e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Květen 2019 - 8:26

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2013 - 23:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
E2_OpenPli_VitaminHD5000
- funkcny len horny CI slot
- funkcny modul SMIT Irdeto CI+
- funkcny modul SCM -Cryptoworks

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2013 - 19:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3331
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 136 krát
- funkčný modul SMIT Cryptoworks - zelený
- funkčný modul MASCOM Irdeto/Cryptoworks 1.25

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2014 - 0:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Září 2009 - 12:48
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: Vitamin 5000HD enigma2 NOR
Poděkoval: 1 krát
Zdravím
Možná blbý dotaz, ale jak zprovozním modul SMIT Irdeto CI+ ?
Děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2014 - 7:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1308
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 33 krát
Modul zasunes do volneho slotu. Nemusi se jednat jen o DVB-S/S2 prijimac, ale muzes ho pouzit i v TV, ktera je vybavena DVB-S/S2 tunerem a slotem.

Tento typ podporuje OTA upgrade=stahovani firmware pres druzici.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2014 - 10:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Září 2009 - 12:48
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: Vitamin 5000HD enigma2 NOR
Poděkoval: 1 krát
:) To že modul s kartou mám zasunout do přístroje je jasné :)
Zkusím to jinak : mám Vitamin 5000-HD již několik let a s originálním softem modul s kartou (SKYLINK -ICE) fungoval bez problémů.

Poté přišla možnost změnit originální soft na enigmu2. Provedl jsem hw úpravy, nahríl nový bootloadek a pak enigmu2. Zkoušel jsem jak NOR, tak PKT HYPERION v3. Ani na jednom jsem ovšem modul s kartou nerozběhal.
Pokud je karta samostatně (bez modulu) v horním slotu tak to jede bez problémů.

Mohu se na to samozřejmě vybodnout, ale chci vědět, zda a za jakých podmínek to lze, nebo to prozatím nelze vůbec.

Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2014 - 12:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3331
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 136 krát
len pre istotu, toto si si vedomý ?
revis napsal:
- funkcny len horny CI slot

Teraz som na skúšku vrazil MASCOM Irdeto/Cryptoworks 1.27 do horného slotu len tak bez karty, spustená E2 sapro NAND, okamžite v systéme nabehol.
Ty nevidíš ani modul ?

Doplnenie:
Reštartol som do PKT HYPERION v3 a tak isto v poriadku.
Vrazil som kartu do modulu a dekóduje.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2014 - 13:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Září 2009 - 12:48
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: Vitamin 5000HD enigma2 NOR
Poděkoval: 1 krát
Tak jsem si lehl na zem a zkontroloval pozici CAM a ....... skutečně NEbyla zastrčena do prvního slotu ale do druhého - DĚKUJI

Teď se modul chytil a nabídl mi :
-Restart
-Init
-Inicializační modul

Vypnul jsem Card Server a nic.
Pak jsem restartoval jen enigmu - nebyl vidět ani modul :(
Pak jsem provedl restart a vše chodí jak má být - SD, HD...

DĚKUJI ZA POMOC


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2014 - 16:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Září 2006 - 19:16
Příspěvky: 11
E2 sapro NAND:
1. EuroCAM+
- po restarte enigmy ho box nezdetekuje
- po celkovom restarte ho zdetekuje, ale je potrebne ho cez menu "Resetovat" az potom funguje

2. Cryptoworks Philips
- po restarte enigmy ho box nezdetekuje
- po celkovom restarte funguje


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2014 - 18:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Září 2009 - 12:48
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: Vitamin 5000HD enigma2 NOR
Poděkoval: 1 krát
Zdravím

Já mám CAM Smit-Irdeto-CI-Skylink-Ready-Modul
- po restarte enigmy ho box nezdetekuje
- po celkovom restarte funguje

Příloha:
Smit-Irdeto-CI-Skylink-Ready-Modul.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2014 - 21:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3226
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
mtks napsal:
E2 sapro NAND:

2. Cryptoworks Philips
- po restarte enigmy ho box nezdetekuje
- po celkovom restarte funguje


no neviem ci nekecas, kazdopadne ten modry prerobeny na alphacrypt alebo maskom cw bez problemov slape ci vshowboxoch alebo TV prijimacoch


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: funkcne CAM moduly
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2014 - 22:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1308
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 33 krát
Enigma2, Sapro NAND.
Modul: NEOTION-Skylink Ready.
Obraz naběhně do 7 vteřin po vložení modulu do slotu při zapnutém přijímači, není třeba restartovat Enigmu2, ani celý přístroj.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk