e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2019 - 12:24

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 19:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravim chcem si predplatit zdielanie zo stranky nevhodné slovo.tv viete niekto ako sa to nastavi mam e2v72 vdaka.

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 20:05 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Leden 2012 - 15:00
Příspěvky: 754
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 16 krát
daj blisie info aky mas ten showbox verziu FW atd..

_________________
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 20:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Mam vitamin 5000hd Enigma 2 verzia tusim ze v72

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 20:13 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Leden 2012 - 15:00
Příspěvky: 754
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 16 krát
take daco ako spojenie cez lan us mas a vies pracovat aj cez ftp pripojenie vsak ?

_________________
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 20:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
lan mam ftp my nic nehovori

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 20:27 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Leden 2012 - 15:00
Příspěvky: 754
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 16 krát
najprv si musis nastavit najlepsie pevnu ip adresu (cize vypnes dhcp atd.)v tvojom vitamin 5000hd
-potom spust total comander na hornej liste TC daj siet/pripojit sa na ftp server/nove spojenie

a tu zdaj tvoju ip-(nazov hostitela)
relacia-(napr. showbox -das to co si takties nastavis najprv v boxe)
pouzivatel -(root)
a heslo-(das to co si takties nastavis najprv v boxe )
das ok potom pripojit a ftp spojenie by malo bit ok
ked to budes mat tak daj vediet

_________________
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 20:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
kamarat mam ta pevnu ip.Nemas nahodou teamviever aby si my pomhol

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 20:39 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Leden 2012 - 15:00
Příspěvky: 754
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 16 krát
mam team viewer ale spojit sa z boxom cez ftp je to to najlachsie co ta caka tak sa najprv troska potrap a uvydis to zvladnes . team viewer nechame na neskor
tu v tomto vlakne precitaj si od benny
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=36851
je postup podla ktoreho som to pripojenie ftp zvladol kedisi aj ja

_________________
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 20:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zatial vdaka

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 20:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
A hlavne bych spis stroj provozoval na E2, namisto puvodniho software.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 21:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
cav mam e2 ved ty si mi s nim pomohol ked pametas.mas cas?

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 22:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
AHa, jsem si to ani neuvedomil :)
Mam co presne potrebujes sprovoznit?

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2013 - 12:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Problem vyrieseny vdaka uzivatelovy K.O.H.U.T este raz diky

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2013 - 13:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Nemáš zač :smoke: , ať se Ti daří :wink: .
Kdybys neco potřeboval, klidně otevři další vlákno.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk