barinek007 napsal:
v konzoli prikaz top.

no cez command top v konzole som to sledoval ... a bol processor vytazeny na 98% v standby rezime a vytazil to preocess enigma2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: opendroid v standby 100% CPU
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2018 - 10:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Leden 2017 - 23:52
Příspěvky: 69
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 6 krát
enigma2 = nejaky plagin, postupne odstran vse co si tam narval az to prestane


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: opendroid v standby 100% CPU
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2018 - 11:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Červen 2007 - 17:50
Příspěvky: 38
barinek007 napsal:
enigma2 = nejaky plagin, postupne odstran vse co si tam narval az to prestane


Je to cisty opendroid nic som este neinstaloval su tam len default pluginy. neda sa nejako zistit konkretne ktory plugin to robi?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: opendroid v standby 100% CPU
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2018 - 12:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Leden 2017 - 23:52
Příspěvky: 69
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 6 krát
Budu se asi opakovat, ale postupne odstranovat plaginy, jedna-li se o systemove a vestavene plaginy pak je treba dbat velmi na zavislosti. Pokud se necitis moc jiste, pak heslo dne zni ZALOHOVAT pred kazdou vetsi akci!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: opendroid v standby 100% CPU
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2018 - 19:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Červen 2007 - 17:50
Příspěvky: 38
niesu alebo sa nedaju zapnut nejake logy enigma2 processu kde by sa dalo pozriet co robi ked je v stanby rezime? :cry: :cry:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk