e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Březen 2019 - 14:18

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2013 - 18:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravim prestal mi ist vitamim vypisuje ladenie zlyhalo neviem ci mam dobry signal su tam hodnoty SRN-0percent AGC-80-percent BER-8388.

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2013 - 18:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
BER je pocet chyb laicky receno. Nemas dobry signal.

nainstaluj si do toho Showboxu E2.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2013 - 18:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Mam tam E2 mesiac isla v pohode a pom toto

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2013 - 18:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
OK, tak uz jsem ti psal, pokud Ti to haze v BER cisla, nemas signal, asi Ti fouklo na parabolu.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2013 - 19:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Vdaka zajtra preverim a moze to bit aj poskodeny kabel? lebo ten moj je dlhi 80metrov

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2013 - 19:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Muze, pokud byl mechanicky nekde namahan...
Vidim to na posunutou parabolu vlivem vetru...

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2013 - 20:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
v sobotu budem mat digitalny merak na nastavenie paraboly tak potom dam vediet.zatial vdaka

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2013 - 21:05 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Říjen 2011 - 7:13
Příspěvky: 475
satelitni prijimac: LINUX-y
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
@jozko1984
... netreba hneď merák, na prvé overenie stačí otestovať druhým - naladeným - prijímačom ...
... ťažko povedať - na 80 m sa už vyskytne všeličo, tiež či máš diseky, ...
... každý zle spravený konektor môže - aj po čase - spraviť vylomeninu...
... pohnutá parabola tiež môže byť, ale aj ak ti na rahno spadol sneh zo strechy ... teda jedna z možností...
... len - kurňa - tie y-lony... nye že bi som bol nejakí jazikovedec...

_________________
fšelijaké LINUX-y


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 12:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak bola posunuta parabola uz je nastavena len mi nejdu slovenske stanice vypisuje sid nanalezen v pat

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 12:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Dalo se to predpokladat, pokud si nemel BER na nule.

Proskenuj celou druzici znovu.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 18:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Stale to nejde idu iba zopar zahranicnych stanic.neviem ci to mam spravne nastavene vyhladava to cez Astra A/B{23.5} inu na 23.5 tam nemam

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 18:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Jdou Ti jen FTA kanaly, nebo i placena nabidka?

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 18:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak tom nerozumiem urcite to niesu platene kanaly ale iba vedsinov arabske nase mi ani nenajde

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 18:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tam kde som mal nase stanice mam n/a a po zapnuti pise sluzba nedostupna overte nastavenie tuneru

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 18:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Dej si do boxu, respektive na USB E2, posli si do ni setting a mas pokoj.
Ten puvodni (od vyrobce) software za moc nestoji.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 19:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Prave ze tam mam E2 a doteraz bezala v pohode.Prave som zistil ze my nenajde skylink kartu zase novy problem.Ako na to???

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 19:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Poslal jsem Ti SZ

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 20:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 93
Poděkoval: 10 krát
Tak to vypadá, každy robi všeliake pokusy a potom tom to tak vypadá , ešte tam davaju tu blbost E2, čo nikomu to dobre nefunguje ani nebude , ja tam mam FW 57 a funguje všetko aj karty , bez problemou


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 20:30 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Říjen 2011 - 7:13
Příspěvky: 475
satelitni prijimac: LINUX-y
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
jozko1984 napsal:
Prave ze tam mam E2 a doteraz bezala v pohode.Prave som zistil ze my nenajde skylink kartu zase novy problem.Ako na to???

... a vieš na ktorú družicu si sa trafil....?
... alebo ich tam niekto prehádzal...?

_________________
fšelijaké LINUX-y


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox Vitamin nefunguje
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2013 - 23:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3302
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 133 krát
cecilo napsal:
Tak to vypadá, každy robi všeliake pokusy a potom tom to tak vypadá , ešte tam davaju tu blbost E2, čo nikomu to dobre nefunguje ani nebude , ja tam mam FW 57 a funguje všetko aj karty , bez problemou

E2 funguje len tomu čo tomu trošku rozumie, alebo má kamoša čo mu to spojazdní,
a na "FW 57" Ti môže fungovať akurád tak Tesco karta v Tescu , možno bez "problemou" :D
ale určite nie normálna karta čo potrebuje zápisy :shock:

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk