AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Nastavenie
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=52303
Stránka 1 z 1

Autor:  jozko1984 [ 05.Květen 2013 - 19:42 ]
Předmět příspěvku:  Nastavenie

Zdravim chcem si predplatit zdielanie zo stranky nevhodné slovo.tv viete niekto ako sa to nastavi mam e2v72 vdaka.

Autor:  masko52 [ 05.Květen 2013 - 20:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

daj blisie info aky mas ten showbox verziu FW atd..

Autor:  jozko1984 [ 05.Květen 2013 - 20:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

Mam vitamin 5000hd Enigma 2 verzia tusim ze v72

Autor:  masko52 [ 05.Květen 2013 - 20:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

take daco ako spojenie cez lan us mas a vies pracovat aj cez ftp pripojenie vsak ?

Autor:  jozko1984 [ 05.Květen 2013 - 20:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

lan mam ftp my nic nehovori

Autor:  masko52 [ 05.Květen 2013 - 20:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

najprv si musis nastavit najlepsie pevnu ip adresu (cize vypnes dhcp atd.)v tvojom vitamin 5000hd
-potom spust total comander na hornej liste TC daj siet/pripojit sa na ftp server/nove spojenie

a tu zdaj tvoju ip-(nazov hostitela)
relacia-(napr. showbox -das to co si takties nastavis najprv v boxe)
pouzivatel -(root)
a heslo-(das to co si takties nastavis najprv v boxe )
das ok potom pripojit a ftp spojenie by malo bit ok
ked to budes mat tak daj vediet

Autor:  jozko1984 [ 05.Květen 2013 - 20:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

kamarat mam ta pevnu ip.Nemas nahodou teamviever aby si my pomhol

Autor:  masko52 [ 05.Květen 2013 - 20:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

mam team viewer ale spojit sa z boxom cez ftp je to to najlachsie co ta caka tak sa najprv troska potrap a uvydis to zvladnes . team viewer nechame na neskor
tu v tomto vlakne precitaj si od benny
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=36851
je postup podla ktoreho som to pripojenie ftp zvladol kedisi aj ja

Autor:  jozko1984 [ 05.Květen 2013 - 20:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

Zatial vdaka

Autor:  k.o.h.u.t. [ 05.Květen 2013 - 20:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

A hlavne bych spis stroj provozoval na E2, namisto puvodniho software.

Autor:  jozko1984 [ 05.Květen 2013 - 21:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

cav mam e2 ved ty si mi s nim pomohol ked pametas.mas cas?

Autor:  k.o.h.u.t. [ 05.Květen 2013 - 22:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

AHa, jsem si to ani neuvedomil :)
Mam co presne potrebujes sprovoznit?

Autor:  jozko1984 [ 09.Květen 2013 - 12:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

Problem vyrieseny vdaka uzivatelovy K.O.H.U.T este raz diky

Autor:  k.o.h.u.t. [ 09.Květen 2013 - 13:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavenie

Nemáš zač :smoke: , ať se Ti daří :wink: .
Kdybys neco potřeboval, klidně otevři další vlákno.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/